• Zoé♡

  • Beküldte:
  • Zoé♡ reagálása

    Kedves Boyboy❤️💣
    Be robbant a bomba 😋❤️❤️
    Mi is nagyon élveztük ❤️
    Várunk vissza legközelebb is❤️

  • Egyeztetés:

    Tisztelt bíróság, kérem az úgy történt, hogy az üzenőfalon ment a tombola nyeremény egyezkedése, inkább nagyobb, mint kisebb szurkolótáborral illetve különféle önös érdekek kommunikálásával, én pedig pont online voltam, és morfondíroztam, vaj'h mekkora az esélyem a tombola főnyeremény elbirtoklására. Osztottam, szoroztam, de sajnos igen alacsonynak ítéltem meg az esélyeimet, ezért gondoltam egy merészet, egyszer élünk. Ráírtam a lányokra külön-külön, kikérve a véleményüket, hogy egy tombolán kívüli randiról milyen érzéseik lennének, és nagy örömömre mindketten nyitottnak mutatkoztak egy hármas rosszalkodásra.
    Innentől már csak az időpont és a helyszín egyeztetése volt kérdés, de a lányok nagyon agilis módon feldobtak nekem több lehetséges időpontot, én pedig lecsaptam a legelsőre, majd küldtem VTR-t, amit elég gyorsan el is fogadtak mindketten. A randi előtt írogattunk még egy keveset, itt Zoé megsúgta, hogy jobban izgul, mint én (szerintem amúgy nem, de elhittem neki).
  • Megközelítés:

    Mivel Zőé nagylelkűen felajánlotta, hogy ő szívesen meglátogatja Evelynt, ezért a bűntett helyszíne Evelyn csodálatos lakása volt. Belváros, a közösségi közlekedés minden valószínűség szerint a lehető legkényelmesebb, én viszont autóval járok, ennek megfelelően majdnem rá is faragtam, sokszáz méterrel arrébb találtam csak nem túl olcsó parkolási lehetőséget. Igen, valószínű, ha hallgattam volna Evelynre, akkor nem járok így, de én mindig okosabb akarok lenni, szóval miután leraktam a dögöt, igencsak ki kellett lépnem, hogy ne késsem le a randit.
  • Helyszín:

    Evelyn szentélye a belvárosban, egy régebbi házban található, magasabb emeleten, ahová lift visz fel. Hatalmas belmagasság, világos terek jellemzik, a móka helyszíne egy óriási, világos szoba volt, nem kicsi franciaággyal, bőséges pakolóhellyel a vándor számára, kis asztalkával, hogy a lányok tudjanak sminkelni, stb. A fürdő is kellően nagy méretű, tusfürdővel, szájvízzel, kézfertőtlenítővel bőségesen ellátott, a törülközőt pedig többféle, más-más színű kupacból választhattam ki saját magamnak. A zuhanyzó függönyös, a víz hőfoka tökéletesen a saját igényeimre igazítható. Mind a fürdőben, mind a tetthelyen és a lakás egyéb - általam látott részein tökéletes rend és tisztaság fogadott, gyaníthatóan nem csak az én kedvemért, hanem ez az alap.
  • Lány külseje:

    A fényképek majdnem mindent megmutatnak Zoéról, kivéve az arcát és a szemeit. Nos, mindenkit meg kell nyugtatnom, Zoét hatalmas őzikeszemekkel, csodaszép babaarccal, csókolnivaló és nagyon jól csókoló ajkakkal a genetika és az evolúció. Egy fekete, lukacsos body és egy köntös takarta el bájait, amikor beléptem, a köntös a fürdés végeztére, a body később került le a párduclányról. Összességében a magamfajta középkorú fickónak mindenképpen kihívás a Zoé nevű energiabombanő, szóval csak elégedett lehetek.
    Zoéval előzetesen nem találkoztunk még, de azonnal a szívembe lopta magát a bájos, humoros, csacsogós izgőmozgó mivoltával.
  • Action:

    Mint azt már korábban pendítettem, volt bennem nem csekély izgalom és izgatottság, egyrészt mert előzetesen megfelelően fel lett a lányok párosa hypeolva, másrészt pedig Evelynt már ismerve, Zoéról még csak olvasva voltak elképzeléseim, mi fog velem történni. spoiler: igen, az történt. ki lettem alaposan facsarva, de ez legyen csak az én édes kínom.

    Szóval beengedést nyertem az ajtón, leejtettem az államat, nem tudtam eldönteni, hogy balra nézzek Evelynre, vagy jobbra Zoéra. Elsőként Zoéval pusziszkodtunk, hiszen még eddig nem találkoztunk, majd Evelyn csókolt meg, átadtam nekik a kis nyalánkságot, majd bekísértek a szobába. Valószínűleg beszélgettünk is 1-2 percecskét, mielőtt leparancsolták rólam a ruhát, majd Evelyn elvezetett a fürdőbe. Na itt kezdett el a lábam remegni, szóval Zoé kedves hidd el, mégiscsak én izgultam jobbban. Igyekeztem nagyon gyorsan tisztába tenni magam, és ferokfelvágva visszahelyeztem a szobába a tevékenységemet.
    A lányok itt már igencsak fehér- (vagyis fekete- és kék-)neműre vetkőztek, én pedig nem igazán tudtam eldönteni, hogy melyiküket is nézzem, mert persze a Zoé ugrándozott mindenfelé, Evelyn meg lassú, kimért léptekkel próbált meg terelni az óriási franciaágy irányába, majd gyorsan fel is szólítottak, hogy legyek oly drága, és fetrengjek el a megfelelő királyi mozizós pozícióban.
    Ki vagyok én, hogy egy ilyen kedves utasításnak ellenszegüljek, majd a két lány két oldalról kezdett becserkészni. Először Evelyn vette birtokba a maga csendesebb, de kellően alapos csókjával a számat, miközben Zoé simogatott, majd Zoé érkezett meg, és puhán, mélyen lesmárolt, közben Ev keresgette a megfelelő fogást rajtam. Kis idő múlva Evelyn úgy döntött, közelebbről is fel kell idézze, milyen a szájában legyek, hát én nem erre emlékeztem, érzésre hihetetlen mélyre engedte az ajkai közé a farkamat. Egy darabig eljátszadozott, majd udvarias vendéglátó módjára felkínálta Zoénak a pajtást, és visszatért a számhoz. Zoé nem hazudtolta meg az eddigiek alapján felbecsült játékos természetét, nem azonnal csapott a közepébe, előbb csak majszolgatott, nyalogatott kicsit, majd utána mint egy bomba, tövig nyelt. Többször is. Ezt egy ilyen pici lányból nem néztem volna ki... És persze Evelyn csókjai hergeltek ám közben, tehát kellett is erősen koncentrálni, hogy ne legyen itt végem, de persze ezt firtató kérdésükre tagadtam :)
    Na szerencsésen túléltem az első rohamot, kicsit lentebb csúsztattak az ágyon, majd Evelyn ült a szám fölé, hogy ő is picit jobban érezhesse magát, miközben a kezeimmel a ciciket izgattam. Meg kell mondanom, a mesteri beavatkozás nyomait még tapintással sem lehet felfedezni, nem hogy más módon, és Evelyn bimbói telt mellein teljesen babamellbimbók, szóval el tudok velük lenni egy jó darabig. Kis idő műlva helycsere törtétn, hogy Zoé is élvezkedhessen picit, ám közben Evelyn újra az ajkai közé vett.. Hmm, ez azért már igencsak vad érzéseket gerjesztett, jeleztem is, hogy mi lenne, ha egy picit egymással is ismerkednének, hiszen ugye ez volt az első találkozásuk nekik is. Rövid megbeszélést tartottak róka felettem, hogy kinek mi komfortos, majd lesmárolták egymást, és utána ketten kezdték el tökéletes szinkronban izgatni a farkam az ajkaikkal. Hát ez fenomenális volt, ezt receptre kellene felírni, egyikük balról fentről, másikuk jobbról lentről felváltva simogatják a nyelvükkel teljes hosszában, majd hol az egyik, hol a másik kapja be a makkot is.. erre nincsenek szavak, ezt át kell élni.
    Miután kellőképpen kiélvezkedték magukat - és persze én sem kevésbé - hölgyválasz keretein belül fel lettem gumizva, majd Evelyn rámcsüccsent, és lassú lovacskázásba kezdett, az egyik kezem Ev derekán, a másik Zoé popsiját simogatta, közben Zoé a fülemet csókolta és súgdosott bele, kezdtem újra azt gondolni, hogy ezt nem lehet sokáig bírni... De szerencsére volt még időnk, úgy óvszer és hölgycsere következett. Nem tudom, hogy képes egy ilyen pici lány ilyen könnyedén rámcsuszanni, de valahogy csak összehozta. Először csak térdelős lovacskázás volt, majd felgugolt, és tartott egy kis bemutatót a komolyabb skillekből is, ezért én is kénytelen voltam megfogva a derekát két kézzel megmutatni, hogy nálam is vannak fifikásabb tudások... Aztán következett még egy gumicsere - a szerelők már a gondolat megszületésekor elkezdtek hőzöngeni - Evelyn következett missziben néhány csókot lopva, de itt már éreztem, hogy az idő is fogytán lesz, és még Zoéval is kéne kicsit foglalatoskodni, szóval még egy csere, amit Zoé szájjal hajtott végre, majd felhúzta a lábait a füle mellé, és cukin meginvitált. Itt elkezdett egy kicsit bedurvulni az együttlét, kölcsönösen próbálgattuk egymást, átfordultunk kutyusba, mondván ezt nem hagyhatom ki, majd Evelyn (vagy Zoé?) felvetette az ütvefúró ötletet, amit meg is valósítottunk az ágy segítségével. Itt már tényleg a határra sodródtam, tehát Evelynnel kitárgyaltuk, hogyan végződjön ez a randi - megkérdeztem, hogy a Zoé hátára verné inkább, vagy engedjem el magam a puncijában (és a gumiban) - Evelyn szelíden rámparancsolt, hogy élvezz el benne, én pedig csak erre vártam, felhördülve hatalmasat robbantam.
    A lányok ezek után letisztogattak, eltakarították a romokat, beszélgettünk még egy kicsit, majd elbandukoltam fürdeni, felöltöztem, és elbúcsúztunk.
  • Elszámolás:

    A bebocsáttatásomat követő pillanatokban némi kis finomság kíséretében egy borítékba rejtve letettem az asztalkára. Véleményem szerint egy ilyen randi ilyen rózsacsokorral együtt is ajándék a lányok személyét és hozzáállását figyelembe véve. Előre tájékoztattak az alapvető tudnivalókról, Zoéval az általam vágyott extrákat külön egyeztettem, melyek közül az egyik a VTR ellenében ajándékba járt, a teljes randi ajándéka extrákkal együtt szerepel a rózsainfóban.
  • Összkép:

    Egy ilyen "úttörő" randiról elég nehéz írni, hiszen minden valószínűség szerint hatalmas elvárások vannak az olvasókban. Nos, szerencsére bennem nem voltak elvárások, viszont a legvadabb álmaimat is felülmúlták a lányok.
    Külön szerencsés, amit egyébként ők is kiemeltek a randi végén, hogy a kommunikáció nagyon olajozott volt, a kezdeti félszeg izgalmunkat is jól sikerült feloldani, egyszóval ez egy csillagos ötös randi, remélem, Zoé szerint is.
    Fogunk még találkozni akár ilyen, akár sima páros felállásban :)
Happy Massage