• Szolga lány

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, mivel már voltam nála, régi ismerősként köszöntöttük egymást. Szóval nekem könnyű volt. Útban voltam egyik helyről a másikra, Tatabánya környékén hívtam fel a pályáról, tudna-e fogadni? Tudott, de csak egy félórára, így tökig nyomva a gázt, 2 perccel a megbeszélt randi előtt már csengettem is nála.
  • Megközelítés:

    A ház még mindig a Marina-parti kecó, és bár szombat délelőtt volt, megint mázlim volt és szemben a házzal volt egy szabad parkoló. És hétvége lévén nem is kellett fizetni. Előbb-utóbb már lassan megtanulom a kapukódot is, annyiszor jártam már Izánál.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, kívül-belül tisztaság, sose lehetett erre panasz. Ezerféle tusfürdő, satöbbi. Hálóban kikészítve a dildók és egyéb más eszközök, bár ezúttal sem használtunk fel ezek közül egyet sem.
  • Lány külseje:

    Iza már ismert, emiatt már megspórolhattuk az öltözködés idejét is: már csak tanga-melltartó kombóban nyitott ajtót, nem kellett idegenként beengednie. Mivel az idő szorított, soványmalacvágtában letusoltam és rohantam be Izához. Még Visine-cseppet is kaptam, hogy jobban lássam a dolgokat. De megérte!
  • Action:

    Az idő kíméletlenül szaladt, ezért Iza már térdepelve várt és vette kezelésbe a dolgokat. Ezúttal sem csalódtam benne, orális technikája egyszerre finom és cuppogós, egyszerűen imádom! Ezt többször is említettem neki, azt hiszem... Gondolkoztam a popón is, de folyton a hülye órát néztem (én, nem ő, neki lehetősége se lett volna... ;) mert nem akartam a drága idejét rabolni, így végül csak az orális kényeztetésnél maradtunk. Pózokat váltottunk, kicsit 69-eztünk, aztán vissza az ágy lábához, előbb hason fekve szopta a szerszámom, majd hanyatt fekve, de mindig ugyanolyan intenzitással. Egyszerűen fantasztikus! Mikor már éreztem, hogy itt a vége (a látogatásnak is), Iza szájába engedtem az utódokat. Most sem volt ellenvetése. Azt szeretem benne, hogy előtte-utána is olyan természetességgel tud viselkedni, mintha akár "civil" lenne, egyszerre barátnős és pornós is. Na jó, inkább pornós... ;)
    Még más dolgokat is észrevett, mint egy jó ápolónő, de szerencsére semmi baj sincs, Iza! kicsit még beszélgettünk mialatt gyorsan tusoltam még egyet indulás előtt és eljöttem.
  • Elszámolás:

    Az elszámolást az elején szoktam intézni, és mivel esélyem sem volt bankban pénzt váltani, ezúttal is "kemény valutában" történt az elszámolás. Ilyen szempontból rugalmasabb mint az OTP ;) :D Lassan tényleg akár egy terminált is felszerelhetne, de fényévekkel jobban éreztem magam, mint akármelyik bankfiókban. Extrák nem voltak, nekem alapból tökéletes Iza.
  • Összkép:

    Szokásos lábremegős állapotban indulhattam tovább utamra, szóval csalódás senkit nem fog érni, aki meglátogatja Szolgalányt.
Happy Massage