• Bius Szomszéd lány

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Bius Szomszéd lány reagálása

    Kedves Vip007 !

    Örülök,hogy meglátogattál és jól érezted magad a foglalkozáson,ahol szakszerű a masszázs és a kellemes stressz oldó hatás is érvényesül ,
    Köszönöm szépen,hogy írtál Beszámolót :)
    Ha lesz időd várlak szeretettel

    Puszi Bius :)

  • Egyeztetés:

    Reggel láttam, hogy éppen hívhatom mert felveszi, és úgy is volt. Pár perc alatt mindent megbeszéltünk, helyszín adatokat VTR-ben megkaptam. 2 óra múlva már csengettem is a kaputelefonon.
  • Megközelítés:

    Árpád híd pesti hídfőtől pár perc. Parkolás a ház előtt megoldható, BKV-val érkezőnek (villamos, busz, metro - széles a választék) néhány perc sétára kell készülni.
  • Helyszín:

    Régebbi építésű TÉGLA épület földszintjén lakik és rendel Bius. Szép tisztaság honol mindenhol. Nagy méretű törülközőt kaptam, a fürdőben több féle tusfürdőből és dezodorból lehet választani. Szájvíz "csak" egy féle :-) Prémium minőségű masszázspad, és egy kényelmes ágy áll a kalandok rendelkezésére
  • Lány külseje:

    Bius egy nagyon cuki lány. A képeknek teljesen megfelel, semmi sumákság. Ahogy ma láttam (talán) a javaslatomra a képek száma örvendetesen meg is növekedett. Adatlapja szerint 30-as, de én inkább huszonévesnek tippeltem volna. Igazán vékony lány, ehhez a formához tökéletesen passzoló, és tökéletes alakú cicikkel. A feszes fehér nadrágján egyértelműen átsejlett, hogy nem hétköznapi fehérnemű van rajta. Izgis volt a látvány.
  • Erotikus masszázs:

    Kicsit szerettem volna levezetni a sok hetes meló miatti stresszt, ezért relaxáló masszázst kértem és kaptam. Nem szoktam masszőrhöz járni, így a szakszerűséget nem könnyű megállapítanom, az viszont tuti, hogy amit kaptam nagyon jól esett. Sokadik masszázs tanfolyamára jár éppen Bius, így úgy gondolom érti és tudja, hogy mit miért csinál. A jelenlegi tanfolyama pár fogását is gyakorolta rajtam. Sztem csillagos ötös. Masszázs közben néha mintegy véletlenül (ahhaaa) el elkalandozik a keze, amit a férfi ember örömmel tapasztal meg. Attól sem lesz hisztis, ha amikor elérhető távolságba kerül éppen a masszázs során, a páciens keze indul el felfedező útra. Amikor érzékenyebb területre tapint az ember fia, akkor Bius munkálkodása hirtelen szünetet vesz, helyette átadja magát a kényeztetésnek. A karok masszírozásakor cselesen a combjai közé veszi az ember kezét. Na ki az aki ilyenkor képes magát türtőztetni?
  • Levezetés:

    A kellemes relaxált állapotból nem volt könnyű visszatérni a valóságba. Felültem a masszázspadon Bius pedig elém állt, és átölelt. Csodás élmény volt az energiáját és az illatát magamba szívni. Pár perc után aztán még mindig ücsörögve kicsomagoltam a ciciket. Nem nagyok, de tökéletes alakúak, az alkatához rendkívül jól passzolnak. Meg is beszéltük, hogy nem is szabad mindenféle műanyaggal elrondítani, az ikrek így szépek ahogy vannak. Elindultam a számmal, ne csak a szememmel élvezkedjek. Pillanatok alatt olyan kemények lettek a bimbik, amivel üveget/fémet is meg lehetett volna munkálni. Végre sikerült lábra állnom, amikor Bius a helyére akarta tenni a masszázspadot. Nekem háttal állva olyan formás lány állt előttem, hogy nem is bírtam magammal, mögé térdeltem, és elkezdtem a popsiját puszilgatni. Bius vette a lapot, lekönyökölt a padra, kicsit kitolta a popsiját, amitől elém tárult csodás puncija is. Egy élmény volt életre kelteni. Először még bezárt szeméremajkakkal találkozott a nyelvem, amik pillanatok alatt kinyíltak, és nagyon rövid időn belül elkezdték ontani a nedvüket. Sok lányban csodás színész veszett el, de az ilyesmit nem lehet megjátszani. Végül csak eljutottunk valahogy az ágyig is. Nem igazán tudtam és persze nem is akartam sokáig elszakadni a puncitól, ezért megkértem alkalmi kedvesem, hogy üljön a számra. A csiklója ekkorra már akkorára duzzadt, amivel nem igen találkozik a földi halandó élete során. Mozgott a számon, néha megremegett, izgató hangokkal tudatta, hogy nem rossz, amit teszek, és az arcomat beterítő nedvek is erről árulkodtak. Nem hiszem, hogy teljes sikert értem el, de, hogy nem volt ellenére a ténykedésem, az tuti. Azután én térdeltem fölé, és adtam át neki a lehetőséget. Bevetett mindent, dolgozott kis szájával oldalról a rúdon, golyók is megkapták a magukét és persze el is nyelte a velem egykorút, amennyire tudta. Finom, lágy a technikája, aki ilyesmire vágyik, az ne hagyja ki a látogatást. Sokáig nem volt kedvesemnek kényelmes ez a póz, de ha már "perverzkedünk", akkor javasolta az ágy széléről fej lelógatós formulát. Örömmel vettem a lehetőséget. Nem sokkal később az utódok a cicijén landoltak. Az órára nézve azt láttam, hogy pár perc van hátra az időmből. Gyors zuhany után elbúcsúztunk. Pár perccel át is lépve a megbeszélt időkeretet. Megkérdeztem, hogy nem bánja-e, illetve az anyagiakkal kompenzáljam-e, de minden rendben volt Bius szerint így is.
  • Elszámolás:

    Amit telefonban megbeszéltünk, az és annyi volt. Nincs is extrája, úgy tűnik, hogy amit vállal, azt szereti is.
  • Összkép:

    Sok évvel ezelőtt voltam utoljára ilyen masszőrnél, de nincs kizárva, hogy Biusnál rendszeres, visszatérő ügyfél leszek.
Happy Massage