• Victoria

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár nappal a randi előtt felhívtam és időpontot egyeztettünk.A randi napján még egyszer hívom,erre nem lenne szükség de jó Vele beszélgetni,hallani a hangját.VTR_en is írtam Neki.
  • Megközelítés:

    Én autóval járok.A Fehérvári út,a ház előtt villamosmegálló.A Dombóvári úton szoktam parkolni ott mindig van hely és hat után ingyenes.
  • Helyszín:

    Új építésű ház,a lakás teljesen rendben,jól karban tartott.Ismerem minden négyzetcentiméterét,gyakran megfordulok itt.A szobában nagy ágy van,komód,a sarokban és az ágy fölött tükör.A fürdőben zuhanykabin többféle tusfürdő,a mosdón szájvíz,poharakkal.Pihe,puha törölköző amit Victoriától kapok.
  • Lány külseje:

    Victoria gyönyörű nő,formás idomokkal.Szép kerek feneke van,most is megdicsértem,nagyon jó a tapintása.Gyönyörű nagy mellei vannak,még szebb bimbókkal,állnak mint a cövek.Csodaszép,csupasz punci amit imádok nyalni.A tekintete kacér,csábos mosollyal,engem mindig elbűvöl.Telt,rúzsos ajka van amivel úgy tud csókolni!A kedvessége viszont mindent felülmúló,öröm,boldogság a Vele töltött idő.
  • Action:

    Érkezésemkor csókkal fogad.Bemegyünk a szobába és míg levetkőzöm , Ő már meztelen,beszélgetünk egy kicsit,aztán megyek a fürdőbe.Jön utánam és folytatjuk a beszélgetést.Amikor a fürdőből kijövök lefekszem az ágyra.Victoria is megjön és az ágy mellé térdelve elkezd orálisan kényeztetni.Sokszor átéltem ezt a csodát de nem lehet betelni vele.Változatosan,nagyon jól csinálja.Szopogatja,nyalogatja,a nyelvét járatja a makkomon,bekapja,köpködi,nyálat csorgat, ismét a szájába veszi.Nagy élvezet ez Nekem. Mellém fekszik és megcsókolom,csodás érzés mikor az ajkunk összeér!Végigsimogatom a testét a legintimebb részét sem hagyva ki.Aztán a nyelvemmel ingerlem eme testrészét.Nem kis élvezettel vetem magam a combjai közé és hosszú időt töltök a csodaszép punci kényeztetésével.Én fekve maradok Ő pedig ráereszkedik a rudamra,finoman,érzékien mozog rajta.Ő is élvezi.Én a fenekét simogatom,nagyon jó simogatni a selymes popóját,majd a melleivel folytatom.Megmarkolom mindkettőt és megszorongatom,aztán felváltva szopogatom őket.Azért alulról Én is mozgok Benne átvéve a ritmusát.Vic a hátára fekszik és szétteszi a lábát.Izgató látvány amikor így kitárulkozik előttem.Látni a mosolygós szép arcát,előtte a két halmot a kebleit,És elől a mindig frissen borotvált,illatos punciját.Elé térdelek és a hímtagomat beillesztem a vaginájába.Ő még kicsit igazít rajta,,na szívem mehet" mondja azon a cuki hangján és finoman elkezdem mozgatni be-ki,be-ki,aztán egyre hevesebben járatom Benne.Fölé hajolok és megcsókolom,Viszonozza és csókolózunk érzékien,telve szenvedéllyel. Elolvadok a csókjától,legszívesebben mindig csókolnám.Megmarkolom a mellét és a gyönyörű bimbóit izgatom a kezemmel,majd a számba veszem őket.Egyre hevesebben,egyre nagyobb lökésekkel mozgok Benne,Ő közben pajzánul biztat.Megfogom a két lábát és szétfeszítem, majd a nyakamba veszem őket,próbálok minél mélyebbre hatolni.Nézem az arcát,most még szebb mint máskor,becsukja a szemét és kéjesen nyögdécsel.Érzem még kívánja ,hogy benne legyek így hát folytatom a legnagyobb örömömre,egyébként sincs ellenemre.Meg kell adni ami jár Neki!Gondolok egyet,kibújok Belőle,az ujjamat dugom be és elkezdem nyalni.Ez is tetszik Neki,majd Ő is besegít,magához nyúl és a csiklóját izgatja,miközben Én egyre mélyebbre próbálok jutni az ujjammal.Apró mozgások jelzik,hogy közel vagyunk,majd vonaglik,megemeli a farát és heves rángások közepette hangosan elélvez.Ezután Én fekszem a hátamra.Mellém heveredik és a szájába vesz,most Rajtam a sor.Megmarkolja a farkamat jó szorosan.Aztán lejjebb megy,a golyóimat veszi a szájba,egyiket a másik után.A kézimunka így Rám marad.Feldugja egy ujját az ánuszomba Én meg úgy lövellek ki mint egy vulkán.Hatalmasat élvezek.Rendbe szedjük Magunkat,beszélgetünk kicsit, nézem az órát rég túlléptük az idő,de Vic nyugodt,nem sürget,így hát Én sem izgulok ezen.Meztelenül kísér az ajtóig,a fenekét simogatom közben és csókokat lopok Tőle.Az ajtónál folytatjuk,nehéz az elválás de muszáj! így hát eljövök.
  • Elszámolás:

    Victoriával öröm,boldogság az együttlét. Szívét lelkét beleadja. Ölel csókol,simogat,bújik Hozzád,lesi minden kívánságodat.Egy órát volt az Enyém,imádtam minden percét!
  • Összkép:

    Victoria sokadjára adta Nekem Magát,de minél többet vagyok Vele annál jobban kívánom Őt! Drága Victoria,köszönöm,hogy újra az Enyém voltál és érezhettem az illatodat,a bőröd selymességét,a csókod ízét!Sietek vissza Hozzád! Csókollak!
Happy Massage