• Kingus

 • Beküldte:
 • Kingus reagálása

  Kedves sztbali!
  Köszönjük a beszámolódat,mi is jól éreztük magunkat!
  Külön köszi a rózsaszín ruci megemlítését,eddigi kedvenc darabom!
  A tízórait Diusnak köszönhetjük,jó volt kajcsizni,dumcsizni, nevetni is együtt!
  Augusztusi különleges progink előtt még biztosan talizunk,
  puszii

 • Egyeztetés:

  Telefonon vettem fel a kapcsolatot a Kingussal és pár percig Diával is beszéltem. Dia, Kingus barátnője akivel fogad vendégeket. A lehetőségek korlátozottak, mert Dia ritkán elérhető, ezért érdemes napokkal előre egyeztetni. Könnyen ment minden.
 • Megközelítés:

  Kingus kuckójában már régen jártam, de még emlékeztem rá. Buszokkal és villamossal is jól megközelíthető a hely. Autóval sincs probléma, mert lehet parkolni a közelben.
 • Helyszín:

  Kingus kuckója egyszobás garzon külön hálórésszel és egy tiszta higiénikus fürdőszobából áll. AZ ágy elég nagy és elfértünk rajta hárman. A fürdőszobában minden van ami kell. Kaptam szép nagy töröközőt is.
 • Lány külseje:

  Kingusról a közelmúltban készültek friss képek, amik teljesen visszaadják őt. Helyes arc és hosszú fekete göndör haj. Átlagosnál nagyobb cicik egy kis sebészkési korrekcióval ellátva. Lapos has és feszes markolni való popsi. Kecses lábpárral kiegészülve megkapjuk Kingus teljes valóját. Szexi rózsaszín topban és tangában nyitott ajtót.
  Dia Hasonló Kingushoz. Neki a teste sportos, mert aktív ilyen téren. Ezt ő árulta el. Arcra helyes és neki rövid szőke haja van. A mellei nagyobbak, mint Kingusé emellett természetesek. Picit gravitálnak ugyan, de a teste többi része elég feszes. Utcai ruhában láttam meg őt.
 • Action:

  Korábban érkeztem megbeszélt időnél, de Kingus éppen hívható volt az oldal szerint, ezért tárcsáztam őt. Jelezte, hogy Dia még nincs itt, de bejöhetek. Megkaptam a szükséges infókat és pár perc múlva már a lakásban voltam. Amíg vártuk Diát addig csevegtünk egy picit és levetettem pár ruhadarabot. Már csak az alsóm volt rajtam amikor Dia megérkezett. Bemutatkoztam neki és ő is el kezdett vetkőzni. Miután kibújt a ruháiból, akkor elvonultunk tusolni, hogy lemossuk egymásról az út porát. Bemásztunk a kabinba, de a fürdő ajtaját nem csuktuk be és Kingus végignézte a közös zuhanyzást közbe pedig ő is levetkőzött. Miután ezzel megvoltunk, akkor egy gyors szájfrissítés után a hálóba mentünk. A két lány az ágyra helyezkedett és én közéjük és felváltva csókolóztam velük. Kingus lejjebb kúszott és elkezdett franciázni és kisvártatva Dia is csatlakozott hozzá. Kingus fejét egy kicsit megmozdítottam és ekkor ő vette a lapot és áttért a zacsik kényeztetésére. Intenzíven kényeztettek engem és utána gumit húztunk. Diával kezdtem a már jól ismert Nyuszi-pózban. Ő még nem ismerte, de Kingus tudta, hogy én ezzel szoktam kezdeni. Belevittem egy kevés lábimádatot a dologba és ekkor Kingus elkezdte kényeztetni Dia melleit. Intenzív tempót diktáltam és felváltva csókolóztam a lányokkal. Váltottunk kutyusba Diával. Kingus melleit kényeztettem a szánnal és hátulról toltam Diának. Dia javasolta, hogy feküdhessen hasa, mert ő úgy szereti, ezért helyezkedtünk egy kicsit és a combjaira ülve ismét beléhatoltam. Közbe csókolóztam Kingussal és simogattam a punciját. Kisebb szünet következett, ami abból állt, hogy gumi le és én az ágy előtt álltam. A két lány felváltva franciázott nekem és utána kaptam egy újabb védőruhát. A folytatás Kingussal történt misszibe és Dia Kingus melleit kényeztette míg én simogattam a testét. Pózt váltottunk és Kingus jött négykézláb és ekkor Dia mellém lépett és én a melleit vettem kezelésbe. Kikésőbb Kingus hasra feküst és én a popsijához helyezkedtem és ismét a puncijába hatoltam. Fordultunk Kingussal és 69-be helyezkedtünk. Megszabadított a vegyvédelmitől és a velem egykorút kényeztette míg én a popsiját nyalogattam. Ismét az ágy elé álltam végül egy páros francia utána négy cicire élveztem. A két lány elvonult tisztálkodni én addig az ágyon elterülve próbáltam visszanyerni az erőmet. Miután sikerült akkor én is vettem egy gyors zuhanyt. A szobában elfogyasztottunk egy kellemes tízórait és közbe csevegtünk. Utána rendeztem a csokrot és Dia lelépett. Kingussal még csevegtem egy picit és frissítőt fogyasztottam. Visszavettem a gönceimet és a cipőm felvétele után búcsúcsókok és ölelések végül tipli.
 • Elszámolás:

  A végén rendeztem. Annyi amennyi a telefonban elhangzott és mivel Kingusnál nyilvános a csokor mérete, ezért nem kell nagyon kombinálni a rózsaszálak mennyiségét.
 • Összkép:

  Ismét egy felemelő hármas randiban volt részem két csodás lánnyal. Szerintem még bőven van rá lehetőség, hogy legenek még ilyen randijaink.
Happy Massage