• Nykol

  • Beküldte:
  • Nykol reagálása

    Köszönöm szépen a beszit!Várlak vissza hogy ismét jól érezzük egymást😝😘

  • Egyeztetés:

    Viberen rakérdeztem hogy jo -e az idöpont ezután bejelenkeztem Vtren. Minden simán ment . Nykol nagyon rugalmas.
  • Megközelítés:

    Voltam már itt parkolás fizetös viszont mindig van 50 méteren belül hely. BKV is jár erre . Viszont mivel én kocsival mentem gps használtam és az házhoz visz.
  • Helyszín:

    Tökéletes a lakás minden tiszta és higénikus. Fürdöbe minden megtalálhato ami ahoz kell hogy rendbe szed magad.
  • Lány külseje:

    Nekem nagyon bejönn Nykol ezért is voltam már többször nála. Kicsi popsi szilikonos formás mellek. Szexi.
  • Action:

    Megérkezésem után levetközés és beszélgetés, utána kapok egy törülközöt és irány a fürdö. Mikor a fürdöböl visszatérek Nykol már az ágyon vár meztelenül ahogy szeretem. Megcsokolom , igazábol szájra csok nem nyelves de mindegy is mert utána kezembe veszem formás melleit és nyalogatom puszilgatom és szopogatom a bimbokat. Miután kiélvezkedtem magam elindulok délre ahol vár Nykol igazi csodája. Nagyon szép szexi puncija van ugyhogy el is kezdem kényeztetni. Tudom hogy most kicsit hosszabb idö lesz mig elér a csucsra de idöm mint a tenger. Szoval nyalogatom a punciját mikor is kitör belöle az élvezés hangja , összerándul, és szoritja a fejem . Ezután hálásan kérdezi hogy kényeztethet -e most ö . Természetesen igent mondtam ezért felülök az ágyon , hogy mozizhassak . Elkezdi szopni a farkam és olyan jol csinálja hogy a menyekbe érzem magam. Nem is birom sokáig kell hogy elterelje valami a figyelmem ezért kérem a 69 et. Na ez nem volt jo ötlet mert egy idö után éreztem hogy mindjárt végem ezért kértem hogy gumizon fel és csapjunk a lovak közé. Egyböl bele is ült a farkamba. Imádom vele ezta pozt mert mellei ilyenkor bekerülnek a számba. Miután kiélvezkedtük igy magunk kérdezte hogy váltunk -e pozt . Természetesen igen volt a válasz ezért elém térdelt és bepucsitott. Finoman becsuszantam és elkezdtem mozgatni a farkam , na ez hiba volt mert már annyira fel voltam ajzva hogy telilöttem a gumit. (Pedig a szájába szeretem a végét) Mindegy mert ez igy volt most tökéletes. Ezután lezuhanyoztam és felöltöztem készen az indulásra. Természetesen a virágokat az elején leraktam az asztalra és ott is volt ahová raktam érintetlenül. Elindultam az utamra.
  • Elszámolás:

    Már az elejétöl fogva leteszem az asztalra és amig ott vagyok adig ott is marad. Szerintem Nykol nagyon korekt mindenbe.
  • Összkép:

    Megint egy fergeteges jo szexet hoztunk össze.
Happy Massage