• Kitty

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefont sajna nem vette fel, viszont nem sokra rá visszacsörgött. Gyorsan felhívtam, egyeztettük az időpontot.
  • Megközelítés:

    Költözés/új lakáskeresés alatt vannak, több helyet is kipróbálnak. Most a Lehel Vásárcsarnok közelében "rendel". Parkolás a közeli utcákban nehézkes, szerencsére találtam helyet. (600/ó). Tömegközlekedés passz.
  • Helyszín:

    A lakás rendben van. Minden tiszta, fürdőszoba is ok. Sajnos a szobában nincs tükör felrakva, de ha ez a hely marad a végleges, akkor csak megoldódik ez is.
    Szobában nagy franciaágy van, végre nem tatami.
  • Lány külseje:

    Kitty pici lány, vékony, hosszú fekete haj, szép arc, termetéhez illő formás mellek, szuper fenék, keményedő bimbók, gyögyörű nunival, abszolút a zsánerem. Bikiniben fogadott, valami habos izé is volt rajta.
    Kicsi testén jó sok tetkó van, ez a "hobbija", és foglalkozik is tetoválással. Engem csöppet sem zavartak a tetkói.
  • Erotikus masszázs:

    Szkippeltük - nem ezért jöttem. Masszázs helyett inkább én foglalkoztam vele, nyelvmasszírozást alkalmaztam a testén:-) Szerintem mindketten jobban jártunk.
  • Levezetés:

    Fürdőre kicsit várni kellett, addig beszéltünk a költözésükről, közben finoman simogattam a formás fenekét. Zuhanyból visszatérve végicsókoltam a testét, kicsomagoltam, majd hasra fektettem, párna a hasa alá, és kezdődött a fent említett nyelvmasszázs. Gyönyörű látvány hátulról nézni és kényeztetni a punciját és popsiját, kicsit harapdálni a fenekét. Egy idő után a hátára fordítottam, és folytattam a kényeztetést. Asszem 1x sikerült elrepülnie, vagy legalább is közel volt hozzá.
    Aztán én feküdtem el, és Kitty elkezdte a már sokak által leírt finom franciát. Először csak a golyszikkal foglalkozott, aztán nyelvével nyalogatta a farkam, majd finoman bekapta. Barátnő feeling maximálisan megvolt, és szerintem ő is élvezte. Egyértelműen nem akart kivégezni, hanem kényeztetni akart. Kezét minimálisan használta. Qrva jó volt.
    Aztán 69-ben folytattuk, szerettem volna még nyalakodni. Viszont így nem láttam a ténykedését (tükör nincs), így oldalfekvéses 69-ben folytattuk; na így már minden rendben volt, órákig el tudtam volna viselni. De hát jött a randi vége, és a megbeszéltek alapján a szájában fejeztem be. Teljesen hagyott lenyugodni, semmi siettetés. Tökéletes volt. Aztán papírtörlő, kiszaladás a mosdóba, anyagiak rendezése, gyors zuhany, majd puszika és indulás.
  • Elszámolás:

    1 órára mentem, NFVSZ-t kértem. Az ár pesti átlag lehet, nagy összehasonlítási alapom nincs. NAGYON megérte. Máskor is megyek, az tuti.
  • Összkép:

    Nem először voltam nála. Mint írtam, Kitty a zsánerem. Nagyon kedves, maximális barátnő feeling. Biztos megyek még hozzá.
Happy Massage