• Bius Szomszéd lány

  • Beküldte:
  • Bius Szomszéd lány reagálása

    Kedves Electric Joker !

    Örülök,hogy megismerkedtünk és jól érezted magad a csábító és romlott Szomszédlánnyal....
    Köszi a kedves szavaid és a sok dicséretet
    Köszönöm szépen,hogy írtál Beszámolót :)
    Hiába írni tudni kell
    Amikor lesz időd várlak szeretettel és egy kis Szomszédlány- Feelinggel
    Puszi Bius :)

  • Egyeztetés:

    Húsvét hétfő reggelén hívtam fel Biust. Másnapra, keddre egyeztettünk időpontot, amit itt az oldalon személyes üzenetben is megerősítettünk. A telefont azonnal felvette, minden szükséges infot megkaptam.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem, az 1-es villamos Népfürdő utcai megállójától 5 perc a tetthely. A cím egyértelmű, eltéveszthetetlen. Az Árpád-hídi metrótól maximum 10 perc gyaloglásra van a helyszín. Ahogy láttam, a parkolás fizetős, de közvetlenül a ház előtt is volt még több hely.
  • Helyszín:

    A lakás az patika tisztaságú társasházi lakás. A fürdőben kád, zuhanyfüggő és kilépő, több féle tusfürdő, szájvíz, teljesen rendben lévőnek találtam. A törülközőt frissen kaptam, öreg medvedisznóember testemre egy picit kicsi volt, de túléltem, a funkcióját ellátta. A szobában egy kifejezetten prémium masszázspad és egy franciaágy található, előbbit nem, utóbbit annál inkább igénybe vettük. A pecó tartozéka még egy cukinak tűnő, de elég morgós öleb, aki a konyhában tartózkodott érkezesemtől a távozásomig.
  • Lány külseje:

    Bius élőben a képeknek teljesen megfelel, a hirdetésében látható retus és smink nélküli képek a valóságot ábrázolják. Kifutómodell alkat, szép arc, sima, finom bőr, nagyon egyben van a lány. Megérkezésemkor a képen láthatóhoz hasonló, fehér, testhez álló nadrágban és felsőben fogadott, ami alatt fekete babydollt viselt, ami szerintem az ő nyúlánk és sportos alakján nem a legjobb választás, de legalább könnyű volt levenni. Bius nem csak a fotók alapján, hanem élőben is nagyon bejött, a kisugárzása tette fel a koronát a látványra.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel elég nagydarab vagyok, ezért a masszázs nem a masszázspadon, hanem a padlóra terített fitnesz-szőnyegen történt. Kellemes, egész testre kiterjedő, érzéki, nyugtató, de egyáltalán nem erős masszázst kaptam egy óra alatt, ami utólag visszagondolva csak felvezetőként értékelhető a levezetéshez. Közben folyamatos volt a kettőnk közti kommunikáció, volt lehetősége a kezeimnek elkalandozni. Ami nagyon tetszett, az a narancsaromás olaj használata, illetve a füstölők mellőzése és a lehalkított zene egyvelege, semmi nem vonta el a figyelmem. Közben volt lehetőségem a cickókkal foglalkozni, nem tudtam betelni velük, nyaltam'faltam őket, amikor tudtam. Összességében nagyon egyben volt az egész, megvolt Bius simogatásai által a szomszédlány-érzés a masszázs során.
  • Levezetés:

    Kedves makktársak, kiknek már volt szerencséje Biushoz és kedves érdeklődők, kiknek még nem, fogadjátok el, hogy nem tudok teljesen tárgyilagos lenni és most kezdődik írásban a kontrollálatlan ömlengés.
    Biussal kölcsönös kényeztetés volt a menü, a műfaj és az étlap keretein belül nem hagytunk ki semmit sem. Azon túl, hogy Bius maga az érzékiség, mint entitás, biztosított nekem egy olyan magas szintű illúziót, amit más szolgáltatóknál szinte sehol nem kapok meg. Megkaptam a lehetőséget arra, hogy kényeztessem őt, úgy érzem, hogy beengedett az aurájába. A találkozó második órája az a kölcsönös és gyengéd örömszerzésről szólt, amit a fentebb már említett franciaágyon abszolváltunk. Finom simogatások mentek oda-vissza, majd előszön én kényeztettem számmal és nyelvemmel a punciját és popsiját, szerintem tetszett neki, aztán jöttek azok a tökéketes, érzékeny, jól reagáló cicik, majd megint a kölcsönös, gyengéd simogatások, aztán ő kényeztetett először kézzel, majd szájjal. Az az oráltudás ami Biusnak van, nagyon veszélyes, főleg azzal a látvánnyal kombinálva, hogy eltűnök a szájában, meg is kellett kérnem, hogy lassítson, mert majdnem elmentem az elején, majdnem megfosztván magam az öröm meghosszabbításától. Aztán kérésemre 69-be fordultunk, így ért el a vég, a dns-mintámat már a kezével segitette napvilágra, a cseppek a hasamon landoltak. Ezek után Bius még letörölte rólam az árulkodó nyomokat, mellém bújt, amely a levezetés tökéletes gesztusaként lezárta a szeánszot. Megérkeztem a kenózis állapotába, kiürültem testileg-lelkileg, kiélesedtek az érzékeim, élesebben, mélyebben láttam a színeket, bekerültem a flowba. Némi összebújás után a faliórára pillantva láttam, hogy eljött a távozás ideje, gyorsan felöltöztem és egy búcsúcsók után tipliztem.
  • Elszámolás:

    Megérkezésem után, de még a zuhany előtt letettem az asztakra a megbeszélt virágycsokrot, erről több szó nem esett már. Bius maximálisan korrekt lány, amit megbeszéltünk, azt hiba nélkül megkaptam.
  • Összkép:

    Az ömlengés itt folytatódik. Bius mind az öt érzékszervem számára kiváló élményt biztosított. Mindene finom, tetszik a látványa, a hangja nagyon bejön, a bőre tapintásra és ízre, illatra egyaránt nagyon finom, a puncija felejthetetlen, a cickói kívánatosak, és így tovább, minden porcikájáról csak dicshimnuszokat tudok írni. Ami azonban a legjobban bejött nála, az az összkép és a tekintete. Bius szuperül hozza a cserfes, ártatlan szomszéd diáklányt, aki elcsábítja a középkorú szomszédot, de az édes kislány álcája alatt egy tudatos ragadozó él. Biusban az a szenzációs, hogy úgy romlott, hogy nem közönséges, a romlottsága hozzáadott érték, ahogy az alapvetően finom tejszínből is egy magasabb élvezeti értékű gorgonzola lesz, ha jó módon romlik. Mindent összevetve, Bius kiváló, mindenre kiterjedő élmény, aki nagyon magasra teszi a mércét a szolgáltató szektorban, biztosan meg fogom őt látogatni hamarosan.
Happy Massage