• Berni

  • Beküldte:
  • Berni reagálása

    Rima:)

    Már az első beszid után is nehezemre esett összeszedni a szavakat:) Ez az elvarázsolt, sokkos állapot írásról-írásra csak fokozódott:) Most például szívem szerint olvadozós emojikkal tölteném ki ezt az egész üres mezőt🫠🫠🫠🫠 De az fura lenne:)
    Hatással vagy rám:) A tiszta szíved őszintén megérint, az okos buksid pedig lenyűgöz. Az erős jellemvonásaid a külső adottságaiddal kombinálva pedig, csak egyszerűen elképeszt:)

    Az írásodban az összkép a kedvencem, én is pont ilyennek látom magam:)

    Inkább küldök egy dalt:)💋🩵🎼

  • Egyeztetés:

    Most sikerült viszonylag hamar találkozunk. Nem akartam beszámolót írnom, de olyan intenzív érzésekkel távoztam, hogy nem tudtam megállni.

    VTR, belső üzenet, viber, telefon. Könnyen elérhető. Javasolt minimum 1 héttel előre gondolkodni.
  • Megközelítés:

    II. kerület, Margit-híd, budai hídfő. Tömegközlekedés esetén a 4-es és 6-os villamos ajánlott.
    Parkolni lehet, de 5-10 percet igényel.
  • Helyszín:

    Galériás helység. Zuhanyzó, masszázspad, tatami, szobáinas. Higénia kifogástalan, atmoszféra egyedi és utánozhatatlan.
  • Lány külseje:

    Megadott adatok valósak. Perfekt alak, perfekt popsi, gyönyörű arc. Kedves, intelligens, vicces. Kifogyhatatlan erotikus ruhatár. Minden tetszik rajta.

    Külső szépségét már kezdi "megszokni" a szemem, de a belső ragyogása továbbra is elvakít.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs volt, van és lesz.
    Relaxációs. Szakszerű. Egész testet érinti. Teljesen ellazít, teljesen feltölt. Rászánja az időt. Melegített textil, többfajta olaj, valamint festői panoráma a fali tükörben.
  • Levezetés:

    -Boldognak-...

    ... annak érzem magam. Gyermekien és önfeledten.
    A villamos éles csikorgása jelzi,hogy elértem a végső desztinációm. Nincs már külvilág, csak az örömteli lelkesedés, és a vérpezsdítő bizsergés. Újra egy nap Bernivel !!!

    Csupán percek vannak hátra. Tucatszor lesem meg az órám.
    Bezzeg most nem szalad olyan gyorsan az a gonosz és kegyetlen Idő.
    Belépéskor az ismerős illat rögtön körbefon.

    Szerencsére nem először láthatom B-t. Már nem csak a nagy egészet észlelem, hanem az apró részteletekben is sikerül elmerülnöm.
    Hogy tökéletes nő-e MissB?
    Nem tudok objektív választ adni. Ha van is hibája, az olyan fajta, melybe inkább beleszeret az ember, mint kiábrándítana. Elfogytak a jelzőim, Berni számomra úgy jó ahogy van, ha lenne három kívánságom, akkor háromszor mondanám a nevét.

    Kicsit pipiskedve üdvözöl két puszi társaságában. Karjai ölelése igazi angyalszárnyak.
    A pultnál ülve többszöri nekifutással próbálok értelmes, kerek egész mondatokat alkotni,de nem sok sikerrel. B mosolyog, és törölközőt nyújtva jelzi, hogy ne is erőltessem. Ami nem megy, az nem megy.

    Tapintatlanság Bernivel szemben, hogy a masszázs részt nem fejtetettem ki kellően, mert pusztán emiatt is érdemes hozzá bebocsájtást kérni, de én már a Varázshegyen túlra tekintek.

    Miután végeztünk az első felvonással. A masszázspad mellett állok, Berni a lehető legközelebb húzódik a személyes terembe. Teljesen átszellemült. Pusztán attól, hogy egy ilyen Wonder Woman kisugárzásában megfürödhetek, a legférfiasabb férfinak érezem magam. Ez lenne a Vénusz és a Mars szinergiája?
    Arcom simogatja, tarkóm masszírozza, mellkasomat érinti. És néz! Súlya és ereje van a tekintetének. Én pedig a vízen járok szemeinek kék óceánján.

    Hirtelen ötlettől vezérelve ölbe kapom, és óvatosan a padra fektetem. Megszabadítom az utolsó csipkézett fügefalevelektől. Karjait a feje fölé kinyújtja, melytől olyan érzésem támad, mintha megadná magát, de tudom, hogy itt egyedül ő irányít.
    Ahol szabad, és megengedett csóközönnel árasztom el testét. Éteri a hangja. Nyakamba kapaszkodva rendkívül lassan felhúzza magát, közben pillantásával lelkem mélyére fúr. Tenyerét a tenyerembe zárva a galéria felé invitál.

    A tatamin helyett foglalva picit még elveszünk a simogatások érzéki labirintusában, majd B a hasamra ül. Néha nyakamhoz előrehajolva tovább szítja a vágy tüzét, és elérkezetnek látja az idő, hogy az elsődleges erogén zónámat is támadásba vegye. Először az ujjhegyével épphogy csak érint, majd határozottan megragad, és kezdődik a "tortúra" .
    Olyan, mint egy komisz kislány, aki a liftben a gombokkal szórakozik.
    Már majdnem a toronyház tetejére érnénk, amikor ismét a földszinten találom magam, és ezt a megunhatatlan játékot többször véghezvisszi. Ellenállok, amíg tudok, de meg kell nyomnom a vészcsengőt, és könyörgöm, hogy "végre hadd szálljak ki" .

    Felülök és a hátam a falnak támasztom. Berni a lábaim közé térdepelve indul az utolsó rohamra. Egyik kezét muszáj a számra szorítania, mert lassan csendháborítást követek el. Aztán jön a villámcsapás. Tarkómat akaratlanul is többször a falhoz verem. Teljesen megsemmisülve, és legyőzve próbálok levegőért kapkodni. Kiterülve fekszem a tatamin.
    Pillanatok múlva felszabadult nevetés tör ki belőlem.

    Távozáskor még a kilinccsel ügyetlenkedem, de MissB segít és elfordítja a kulcsot. Így határozottan egyszerűbb.
    Írásban meg is jegyeztem, hogy legközelebb bele fogom törni a zárba.
    B válasza: - Nem tudnék haragudni.
    "Utálom a Nőt😊", de valószínűleg ezt a dumám már kezdi megunni.

    Ismételt kiütéses győzelem Berni javára. Mérlege továbbra is hibátlan, nálam ő a vitathatatlan és örökös bajnok.
  • Elszámolás:

    Részleteket, etikettet lásd az adatlapon és a bővebb infókban.
  • Összkép:

    Berni egy letehetlen könyv. Minden találkozó egy újabb és újabb , izgalmakkal teli fejezet. Műfaja behatárolhatatlan. Romantikus lányregény, komédia, tudományos fantasztikum, tündérmese, esetleg egy dráma?

    Életem olvasmánya! Remélem sose jutok a végére, és még számtalan oldalt sikerül közösen megírnunk.

    Kedves B! Hála neked, magasabbra és messzebbre szállhatok, mint amit a fizika és a józan ész megengedhetne. Köszönöm! Kimondhatatlanul...
Happy Massage