• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A klasszikus megoldást választottam, felhívtam! A Nyugatinál nézegettem a telefonomat, hogy ki elérhető a közelben Húsvétkor, ő az volt. Hívtam, felvette és gyorsan meg is beszéltük, hogy 30 percen belül tud fogadni.
  • Megközelítés:

    Király utca a helyszín, ami parkolás szempontjából horror, de BKK-t illetően ideális. Metró a Deákig, onnan séta! Amy a pontos címet adta meg elsőre, amit könnyen megtaláltam.
  • Helyszín:

    Egy másfél szobás lakásban fogad. Nem végeztem környezettanulmányt, de szerintem ott is él. Nincs egyedül a lakásban, de nem kell megijedni, egy kiváncsi macska a lakótársa.
    Fürdőben egy férfi tusfürdő, nekem elég volt! Valószínű, hogy ez lehet a kedvenc illata, nem került szóba, de nem is lényeges. Kaptam tiszta törölközőt, tus, aztán irány a baszoba.
  • Lány külseje:

    Ez talán az egyik legfontosabb rész! Korábban már voltam nála - 2-3 éve, és azokkal az emlékekkel és a fenti fényképekkel vegyítve volt egy kép a fejemben, hogy ki nyitja majd ki az ajtót. Az arc kérdés mindig szubjektív, valahogy másra emlékeztem, erre írják a nagyon rutinos MT-k, hogy szomszédlányos? Talán igen, nekem kevésbé jött be. A teste szép, formás, kisebb méretű, de aranyosan szép cicik. Ápolt, kedves hölgy.
  • Action:

    Kényszerfranciára és popsira neveztem be. A franciát gumival kértem, szépen felhelyezte, majd lassan, de biztosan elkezdte vele dugni a saját torkát! Tényleg brutal! Próbáltam felvenni vele az ütemet, és néha ráfogtam a fejét, de csak óvatosan!
    Mennyi érzés volt!!! Elhittem neki, hogy ő is élvezi!
    Néhány perc után bedobtam az ötletet, hogy csináljuk fej lelógatva. Partner volt és néhány akrobatikus mozdulat után már úgy dugt@m a torkát, akadálymentesen!!!
    Amikor azt éreztem, hogy lassan jön a vég, átkértem magam a popsiba.
    Maradt háton fekve, csak megfordult, így szemből tettem be, könnyedén, akadálytalanul. Pár perc után egy párnát tettem a dereka alá, hogy még komfortosabb legyen a zakatolás. Ahogy intenzívebb és gyorsabb lettem, úgy lett hangosabb az ágy is … Nem tudom miért, de ez engem annyira zavar, kizökkent és keménység “vesztéssel” jár…
    Amy vette a lapot és sajnálta, hogy így alakult.
    Gumicsere után folytatódott a franciaóra és így is lett végem!
  • Elszámolás:

    Alapóra mellett két extrát, a popsit és a kényszerfranciát vettem igénybe. *volt a matek.
    Előre rendeztük.
  • Összkép:

    Amy nagyon kedves hölgy, komoly szexuális kisugárzással. Aki egy tabumentes kényszerfranciára vágyik, “komoly szopatásra”, az bátran tárcsázzon.
Happy Massage