• SabinaSweet

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Whattsappon mint mindig. Itt is láttam hirdetését, de máshol is. Most több szabadideje van azért hirdet. Amikor nem hirdet is találunk megfelelő időpontot a randihoz.
  • Megközelítés:

    Már mindenki tudja hogy ingyenes a parkolás. Pontos címet kaptam több mint egy évvel ezelőtt. Tömegközlekedés is teljesen jó. Könnyű odatalálni.
  • Helyszín:

    Felújított Miskolci bérház. Fürdőben minden megtalálható ami a tisztálkodáshoz szükséges. Szobában egy matracon történnek a dolgok.
  • Lány külseje:

    Szabina olyan mint a képeken. Fiatal, széparcú, nagyon csinos festett szőke lány. Kedvencem mindene, különösen a mellei a duzzadó bimbókkal, és a gyönyörű feszes, gömbölyű popsija.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs részt elhagytuk a mai randin is. Egyébként valóban jól masszíroz, már volt szerencsém kipróbálni a technikáját. Nagyon jó érzés amikor a meztelen testével is masszíroz, csúszkáln a testemen.
  • Levezetés:

    Megérkezésemkor átadtam egy energiaitalt hogy azt igyunk meg. Szabina még kérdezte is hogy biztos hogy erre van szükségem. Egy hálós topban és egy bugyiban fogadott. Bevonultunk a szobába és kérdezte mit szeretnék. Mondtam a masszázst most hagyjuk, inkább az erotikát szeretném. Ő ekkor elémtérdelt és máris franciázni kezdett, egyre jobban izgultam, miközben melleit is simogattam. Amikor Szabina a matracra helyezkedett négykézláb én levettem róla a topot és a bugyit. Végre elém tárult szépséges puncikája. Mindjárt kényeztetni kezdtem, pusziltam , nyaltam finom mézescsuprát, ami egyre nedvesebb lett. Hangos sóhajok hagyták el édes ajkát. Oldalt fekve folytattuk 69 pozícióban, így láthattam is hogyan franciázik, néha kezével besegítve. Majd én hátamra feküdtem és így folytattuk a kölcsönös franciát ami annyira izgalomba hozott hogy kérdeztem tőle hogy mehet e a szájába, ő azt válaszolta hogy igen. Egyre intenzívebben csinálta, mondtam szeretn~k egyszerre élvezni vele, és ekkor hatalmasat durrantam, miközben egy ujjam a puncijában éreztem hogy ő is élvez, apró rándulások járták át kedvesem testét. Az én utódaim mentek a szájába, arcára, mindenfelé. Azt mondta jó sok volt, még amikor kiürültem is nyalogatta vesszőmet, bevette makkomat, és a golyókat puszilgatta. Mindketten nagyot élveztünk. Ezután letisztogatott, közben beszélgettünk, majd mentem tusolni, felöltöztem és elszámoltunk. Lehet túl is léptük a 60 percet mert még utána is sokat beszélgettünk. Az ajtónál szétnyitottam köntösét, és két bimbójára és finom puncijára adtam egy egy csókot, majd a szájára is, és távoztam. Az autóban máris megköszöntem telón a randit. Remélem még sok ilyen randink lesz.
  • Elszámolás:

    Extra nincs Szabinánál. Minden az alapban van. Ő az igazi extra. A randi végén számolunk el mindig.
  • Összkép:

    Szabina egy igazi bombacsaj,gyönyörű és kedves. Nagyon jó vele lenni. Jó hozzáérni is. Bárcsak több ilyen lány lenne Miskolcon. Azt kell mondjam Szabinának nincs konkurenciája. A legjobb hirdető. Remélem hamarosan újra randizunk hercegnőm. Várom jelzésedet Szabina.
Happy Massage