• Franciska

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Franciska reagálása

  Köszönöm szépen kedves és részletes beszámolódat! Jólesnek szavaid és méltatásod, öröm volt olvasni. :) Örülök, hogy ilyen kellemes élményt szerezhettünk egymásnak. :) Várlak szeretettel máskor is. :)

 • Egyeztetés:

  Zölden villogott, hívtam, azonnal felvette és nagyjából két órával későbbre meg is beszéltük a randevút.
 • Megközelítés:

  Forgalmas csomópont közelében található (ahogy azt adatlapján jelzi is), BKV-val nagyon könnyű odajutni. Autóval lehetnek parkolás gondok, ezért érdemes időben érkezni.
  Az instrukciók alapján könnyű volt megtalálni és feljutni is.
 • Helyszín:

  Régi polgári lakás, kifejezetten igényes és rendezett. A fürdőszoba minden igényt kielégít: friss törölköző, jó állapotú és megfelelő méretű tusoló, többféle tusfürdő, szájvíz.
  A hálószoba is kifogástalan, bár őszintén szólva ott már nem kizárólag a körülményekre figyeltem, úgyhogy túl sok mindenre nem emlékszem :) Arra viszont igen, hogy az ágy hatalmas és kényelmes.
 • Lány külseje:

  A képeknek abszolút megfelel, az arckitakarástól sem kell tartani - én a homályosított képek alapján nagyjából ilyesmire számítottam és abszolút nem csalódtam. Tényleg, akinek a képek alapján bejön, annak élőben is biztos be fog. Nagyjából abban a szettben fogadott, mint ami a mostani 8. képén van.
  Adatlapjához hűen meglehetősen magas (180 cm), ez rám különösen izgató hatással volt :) Kicsit alacsonyabb vagyok nála.
  Nagyon szép szemei vannak, ezen kívül még a melleit és a fenekét emelném ki. Ja és még ami nagyon tetszett, az az erotikus hangja :)
 • Action:

  Nagyon kedvesen fogadott, vízzel kínált, majd az anyagiak rendezése után elmentem gyorsan fürdeni. Tisztálkodás után a hálószobába vezetett és először állva ismerkedtünk egymással. Hihetetlenül kedvesen és érzékien simogatott mindenhol, persze én is igyekeztem minél inkább viszonozni. Kisvártatva csókólozni kezdtünk, ami csak fokozta az izgalmi állapotomat. Őszintén szólva annyira jó volt ez a rész, hogy akár az egész órát el tudtam volna tölteni ezzel is, de persze aztán nem így lett :)
  Kis segítséggel megszabadítottam a ruháitól, és az ágy felé vettük az irányt, ahol egy kicsit tovább folytattuk a csókólózós, simogatós ismerkedést. Elidőztem a melleinél - fantasztikus élmény volt csókolgatni őket, közben Franciska halk sóhajokat hallatott. Ezek után nem álltam meg és elhelyezkedtem a lábai között és nyalni kezdtem. Bár a további sóhajok és elmondása alapján élvezte, de a csúcsra nem sikerült eljuttatnom.
  Ez után gumit kértem és misszionárius pózban csináltuk - a simik és csókok nem szűntek egy pillanatra sem. Nem variáltunk a pózokkal, nekem így volt tökéletes, hogy folyamatosan közel érezhettem magamhoz Franciskát, így is lett végem.
  Második menetre már nem nagyon maradt, idő, úgyhogy a maradék 10-15 percben még beszélgettünk kicsit, mesélt pár érdekes dolgot a tapasztalatairól. Ez is egy élmény volt, remek dolog egy intenlligens nővel egy jót beszélgetni szex után :) És a simogatások még itt sem szűntek, ami szintén plusz pont.
  Időnk lejártához közeledvén még egyet tusoltam, majd puszival búcsúztunk.
 • Elszámolás:

  Extráról nem tudok, minden teljesen korrekt. Amit az adatlapján ír, azt vállalja is.
 • Összkép:

  Remek érzésekkel távoztam, egy gyönyörű, érett, intelligens nővel tölthettem el egy nagyszerű órát. Barátnő feeling a javából, igazi érzéki élmény. Sokáig nem fog kimenni a fejemből, az biztos.
Happy Massage