• Nina

  • Beküldte:
  • Nina reagálása

    Kedves darkmore😊
    Nagyon szépen köszönöm a beszámolót és bocsi, hogy csak most reagálok.
    Szívesen látlak legközelebb is. És akkor hátha összejön 3x. 😉
    🤗

  • Egyeztetés:

    Már régóta a kedvencekben van, évek óta...
    Itt az oldalon belül írtam neki üzenetet, amikor láttam, hogy épp online éjfél körül, hogy másnap mikor hívhatom.
    Kb. 10 perc múlva kaptam is választ, ezek után másnap egyeztettünk telefonon a mai napra, túl sok kérdésem nem volt, mert bővebb infóba leírt szerintem mindent amit tudni kell, csokrot egyeztettük, úgy készültem.
    Könnyedén elértem telefonon és ő vele egyeztettem, nem telefonközpont kezeli!:)
    Megbeszéltük azt is, hogy ha picit előbb érkezem az se baj, nyugodtan csörögjek.
  • Megközelítés:

    Miután telefonon egyeztettünk, ott is elmondta a címet, de megkértem, hogy írja meg üzenetben is.
    Az oldalán a térkép is egész pontos, így legalább lehet tervezni.
    Megnéztem google maps-on hogy felismerjem a helyet.
    Ahogy néztem a parkolás nem túl egyszerű, én motorral mentem, azzal nem volt probléma, szemben a járdán ott tudtam hagyni.
    BKV-val 20 éve nem közlekedek, így azt se tudom, de előttem szólók, azt írták a beszámolókban, hogy közel van, elhiszem nekik.
  • Helyszín:

    Normál állapotú lakás, tisztaság van mindenhol, ahol jártam.
    Szobában tatami és egy kanapé, ide tehettem a cuccaim, meg egy kis asztal, ahol voltak kis üdítők is, de nem kértem, csak lehelyeztem a csokrot, plusz vittem egy kis apróságot, amit a kezébe adtam, szerencsére örült neki!:)
    Szobában pont annyi fény van amennyi kell, nekem így megfelelő volt.
    Fürdőben kád volt, próbáltam nem sok vizet kispriccelni, több tusfürdő van és van szájvíz is, törülköző is tiszta, erről nem nagyon tudok többet írni.
  • Lány külseje:

    Képeknek tökéletesen megfelel, nekem nagyon bejön, de szerintem nincs olyan makktárs, akinek ne indítaná be a fantáziáját.
    Gyönyörű mosolygós arca van, vékony teste, és nagyon nagyon brutál kerek popsija.
    Mellei is nagyon szépek, kisebbek, így legalább nem graitálnak.
    Azt hiszem valami ruciban nyitott ajtót, miután letusoltam és neki kezdtünk a szeánsznak lekerült róla minden, ohhhhh istenem, nagyon bejön az egész teste, szép vékony, puncija is szép, de persze az tiltott gyümölcs!:)
  • Erotikus masszázs:

    Gondoltam 2 órába azért belefér masszázs és fel és levezetés is.
    Felvezetés után kaptam masszázst, hasra feküdtem, lábaimtól indult felfele, kicsit a talpam, vádlim, ott azért finomabban kértem, jó erős keze van, kérdezte is mindig hogy hogy jó nekem, nagyon figyelmes volt.
    Hátamnál már lehetett erősebben, úgyhogy aki egy jó masszázst szeretne annak is ajánlom, mert nem csak simogatást kapsz, nagyon jól esett, a levezetés után pedig megmasszírozta még a két karomat is ami szintén nagyon jól esett.
  • Levezetés:

    Felvezetéssel kezdtünk, lefeküdtem a tatamira, először ültem és támaszkodtam a kezemmel, majd a könyökömmel, ő széttett lábakkal leült elém és elkezdte a lingam masszázst, közben nagyon jókat beszélgettünk, elég sokáig el tudtuk húzni, nagyon jó kis változatosan csinálta, tényleg varázs kezei vannak, egész nap el tudnék így vele lenni.
    A vége fele kicsit begyorsítottunk, akkor feltérdelt elém meg mellém is, így jobban moziztam a tükörből azt a brutálisan jó kerek kemény popsit és végre megvolt az első kör.
    Az elején picit viccelődtünk, hogy olvastam a besziket és akkor próbáljunk meg új rekordot felállítani (vivalanocse1 6X), de ehhez még kevés vagyok, 3 -at terveztem 2 lett belőle, majd legközelebb kicsit jobban rágyúrunk. Első kivégzés után jött a maszi, utána pedig a 2. kör.
    2. körben már volt csúszka is, csúszkált rajtam a testével, még úgy is, hogy a popsijával és a puncija felém néz, de ez kínzás, mert nem lehet vele semmit tenni!:)
    De legalább a popsijára adhattam egy nagy puszit! Megkértem hogy a tükör előtt menjen le spárgába és mozgassa a popsiját, uhhh ez iszonyat, annyira tetszik, biztos megvan mindenkinek mi jön be, ez nekem most naggyon!!!
    Csúszka után, újabb kézi kényeztetés, közben markolgattam a popiját, simogattam a testét, úgy érzem sikerült nem feszegetnem a határokat, nem akartam semmilyen kellemetlen szitut, tudtam mit vállal és tiszteletben is tartottam!
    Nem akarok olyan sokat áradozni, de nem tudok mit tenni, nagyon élveztem hogy egy ilyen gyönyörű lány kényeztet 2 órán keresztül, már várom a következő alkalmat, hogy kicsit kikapcsolhassak vele.
  • Elszámolás:

    Nincsenek extrák, bővebb infóban minden benne van, hogy mit vállal nincs több, akinek így megfelel menjen, ne hagyja ki, akinek nem az görgessen tovább!:)
  • Összkép:

    Mindennel elégedett voltam, nem vártam semmi pluszt, megkaptam azt amit szerettem volna, kikapcsolhattam 2 óraára és nem kellett hülységeken pörögnöm.
    Biztos hogy vissza fogok menni hozzá, úgy érzem megvolt a kölcsönös szimpátia, nem éreztem semmi rosszat az ott tartózkodásom alatt, azt akarta, hogy jól érezzem magam és jó kedvvel távozzak.
Happy Massage