• Evelin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amikor feldobta az oldal Evelin új, szexi képeit, egyből bevillantak a tavalyi találkozónk izgalmas emlékei. Nagyjából egy éve voltam nála, akkor nagyon elvarázsolt, hatása alatt maradtam egy darabig. Ideje volt ismételten meglátogatnom őt. Hívtam az itt feltüntetett számot. A délutáni órákban állapodtunk meg, a címet már tudtam.
  • Megközelítés:

    Corvin pláza. Parkolás a mélygarázsban. Onnan egy rövid séta Nokia feliratú épületig. Ott jobbra fel.
  • Helyszín:

    Szép lakás. Patika tisztaság volt mindenfelé. Nagy forgalmat bonyolítanak le, de arra mindig kényesen ügyelnek, hogy a fürdő szoba, ha steril állapotú nem is, de rendezettséggel és bőséges kínálattal fogadjon. A hancúrszoba is jól felszerelt. Kellemes hangulatot árasztó bútorokkal, szép fényekkel és frissen leterített lepedővel várt. Zenéről a vendéglátóm gondoskodott. Relax zenét keresett a telefonján és a Bluetooth segítségével a hangszórókra irányította.
  • Lány külseje:

    Az új képsorozata, amelyikben, abban a szívdöglesztő szettben feszít, az nagyon csábítóra sikeredett. Valóságban is hasonlóan néz ki. Nincs csalás, sem ámítás. Talán csak apró eltérések lehetnek a kiírt adatokban, de az a helyszínen, ahogyan meglátom, akkor már semmit sem számítanak. Elgyöngülök, mert annyira dögös. Arca, testalkata, de főleg a popsija és a mellei olaszos jellegeket tükröznek. Lehet egy kis mediterrán fuvallat is van a génjeiben. Vastag ajkai mindig csókra nyílnak, alig bírok betelni velük. Szemeit is sokszor megbámulom, annyira igézőek. A puncijáról nem is beszélve.
  • Erotikus masszázs:

    Ügyesen és erősen masszíroz Evelin. Az évek és a rutin a kezeiben összegyűlt. Tanulta, de érzéke is van hozzá. Legalábbis nálam megtalálta azokat a pontokat, amik régóta sajogtak. Kinyomkodta, elmasszírozta a görcsöket, aztán már jött is a cicis olajos csúszka. Előbb csak a hátamon korcsolyáztatta meg az ikreket, majd ahogyan megfordultam a mellkasomon folytatta. Úgy fordult, úgy helyezkedett, hogy a dákeszom is kapjon a cicis törődésből. Amikor az arcomhoz ért az övével, akkor mindig elmosolyodott. Előbb csak puszikat adott, de később csókolózástól sem zárkózott el. Jól kavar.
  • Levezetés:

    Franciában nagy ismereteket szerzett az elmúlt évek alatt. Kiismerte a férfiak gyengéit és ezzel vissza is él.

    Kényeztetésére a lágyság és a finomság jelzők a legtalálóbbak. Kézzel és szájjal egyaránt dolgozott. Attól függően, hogy éppen mire vágytam. Csatolmányokkal is foglalkozott. Azt is eredményesen csinálta. Kapkodtam a levegőért. Majd visszatért a rúdra. Oldalról csókolgatta, szívta, nyamizta egy ideig. Végül a makkomnál kötött ki ismét. Elég mélyre is bevette,. Kiderült az is, hogy a kényszer franciát még mindig nem szerette meg. Szívóhatással és a dinamikával viszont most sem volt semmi problémám. Annyira nem, hogy le is kellett állítanom, hogy ki ne végezzen, addig, amíg én nem kényeztettem őt.

    A lábai közé fészkeltem tehát magam. Nagyajkait két ujjammal széthajtottam és érzéki nyalásba kezdtem. Nyelvemmel a vékony fodrokon szörföztem egy jó darabig. Lett volna kedvem az ujjamat a hüvelyébe dugni, azzal is besegíteni, de azt diszkréten mutatta, hogy ne tegyem, mert most nem kívánja. Nem baj, azt hiszem, hogy így is jó volt.

    Aztán én térden állásban helyezkedtem, ő pedig egy kiadós cumizással repített a mennybe. Pontosabban annak kapujáig, mert az utolsó mozdulatokat már magamnak oldottam meg. Amikor éreztem, hogy jönni fog az anyag, akkor kivettem a szájából és a melleire spricceltem. Szépen beterítve a sötét barna bimbóit is.

    Törlés, fürdés, frissítő elfogyasztása után érzéki búcsút mondtam neki. Megígértem, hogy nem leszek vele ilyen kegyetlen, hogy egy évig feléje sem nézek.
  • Elszámolás:

    Majdnem elfelejtettem. Már rajtam volt a kabát és kezemben a slusszkulcs, amikor eszembe jutott, hogy valamit még nem rendeztem. Elnézést kértem és gyorsan pótoltam.
  • Összkép:

    Evelin egy biztos pont nekem. Állandó minőséget szolgáltat. Kedves, visszafogott nő, akivel könnyen megtalálom az összhangot. Masszázs és erotika terén egyaránt lehet rá számítani.
Happy Massage