• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár hete már közösen szerveztük a randinkat. Elsőt én mondtam le betegség miatt, a másodikat pedig Fanni. Randink pótlását mindketten nagyon szerettük volna megvalósítani. Vtr-en jelentkeztem be hozzá, és telefonon is tudtunk beszélni.
  • Megközelítés:

    Lurdy Házhoz közeli lakópark. 1-es villamossal közelítettem meg a helyszínt. Erről leszállva laza 10 perces séta eljutni a megadott címhez. Parkolásért biztosan fizetni kell hétköznap az utcában.
  • Helyszín:

    A házban portaszolgálat működik. Lakás amerikai konyhás. Rend és tisztaság volt mindenhol. Fürdőben kád zuhanyfüggönnyel. Sok tusfürdő, kagylón szájvíz is volt. Hálóban kinyitható kanapé nagyon hangulatos kis helyiség.
  • Lány külseje:

    Fanni egy fekete köntösben fogadott, szerintem nem volt alatta semmi. Szőkés hosszú hajú szép arcú lány. Nem kimondottan az a manöken alkat, van rajta fognivaló. Melleihez hozzá van nyúlva, de nagyon természetes hatásúak. Imádtam ezeket kényeztetni. Puncija borotvált, jó illatú. Tetoválások vannak a végtagjain, ezek engem nem szoktak zavarni.
  • Action:

    A bejutáshoz szükséges infót sms- ben kaptam meg a randink előtt pár perccel. Kis idő múlva már Fannit pillanthattam meg, amint beléptem a lakásba. Bemutatkoztunk egymásnak, cipőt levetve a hálóba invitált. Kb negyed órát beszélgethettünk, amikor vendéglátóm törülközőt nyomott a kezembe.

    Gyors zuhany után az ágy előtt várt teljesen meztelenül. Állva kezdtünk el csókolózni. Mintha barátnődtől kapnád őket, érzéki és a nyelvét is intenzíven használta. Kezeimmel már melleit kezdtem el simogatni, amelyet Fanni hanghatásokkal díjazott. Számmal is nyalogattam a bimbóit felváltva, és egyik kezemmel már nedves punciját kezdtem el masszírozni. Háta mögé mentem, belecsókoltam a nyakába, közben mindkét kezemmel melleit simogattam. Fanni hangja irány mutató volt mennyire élvezi a történteket. Folyamatosan csókolóztunk közben. Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott. Környékét is kényeztette mind kézzel mind szájjal.

    Ágyon folytattuk egymás mellé bújva, forró csókba olvadva. Újra megtalált odalent és folytatta fantasztikus franciáját. Ismételten csókok, melleire is jutott, majd centiről centire haladtam dél felé. Hangjából ítélve nagyon élvezte. Belső combját csókolgatva a punciját kezdtem el nyalni. Ujjammal is simogattam, játékszabályokat betartva. Idővel egyre hangosabb lett, el is élvezett alkalmi kedvesem.
    Kis időt kért aztán ismételten a szájába kerültem. Majd gumit kérve szemből hatoltam be. Közben csókolóztunk, és a melleit simogattam. Jó volt őt érezni és hangját hallani közben. Sok időnk már nem maradt. Szájába szerettem volna élvezni igy 69-ben folytattuk gumit levéve. Isteni volt nyalni finom punciját nyalni azt érezvén közben, hogy Fanni szája egyre vehemensebben dolgozik rajtam. Egyre hangosabb, érzékenyebb lett, hangjára nekem is végem lett. Hagyott végig lenyugodni és csak utána fordult el.
    Keveset még beszélgettünk, aztán gyors zuhany és búcsú.
  • Elszámolás:

    Véleményem szerint pesti átlag alatt van az ajándék mértéke. Minden alapban van amit szeret, ezeket imádja is, ahogyan tapasztaltam. Ajándékot előre adtam oda letéve a szekrényre. Utólag is ráért volna mint mondta.
  • Összkép:

    Első randinak, nagyon jó volt véleményem szerint. Barátnős hangulat teljesen átjött az óra során. Aranyos, kedves lányt ismertem meg Fanni személyében. Aki imádja a szexet, és aki szereti magát jól érezni a vendéggel maximálisan.
Happy Massage