• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Kedves sdream !nagyon szépen köszönöm a pozitív értékelésed!örömmel tölt el ,hogy kellemesen érezted magad...ami kölcsönös!Remélem még lesz részünk egymás társaságát élvezni 😉A virág csokrot is imádtam!!😘

  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerült elsőre elérni, még a randi előtt pár nappal. Pillanatok alatt találtunk is egy mindkettőnk számára alkalmas időpontot. Kedvesen és gyorsan tájékoztatott mindenről.
  • Megközelítés:

    Én autóval érkeztem, de a BKV is egy nagyon jó opció lehet, némi sétával. Cím egyértelmű és eltéveszthetetlen, parkoló is volt bőven az utcában. A lakásba bejutáshoz is egyszerű és pontos instrukciókat kaptam, nagyon diszkért volt.
  • Helyszín:

    Szép, kis otthonos lakásban fogadott. Szobában hatalmas, kényelmes franciaágy, szép világos volt. Fürdő tiszta, jól felszerelt, minden adott volt egy jó kis kalandhoz.
  • Lány külseje:

    Én csak a sorba tudok beállni, Jázmin tökéletes testtel, egy gramm zsír nélkül, hatalmas, kemény cicikkel és csodálatos popsival abszolút a képeknek megfelelő, sőt élőben szerintem még azokat is felül múló benyomást tett rám. Egy ízléses zöld bodyba fogadott, nagyon szexi volt. A csodás pornós hangja mellé, egy szép, karakteres arc társul, senkinek nem kell tartania egy percig sem semmitől. Jázmin nagyon sokat tesz a testéért és a kemény munkának meg is látszik a gyümölcse, így mi már ezt élvezhetjük.
  • Action:

    Érkezésemkor átadtam a kis ajándékom, kis tavaszi virággal kedveskedtem, aminek nagyon örült. Még egyszer átbeszéltük miért is érkeztem, majd kaptam is a törölközőt és irány a fürdő. Gyors felfrissülés után, az ágyon várt négykézláb.

    Egy picit felfedeztük egymás testét csókok közepette, kiszabadítottam a melleit a bodyból, ő is a mellbimbóimmal játszadozott, majd lassan végig csókolva a testem eljutott a farkamig, ami már kezdett éledezni. Elkezdte szopni, nem finomkodott, nagyon szexi és pornós látvány volt, egy kis idő után én sem finomkodtam, többször rátoltam a fejét, közben markolásztam a mellei, popsiját és dugtam a száját. Az ágyra keveredve ezt folytattuk még percekig, majd kértem, hogy hadd kényeztessem a punciját. Percekig játszódtam vele, bár úgy tűnt élvezi, azért szerintem a csúcsra nem jutottunk el. Majd visszakértem magam a szájába, ahol lassan el is ért az első gyönyör.

    Kaptam egy kis masszást közben beszélgettünk, nagyon kedves volt. Többször kérdezte és jelezte, szóljak ha készen állok. Egy idő után jeleztem és hátamra fordulva elkezdte ismét a francia tudásának legjavát bemutatni. Nem kellett félteni, toltam a fejét, többször rákulcsoltam a lábammal, teljesen a saját pornómban éreztem magam, hihetetlen volt. Kértem egy gumit, amit gyorsan rám varázsolt és egy kis síkosító után már is a csodálatos punciban voltam. Elsőként ő oldalt feküdt lábát felhúzva én meg fentről támadta rá, combjában popsijába kapaszkodva egyre keményebb tempóban csattogtunk, majd kértem, hogy váltsunk doggyra, hogy megcsodálhassam a popsiját is. Ezek a képek szerintem örökre bennem égtek, ahogy kapaszkodom a csodálatos feszes popsiba és kis puncijába ki be jár a farkam a hanghatások közepette. Pár perc élvezkedés után kértem, hogy ismét visszakerüljek a szájába, ahol el is ért a második gyönyör is.
  • Elszámolás:

    Az órás alapdíjon felül én kértem a mélytorkot és a kényszerfranciát extraként. A végén a kis éjjeliszekrényre helyeztem, szóbal se került.
  • Összkép:

    Jázmin mondhatni első naptól kiszemelt volt számomra, már nagyon rég óta álmodoztam róla, de valahogy sosem jött össze a randi korábban (ez csak is miattam). Az ember elképzeli, hogy milyen lesz, hogy fog kinézni, miben vár, milyen lesz a francia, szex, de szinte minden téren felülmúlta a valóság a képzeletem. Mindenkinek ajánlom, legalább egyszer, de csak ha tényleg igényes, intellektuális és pornós kalandra vágysz.
Happy Massage