• Nina

  • Beküldte:
  • Nina reagálása

    Kedves vfarkas,
    Nagyon szépen köszönöm a beszámolót! 😊 Amúgy az óra a hangszóró mellett van, a csúszkát szerintem inkább a lingam előtt ajánlhattam fel, ha mégis utána ajánlottam, akkor csak félrebeszéltem. 😁
    Köszönöm, hogy meglátogattál és szívesen látlak máskor is!
    Puszillak!

  • Egyeztetés:

    Tök egyszerű módot választottam és VTR-en keresztül vettem fel Ninával a kapcsolatot még február közepén. Február végére sikerült is az időpontot lefoglalni nála, azonban egy felsőlégúti megbetegedés miatt kénytelen voltam átfoglalni későbbre három nappal a tervezett időpont előtt. De az idő tette a dolgát, én 100%-ban felépültem a plusz két hét alatt, Nina pedig kipihente magát, egy távoli szigeten töltött pihenésen. Volt akkora szerencsém, hogy a Nina kipihent kezei között én lehettem az első vendég.
    Szóval nagyon aranyos volt és törődő, rugalmasan kezelte az időpont módosításomat.
  • Megközelítés:

    VTR-ben megkaptam a pontos címet, amit már évek óta ismerek, azaz elég könnyű volt megtalálni, ráadásul a házszám hatalmas betűkkel díszeleg a bejárati kapu mellett, jobbra. Szokásomhoz híven most is motorral érkeztem, de autóval is meg lehet állni a Svábhegyre vezető egyik legforgalmasabb út mentén bár vmi. felújítás van a házban és épp egy rakás munkás volt a ház körül, meg melós autók. A Normafára igyekvő busszal vagy a fogaskerekűvel áll rendelkezésre arrafelé a BKK, a megállók sincsenek messze.
  • Helyszín:

    A lakás, a hegyvidéki építészetnek köszönhetően kicsivel az utca szintje alatt van, gyönyörű kilátással a János-hegy lábára és a Rózsadombra. Persze nem eme tájakban való gyönyörködésre jön ide az ember csak ez is szép! Szóval régóta, tizenéve igényes szalon ez a lakás, kicsi de használható fürdővel, ahol többféle tusfürdő vár bevetésre, száraz kilépő van és az alap szájhigiéniához is minden megtalálható. Többször jártam már itt több különböző hölgynél, de az évek alatt nem éreztem, hogy romlott volna a jó színvonal. A tetthely szobácska nem nagy de a célnak megfelel, egyik falát tükör borítja és egy nagy álló tükör is van benne önreflexióra vágyóknak. Egy kanapéra lehet elhelyezni a felesleges dolgokat, az attrakcióhoz tatami áll rendelkezésre vmint. egy zeneszerkezet szolgáltatja az aláfestést ill. megfigyelésem szerint ez segít az idő mérésében Ninának, mert órára nem emlékszem a helyiségben.
  • Lány külseje:

    A képek mesteriek és jól visszaadják Nina erotikus kisugárzását és játékos, könnyed stílusát. Beengedést követően, élőben megpillantva konstatáltam magamban, hogy bizony nem vezettek félre a fotók, mosolygós arc, határozott köszöntés, keskeny derék, perfekt fenék. A masszázs közben jobban szemügyre vehettem sportos alkatát, tenyérbe illő - remekbe szabott cickóit és a fenekét, ami nálam a 10 pontos csúcskategória képviselője. Jó beszélgető partner volt, sok érdekes dolgot tudtam meg róla, nem kamuból vagy udvariasságból kérdezett. Az oldalra vagy éppen felpillantó arcát egy félig nyitott szájtartással imádtam, bármelyik erotikus film vágóképének könnyen el tudnám képzelni.
  • Erotikus masszázs:

    Gyorsan lemostam az út portát és helyet foglaltam a tatamin, ekkor már Ninán sem volt rajta a fogadó szett. Megbeszéltük a programot és belekezdtünk egy illatmentes, langyos olajjal folyó masszázsba, amivel főként a vádlimra, a hátamra és a fenekemre koncentrált. Előre jeleztem neki, hogy a hátam nincs jó állapotban és extra törődést kíván, ennek megfelelően, profi mozdulatokkal dolgozott rajtam, többféle masszázstechnika fogásaival próbálta oldani egy csomó csomómat. A szeánsz kezdetén visszajelzést kért az erősségről, amit együtt beállítottunk az erősebb de nem kínzó mértékre. Jó hangulatú beszélgetés közben gyorsan telt az idő, először bal oldalamon térdelve dolgozott, majd jobbra telepedett. Szerettem, hogy nem volt semmi fakszni, tök természetesen viselkedett, pedig nem voltam a legjobb passzban, mert a felmenőim nagyon aggasztottak épp, rossz híreket kaptam. Azért, viszonylag gyorsan lelazított és már jól tudtam koncentrálni az akkor és ottra.

    Második felvonásban egy közös kedvenc a kézfej kényeztetése és a felkar gyúrása került terítékre. Lábai közzé vette a praclikat és ott vitte véghez a csodálatos munkáját, bele is feletkeztem kissé és a Kedves, kellemes hangjával is elvarázsolt beszélgetéssel közben. Kiderült, néhány MT kifejezetten kerüli a kézfejének kényeztetését. Úgy sejtem, ez már túl intim, túl sok néhány vendégnek.
    Az idő végéhez közeledve, megköszöntem az élvezeteket és elvonultam tisztálkodni. Gyors ruházkodás, puszi-puszi kilépő lett a végjáték.
  • Levezetés:

    Félidő körül jött a varázsmondat: Nem akarsz megfordulni?
    De, már nagyon vártam ezt a momentumot. Olajat csurgatott a kezébe, a környék simogatásával szépen eljutott a lényegig, én meg engedélyt kaptam gazella-testének érintésére. Természetesen az írásban előre ismertettet szabályok figyelembevételével kedvemre kalandoztam tökéletes fenekén, szépmívű hátán, csinos csípőjén és bársonyos mellein. Miközben egyedi technikával keményre varázsolt, a tükörből figyeltem a fenekét-csípőjét. Ezt huncut módon észrevette, picit megemelte és a kézimunkával egy ütemben mozgatta fel és le ami nagyon-nagyon izgató volt. Változatos ahogy bánik a szerszámmal, virtuóz technikája a makk tövére is koncentrál ott pedig rengeteg a kéjvisszajelző idegvégződés. Viszonylag hamar meg is lett ennek az eredménye, nagyot robbantam a kezei között. Kicsit még folytatta de lelassított, 1-2 perc múlva eltakarította a maszatolás nyomait. Maradt még kis időnk, melyben a felajánlott csuszkát nem fogadtam el, combjaim ápolását is majd egy másik alkalomra halasztottuk, inkább egy kéz-felkar masszázst kértem és innen folytatódott a gyúrás 2. felvonása. (lásd ott)
  • Elszámolás:

    A szeánsz végén adtam át a megbeszélt és nyilvános méretű csokrot. Részemről minden perce megérte, teljesen korrekt!
  • Összkép:

    Feltöltődve vetettem magam bele a nap további részébe, azon morfondírozva mikor lesz újra ellátogatni Ninához. Az biztos, hogy még jövök mert ilyen természetesen viselkedő, megnyugtató, intelligens partnert, aki ráadásul gyönyörű és ért a masszázshoz nem könnyű találni. Ez az élmény az enyém marad, ha tudtok keressetek hasonlót!
Happy Massage