• CSILLA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Agglomerációból érkeztem Pestre és az esti programom előtt szerettem volna kikapcsolódni.
    Kiszemeltemet nem értem el ezért kerestem 14. kerületi lányt minden/bármilyen kategóriában:)
    A másik oldalon találtam rá Csillára, villogott a most hívható gomb, fel is vette.
    Nagyon kedvesen tájékoztatott, kiemelte a mélytorkot ami nagyon hivogató volt és mázlim is volt mert 10 perc múlva tudott fogadni. Sajnos csak egy fél órája volt, de úgy gondoltam legyen. Feszkós volt a hét kényeztetésre vágytam, képek alapján nagyon tetszett. Alig vátam hogy találkozzunk :)
  • Megközelítés:

    Stadionokhoz nagyon közel, könnyen megtalálható, gps simán odavisz.
  • Helyszín:

    Lakás teljesen rendben, félhomály volt, de lászott hogy rendezett, tiszta. Szobában masszázspad és tatami is van, mindkettő mellett tükör. Hangulatvilágítás, kellemes zene. Fűrdőben sarokkádban lehet zuhizni, tusfűrdő, szájvíz, friss törcsi, minden adott
  • Lány külseje:

    Már a telefonban is nagyon kedves volt, személyesen is az,közvetlen, örült nekem. Én is neki:) Ha jól emlékszem piros bugyi melltartóban fogadott, magassarkúban. Magassarkú hamar lekerült, talán akkor lettünk egy magasak. Hamar feloldódtam, ami neki köszönhető. Olyan mint a képeken, kor is stimmelhet
  • Erotikus masszázs:

    Mivel csak fél óránk volt ez a rész kimaradt, legközelebb hosszabb időre tervezem a látogatást hogy legyen idő a masszázsra.
    Csúszkát kértem tőle, és egyből a tatamira vetettük magunkat.
  • Levezetés:

    Egy kevés olajjal kentük be egymást és igazából összebújtunk, csúszkált a felsőtestemen szemből és egyből lesmárolt. Semmi himi humi igazi érzéki nyelves nyálas csók, ami baromi jól esett. Közben markoltam fenekét, aztán a cicikkel jászottam kicsit. Úgy vettem észre neki is jól esett remélem szimpi voltam neki. Majd lejjebb csúszott és végre elkezdett velem játszani odalent.Lágyan kezdte aztán hamar mélytorkozni kezdett ami baromi jó volt, bár engem nem nehéz eltüntetni. Kérésre nyalogatta a rudat, golyókat is nyalogatta, szopogatta, még a gátam is kapott a kényeztetésből. Szerintem ment volna lejjebb is de az nekem nem játszik.
    Izgalmas, nagyon jóleső francia volt. Mivel eléggé tele voltam, váltottunk én kezdtem kényeztetni punciját. Nem voltam a toppon de elmondása alapján jól esett neki. Aztán felé térdeltem úgy adtam a szájába, közben ujjaztam, ciciket markolásztam. Majd ismét lefeküdtem és hamar a szájában lett végem.
    Nem siettetett, letörölgetett kicsit beszélgettünk, dícsért is ami nagyon jól esett, bár nem volt olyan nagy teljesítmény részemről. Legközelebb frissebben megyek.
    Gyors zuhany aztán leléptem. Remek fél órás randi volt
  • Elszámolás:

    Masszázsra sajnos nem volt idő, mondta hogy legközelebb próbáljam ki mert nagyon jó. Így is tervezem, egy hosszabb randira megyek legközelebb masszázzsal.
  • Összkép:

    Kedves , dögös , szexis nő, teljes odaadással.teljesíti kívánságaidat a kereteken belül. Nagyon jól éreztem magam.
Happy Massage