• Alina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Alina reagálása

    Nos, ilyenkor számomra nem mindig teljesen világos, hogy a beszámoló írója valójában jót szeretett volna írni rólam, csak borzasztóan rosszul fejezi ki magát (én ebben szeretnék bízni inkább)?!🙂
    Ahogy az író azt nagyon jól leírta, a kölcsösösség rám eső része max. 2 percet vett igénybe, amivel nem lenne semmi baj, nem sértődöm meg, ha épp valaki azt szeretné, hogy inkább ő legyen a kényeztetés középpontjában.
    Az ok, amiért ezt a reakciót írom az az, hogy az érintett vendèg sem volt “gyors tüzelő” (amit ő maga is leírt), amivel szintén nem lenne probléma, de Sorry…sajnos nekem sem elèg 2 perc ahhoz, hogy a csúcsra jussak!🙂 Ami talán picit zavaró számomra, hogy olyasmiről írt véleményt amit meg sem próbàlt igazán, talán diplomatikusabb lett volna, ha ez a “szerinte nem túlzottan élvezte” rész kimarad. Tehát gondolom ez miatt ért a kölcsönös franciám 3 csillagot!?🙂
    Amikor kölcsönös franciára kerül sor és ha valóban a másik félnek is fontos, hogy nekem is jó legyen, akkor nagyonis összejöhet a dolog!😉 Ezt a törzsvendégeim/visszajárós vendégeim nevében is bátran kijelenthetem azt hiszem, illetve a beszámolóim is az általam leírtakat tükrözik.
    Amit viszont tényleg nagyon köszönök és hálás vagyok érte, hogy nem írta ki az extrákat, ez tényleg fontos nekem és örülök, hogy nagy általánossàgban megértik a vendégek, hogy miért csak személyesen mondom el őket! Mivel látom, hogy mèg mindig vannak akiknek nem teljesen világos a jelentése, nagyon szívesen leírom akár 1000x is!😉
    Csak fordítsátok meg a dolgot, próbáljátok az én helyembe képzelni magatokat. Idegen emberek látogatnak meg napi szinten akikről semmit nem tudok, csak hang alapján tudok következtetéseket levonni (nyilván kivéve, ha visszajárós vendég érkezik) és ez mellett elég intim viszonyba kerülök velük. Vannak olyan dolgok, amik csak akkor derülnek ki, amikor belép az ajtón a vendég (gondolok itt pl. az ápoltságra, stb…remélem ezeket nem kell külön részleteznem).
    Azt gondolom, ez a megoldás nagyon korrekt és egyátalán nem sértő a másik félre nézve, mintha felsorolnám telefonban, elmondja melyikeket szeretné, majd amikor megérkezik én közlöm, hogy bocsi, de mégsem… szerintem ez mindegyik félnek kellemetlen. Lehet velem egyetérteni, vagy épp nem egyetérteni, de jogom van eldönteni azt, hogy kivel mit vállalok. Így tudom hatékonyan “végezni a munkámat”, nem szeretnék kiégni benne, ez miatt nem fogok bármi olyat elvállalni pusztán pénzért, amit amúgy nem szívesen tennék.
    Én nem szalonos lány vagyok, nem kell mindent minden áron bevállalnom!
    Így nekem is sokkal kellemesebben telnek az együtt töltött percek, és higgyétek el, Ti is sokkal jobban jártok ezáltal!🙂
    Aki nem tartja tiszteletben ezt a nagyon egyszerű kis “szabályomat”, talán jobb is, ha soha nem keres fel időpontegyeztetés céljából.
    Köszönöm annak, aki végigolvasta!💋

  • Egyeztetés:

    Aznap hívtam telefonon. Telefont ő vette fel . Rugalmas volt, pár órán belülre találtunk mindkettőnknek alkalmas időpontot.
  • Megközelítés:

    Lurdy ház parkolójában álltam meg. Onnan pár perc séta. Kapuból felhívtam, és felnavigált a lakásig.
  • Helyszín:

    Kúltúrált, tiszta, bár pici lakás. Az alkalomhoz illően besötétítve, hangulatvilágítással. A fürdőben fürdőkás, és rendelkezésre állnak a megfelelő higiéniai eszközök. Masszáspad a nappaliban felállítva, a levezetéshez átkísért a hálószobába, franciaágyra.
  • Lány külseje:

    Teljesen megfelel a képeknek, bomba alakja van. Kisportolt alak, selymes bőr, szilikon cicik. Az arca is kifejezetten kedves, bájos, nagy barna szemekkel. Hosszú, szőke haj, amit kontyba fogott, de a levezetésnél - engedélyével - kibontottam.
  • Erotikus masszázs:

    Ő nyitott ajtót, szexi kétrészes fehérneműben fogadott. Egyeztettük az extrákat, és elmentem zuhanyozni.
    A masszást masszáspadon kaptam. Közben hanfulatos R&B zene szólt, meg is jegyeztem, hogy egyezik a zenei ízlésünk :).
    Masszás szakszerűségét értékelni nem tudom, bár közben mesélte, hogy tanult gyógymasszőr.
    Egyéni kérésemnek megfelelően inkább somagatás volt, gyengéd masszás. Közben én is simiztem őt, ahol értem. Amikor a célt elérte, és kellően ellazított, hangulatba hozott, kértem, hogy haladjunk a következő napirendi pontra.
  • Levezetés:

    Franciás levezetés már a franciágyon kaptam. Itt lekerült ròla a fehérnemű. Kis csókok, majd feltérképeztem a testét a nyelvemmel. Ekkor kérdeztem, hogy kölcsös francia van-e, és jelezte hogy természetesen, úgyhogy meg is kóstoltam. Őszintén szólva elvesztettem az időérzékemet, és nem vagyok egy gyorstüzelő, úgyhogy tényleg csak maximum pár percet nyalakodtam, majd kértem, hogy koncentráljunk rám. Azt, hogy mennyire élvezhette a tevekenységemet nehezen tudom belőni, de inkább azt mondom, hogy nem túlzottan.
    Franciaórát több pózban kaptam, minden kérésemet teljesítette. Először én terültem el , és a lábaim közé telepedett, majd ő nyújtózott el, és a szájába adtam- közben a melleit is dolgoztattam egy kicsit. Majd az ágyon térdepelve folytattuk. Folyamatosan kombinálva a kézzel, kéz nélkül , csak kézzel. Én tolom neki, ő bólogat, egyszerre mozgunk. Ütemesen, lassabban, gyorsabban. Mondom - minden kérésem teljesítve volt :). Egyértelműen nem tudom kategorizálni, de talán inkább barátnős, mint pornós franciát kaptam, bár figyeltem, hogy ne lépjem át a kényszerfrancia határát. Végül lefeküdtem a hátamra, és kértem, hogy végezzen ki, amit töretlen lelkesedéssel meg is tett.
    Én még gyorsan lezuhanyoztam, az idő maradék részében még beszélgettünk, majd két puszi kíséretében távoztam.
  • Elszámolás:

    Érkezéskor, egyeztetés után átaadtam. Jelezte, hogy ráért volna végén, de mivel először voltam, mondtam hogy szerintem így korrekt.
    A feltüntetett csokormennyiség az alapszolgáltatást takarja.
    Az extráit szereti személyesen felkínálni, így azt nem veszem el ezt tőle.
    Én mindegyikkel éltem, és nem bántam meg.
  • Összkép:

    Kedves lány, kiemelkedő francia tudással és szorgalommal. Ajánlani tudom csak.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2024-03-18 23:12:59
Happy Massage