• Tekla

  • Beküldte:
  • Tekla reagálása

    Drága és kivételes Nabut(om)!
    Elsősorban engedd meg Nekem, hogy szívből megköszönjem a Beszámolódat! Nem csupán a szavaid, amiket leírtál, hanem az érzéseidet, amiket kiváltottam Belőled! Nem tudom, és nem is emlékszem rá, hogy írt e valaki valaha ennyire stílusos és elegáns beszámolót egyáltalán?! Úgy gondolom, hogy NEM! Úgy gondolom, hogy ez egyedi, személyre szabott, és példaértékű! Azért példaértékű, mert nem csupán le van írva mindaz, ami akkor és ott megtörtént, nem "kihegyezve" az erotikára, kéjre és a gyönyör megélésére, hanem impozáns megfogalmazása a Nő és Férfi találkozásának, ahol két test, két lélek, két stílus és két személyiség olvad egybe! Ahogy Te magad is fogalmaztál, igen is van erre "fogékonyság", van aki mindezt megérzi, átérzi, és amíg ez picit is vonzó tud lenni, ígérem, hogy ezt fogom keresni és képviselni! Ilyenkor látom igazán, hogy mennyivel "TÖBB" is mindez, mint aminek látszik, vagy aminek a "nagy átlag" gondolja! Köszönöm Neked, hogy látod és érezted bennem a NŐT, hogy a legnagyobb tisztelettel közelítettél felém, hogy igenis fontosnak tartod az intelligenciát, előzékenységet és illemet! Mindezen túl megélhettem Veled a randevú valódiságát, és kellemes másfél órás együttlétünk minden pillanatát! Kívánok minden Hölgynek ennyire kellemes randevút, egy ennyire kedves, figyelmes partnerrel, és a Világ csodás lesz!
    Köszönöm, hogy megismerhettelek és a Vendégem voltál!
    Ölellek, Tekla

  • Egyeztetés:

    Tekla mindíg is a Nő megtestesítője volt számomra.
    A megmagyarázhatatlan vonzás, amit nem látni lehet, hanem különböző csatornákon keresztül érzed hogy megszólít. Tekla ilyen! Én pedíg olyan, aki érzi ezt a fajta metakommunikációt(?) ,félreértelmezés nélkül. Ennek jegyében beszéltük meg a találkozót, melyről már ekkor tudható volt, hogy mindkettőnk számára megelégedést fog hozni.
    Nőnap reggele! Természetes, hogy számomra fontos és kedvelt hölgyek felé kifejezem jókívánságaimat, így Tekla felé is. A stílusos az lett volna, ha ezen a napon személyesen is megtisztelem, de erre csak pár nap múlva kerülhetett sor elfoglaltságaim okán.
    Reggel egy bővebb infó kávé mellett, nem mintha bármi újdonság lett volna számomra, adatlapján már olvasható volt mikor érhető el telefonon, csevegésbe egy nőnapi jókívánság, majd délelőtt hívtam. Ezelőtt néhány nappal beszéltünk telefonon, így a mások által említett búgó hang nem volt újdonság, viszont annál kellemesebb érzés. Nem randit egyeztettünk, hanem kellemesen beszélgettünk, persze ezalatt megtörtént a lényegi rész , a pontos időpont is , de az egész olyan volt mintha már régóta ismernénk egymást, felesleges kérdések nélkül, ez számomra
    az ideális. Később vtr , de ez már a rutin része volt.
    Teklából sugárzik a nőiesség, a hangja, stílusa, az érzelmi inteligenciája, erős tartás mellett érezhető a kompromisszumkézség ,tisztelet és kedvesség.
    Máris a végére érek! Tekla kiszámítható, tervezhető, lassan ez már kiugró erénynek számít, de esetében magától érhetődő. Jelzi az adatlapján sok esetben, hogy következő nap mikor érhető el telefonon, ekkor fel is veszi, ha véletlen nem, akkor számíthatsz, hogy hamarosan megcsörren a telefonod.
    Számomra az egyeztetésnek kiemelt szerepe van, úgy vélem sokszor már itt eldől minden. És eldőlt!!
    Egy remek randi részese lehettem, saját és bízom benne ,hogy Tekla örömére és elégedettségére is.
  • Megközelítés:

    Bevallom előzetesen nem tájékozódtam, mert minek is, hol lelem Tekla kuckóját, de amikor vtr elfogadása megérkezett örömmel láttam, hogy számomra egy kedvelt része a kerületnek. Ránéztem a navigáción és már rögzítettem is fejemben, sokszor jártam már a környéken egyéb teendők okán, így mondhatom rutinból érkeztem.Tekla oldalán az útvonaltervezés remek támpontot ad, a parkolás nem egyszerű, de kis időt szánva rá megoldható, a tömegközlekedés úgy vélem kiváló a Szerémi út és a Fehérvári út is közel található.
  • Helyszín:

    Az épület kiváló állapotú, néhány éve épülhetett társasház, melynek nem sokadik emeletére kell felmenni, lifttel, vagy gyalog. Jobbra, majd balra fordulva, és már nyílik az ajtó. Hány szoba? Ne kérdezzétek, egy biztosan van, hiszen ott töltöttük időnk jelentős részét. Előszobában kis szék, leültem a cipőlevételhez, innen nyílik a fürdő és a szoba is.
    Fűrdőben szupertisztaság, zuhanyfülke, ezt nagyon kedvelem, és minden szükséges kellék, illatmentes tusfűrdő, dezodor, szájvíz műanyagpohár, illatos puha törülköző. Tekla előzetes ismeretében mindez magától érthetődő. A szoba hangulatos, alkalomhoz illő halk zene, egy franciaágy és pár kiegészítő bútor található itt, optimális fényviszonyok és kifogástalan tisztaság, kellemes illat.
  • Lány külseje:

    Tekla a szomszédasszony!
    Akit ha meglátsz jövet-menet a folyosón, a lépcsőhátban, vagy éppen a liftből ki vagy belépve kihúzod magad, üdvözlöd és várod hogy rád nézzen, miközben arra gondolsz, mi lenne ha?
    Vagy a munkahelyeden, ha tegyük fel a kolléganőd, pont akkor jön rád a "majdbekávézok" érzés amikor látod, hogy kezében egy piros szivecskés csésze.
    De beugrik egy neves olasz fílmrendező kultikus fílmjének a címe, "All ladies do it" , és sorolhatnám még , Tekla okot ad a fantáziálásra adottságaival.
    A fotók reális képet adnak, az adatlap a valóságot írja meg, nincs csalás, Tekla magas és ahogy már sokan megírták hosszúl láb, s ahogy az adatlap is közli vékony bokában ér véget. Impzáns keblek uralják az időt és teret, melyek csúszka közben nem kis súllyal nehezednek a célterületre. Tekla nem rejti arcát, így aggodalomra nincs ok, széles mosolya, csillogó tekintete fokozza hangulatot, vidámsága pedíg oldottá tesz minden pillanatot. Fesztelenség garantált, nyugalom biztosított, Tekla vidámsága és vendégcentrikus hozzáállása pedíg példaértékü.
  • Erotikus masszázs:

    Nem szoktam randira előre meghatározott tervekkel érkezni, nem próbálom a beszámolókban leírtakat percről percre lemásolni, hiszem, hogy a masszázs egy sokkal spontánabb esemény, a szabályok és a meghatározott keretek figyelembevételével. Azt szoktam mondani, ha megkérdezik mit szeretnék ,a válaszom egyszerű, "én fekszek ,Te maszírozol".
    Persze nem kell mondanom, ezen kívánságlistámat messze túlszárnyaltuk Teklával.
    Pontos érkezés, ..óra 59 perckor hívtam Teklát, búgó hangja már közölte is a paramétereket, egy perc múlva az ajtaja előtt áltam. Nyílt, mögötte Tekla széles mosollyal arcán. Egy magasak voltunk, vagy inkább lettünk volna, ha a fogadóöltözékének része nem lett volna a magassarkú cipőcske, fejem épp optimális magasságban volt. De hogy tiszteletlen ne legyek, inkább Tekla szemébe néztem, azt gondolom gyors rokonszen már meg is valósult. Cipő le és a szokásos kérdés "maradhatok-e", bár eddigre ez már okafogyottaá vált, ugyanis hatalmas mosollyal és szoros öleléssel jelezte fogadókészségét. Akkor ezen túl vagyunk, átadtam szerény ajándékomat egy desszert formájában, majd a szobába vezetett Tekla.

    A fogadtatás brilliáns volt, Tekla egész lénye nagyon barátságos, innentől kezdve már nem volt kérdés , hogy kellemes közel két órát töltünk el együtt.
    Leültünk beszélgetni, én előszőr az ággyal szemben lévő kis méretű kanapéra , de Tekla kezeivel párszor ráütött a mellette lévő területre, ott a helyem, így testközelből zajlott ismerkedős beszélgetésünk. Talán 10-15 percig tartott, majd irány a fürdő, ezalatt Tekla rákérdezett milyen italt szeretnék kérni, és bár bőséges volt a választék, csupán pohár víz ilyenkor az igényem. Pár perc múlva megérkeztem, tehát akkor "én fekszem, Te maszírozol" a többi úgyis jön magától. Az ágy felső részénél patkó alakú kis párna rajta tiszta kisméretű törülköző, én hasra, Tekla pedíg mögöttem helyezkedett el. Tehát a masszázs!
    Mert valódi masszázs történt! Több olyan fogást és technikát is megtapasztaltam amit eddíg gyógy vagy sport masszázs közben. Ez most számomra kiemelten fontos volt, kb egy romhalmaz a testem, így örömmel tapasztaltam, hogy Tekla tud és azt gondolom szeret is maszírozni. Volt erő kezeiben , nem csak símogatás , nyomkodás, és bevetette alkarját is. Komplex, átfogó a lábfejtől a tarkómig , minden pontot megmaszírozott, volt hogy csak csöndben nyögtem egy nagyot, de biztattam közben hogy nagyon jól esik. Masszázstej! Ez volt az első alkalom, hogy nem krém, vagy olaj amivel történik a masszázs. Kellemes illatú, jól felszívódik, és nagyon kellemes érzés volt, érezni bőrömön, persze Tekla keze növelte az élvezetet. Erős és hatékony , miután távoztam Teklától, véltem érezni izmaimon, hogy a jótékony hatása nem maradt el. Sokat beszélgettünk de ez az egész randikra jellemző volt, persze ha a szituáció ezt engedte. Egyszer csak éreztem, hogy kezei intimebb területekre téved, majd azt is, hogy leveti testét fedő egyrészes sötét színű bodyját, ebbő tudtam, hogy más vizekre evezünk. Csúszka!
    Talán ez még belefér a masszázs részbe, hiszen a nevében is benne van, de ez már a forró hangulatot biztosította. Masszázstej böven, én pedíg hason, Tekla pedíg teljes testével rámfeküdt. A jó csúszka fontos tulajdonsága, hogy nagyon szoros a kontakt és érezni a partnerem testének súlyát. Tekla teste szinte eggyé vált velem, kebkeivel végig a hátamon egész a tarkómig, itt a leheletét hallottam, éreztem, visszasiklott a fenekemig, utána enyhén oldalra és
    és így a derekam, fenekem magasságában. Kb ez a valódi csúszkamasszás, testek szoros kontaktusa, a
    kebleinek súlya, a lehelet, a szuszogás, aki átélte már mindezt, az tudja mire gondolok.
    Azt hiszem áttérhetek a következő részhez, ugyanis érkezett a kérdés....!
  • Levezetés:

    Van nem is kérdés, inkább kérés! "Megfordulhatsz"!
    A közismert bűvös szó, itt jezdődik az amiért jöttél, vagy inkább az ami nélkül nem szeretnél távozni.
    Csúszka előröl, de már a meredező testrészem is részt vett a programmban, Tekla keblei közé került, befészkelte magát , kapott egy kis csúszkát, ahogy a teljes mellkasom.is. Tekla keze, mintha csak véletlen farkamhoz ért, ebből tudtam, hogy mi következik.
    Pár símogató mozdulat és már a szájában is voltam.
    Nem tudom hogy lehet-e tanulni a franciázást, vagy ez ösztönös dolog, de amit Tekla bemutatott, az egészen kivételes. Életem egyik legjobb, ha nem a legjobb kényezetést kaptam, mintha Tekla nyelve rátekeredett volna a farkamra, még nem éreztem ilyet soha, mondtam is közben" Te jó ég", ezt el sem hiszem"! Közben a szemembe nézett, kéjes hangon kérdezte" Jó így, édesem?" Folyamatosan figyelte reakciómat, szinte olvasta gondolatomat, kezeit is jó időzítve használta, be-be iktatva egy kis lingam masszázst, de ezt is olyan változatosan, hogy ha nem figyel-figyelünk egy-két perc és végem is van.
    De ezt nem akartuk, tulajdonképpen nyújtottuk amíg lehet, ezért amikor éreztem ,hogy közeledek szóltam
    Teklának, Ő pedíg lassított, vagy feljött mellkasomra végigcsókolt, mellbimbóimon kicsit elidőzve. Átélés, az én részemről természetes, de Tekla is mindent teljes odadással csinált. Amikor tehette szemembe nézett, ha nem volt épp csukva az én szemem,akkor visszanéztem. Képzelem milyen volt az ábrázatom!
    De hamarosan éreztem, hogy tovább már nem bírom, de minek is, hiszen ezért(is) jöttem, így engedve az ösztöneimnek Tekla kezei között, óriásit élveztem.
    Nem pattan fel , nem sietett ki, még játszott kicsit farkammal, miközben megtörölgette. Néztem órát valahol, de nem láttam, így megkerdeztem Teklát, hogy idővel mi a helyezt, " nem kapkodunk drágám" mondta, így ölelkezve feküdtünk egymás mellett még egy ideig, és beszélgettünk. Komoly és nem komoly dolgokról, volt is közös témánk, ami mind kettőnket érint, így fokozottan hasznosan töltöttük ezt a közel negyed órát. Tekla nagyon jó beszélgető
    partner, komoly gondolkodású, érdeklődő, élvezet volt hallgatni minden szavát.
    A randi közös megelégedettségüjnkre véget ért, én öltöztem, Tekla itt is folyamatosan jelen volt, ahol lehetett segített, vállfáról levette a pulcsimat, a cipő felvetelkor kérdezte kell-e cipőkanák. Még ekkor is figyelmes volt, mosolygott én vissza, búcsúzáskor egy-két csók szájra, és elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    A bővebb infó ad tájékoztatást, pár beszámolóban is olvasható a nagyon korrekt csokor mérete. Egy szót sem ejtettünk róla, sem az egyeztetés, sem a találkizásunk alatt, távozáskor tettem le , az ággyal szemben lévő asztalkár, a már tudott összeget egy minimális mértékben felfele kerekítve. Ez sem extra vagy bármi okán történt, csupán az én szokásom, hogy a borítékba sárga bankjegynél kissebb címletet nem helyezek el.
  • Összkép:

    Teklával már jó ideje kölcsönösen látjuk egymást, ezért nem a nulláról indultunk. Csevegésben vagy beszámolók beszélgetésében kölcsönös üdvözlés, és néha egy belső üzenet is váltottunk. Tekla kiváló kommunikációja mindíg hatással volt rám, így csak idő kérdése volt találkozásunk. Egy alkalommal ajánlást is kaptam, így vágyam férfikötelességgé is változott. Mondhatom, hogy a legkisebb kétségem sem volt irányába, és ez a randink alkalmaval sem változott. Tekla odaadó és megbízható hírdető, ez számomra fontos, mint ahogyan a tervezhetőség is.
    A régebbi vonalat képviseli, de ezt elsősorban a gondolkodására értem. A vendég felé tisztelet és az elvárásai amit nem titkol, de utóbbi nem ördögtől való, egy kellemes határozottság jellemző Rá.
    Ezt én kedvelem! Ha vannak elvárások, joggal lehet elvárása a vendégnek is. Mindezt Tekla önteltség nélkül nyújtja, ideális partner a baráti hangulatú randikhoz. Jók a megérzései, empátia és nagyfokú
    inteligencia teszi Őt még vonzóbbá, egyedivé.
    Állandó jelenlét végig a találkozásunk alatt, nem csupán marketing a bemutatkozásában leírtak, így bátran ajánlom Teklát mindazok számára, akik úgy mint én kedvelik a színvonalas együttléteket , az olyan hangulatot ami egy kicsit magasabb dimenziót jelent és egy olyan nő társaságát szeret, aki komoly gondolkodású , megbízható és inteligens.
    Uraim: köszönöm, hogy elolvastátok írásom.
    Tekla: örülök, hogy megishettelek.
Happy Massage