• Mirus

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mirus reagálása

    Kedves Charles!

    Köszönöm a kedves és udvarias beszámolòt és köszönöm,hogy első lehettem,akinek ìrsz,megtiszteltél vele!

    Kellemesen éreztem a randinkon én is magam!
    Mielőbbi viszontlátásra!😉🤗

  • Egyeztetés:

    Elöljáróban annyit, hogy nem írtam eddig beszámolót, valószínűleg ez sokáig kivétel lesz, de most megteszem...
    Telefonon hívtam fel, és éppen elérhető is volt. Csak az új címet kellett egyeztetni (költözött mostanában), és a tisztelet díjára rákérdezni (nem emlékeztem biztosan), mert egyszer már voltam nála. A hangja kicsit "vékonyabbnak" tűnt, mint amire emlékeztem, de kellemes, nőies, jó érzéseket kelt az emberben.
  • Megközelítés:

    Az Árpád híd pesti hídfőjénél van a lakás egy múlt század második felében épült, de normál állapotú társasházban. Pár perc séta a Göncz Árpád városközponttól (vagy egy megálló az 1-essel Buda felé), ahol rengeteg féle BKK eszköz elérhető, 4-es metró, 1-es villamos és egy csomó busz.
    Autóval estefelé könnyen találtam parkolót, de napközben sem lehet nehéz, mert sajnálatos módon fizetős a környék.
  • Helyszín:

    Tiszta rendezett. Kulturált fürdési lehetőség, türcsi, stb. A masszázs szoba szintén tiszta, rendezett. A masszázs ágy egy árnyalattal talán keskenyebb a legszélesebbnél, de cserébe van egy szélesebb tatami is. Nekem tetszett a zene is, amit választott. A világítás hangulatos, diszkrét, de nincs sötét.
  • Lány külseje:

    Mirus egy aranyos teremtés. Nem kérdés, a képek biztos róla készültek. De azok mégis csak képek. Élőben lenyűgöző! Kifejezetten szép arcú, szép szájú és mosolyú, a vidám, derűs szemekről nem is beszélve.
    Egy színes egyrészes ruciban (olyan mint egy fürdőruha) és felette egy pongyolában fogadott. A pongyola szétnyílva arányos méretű és kifejezetten szép, kívánatos mellein. Onnan nehéz elvenni az ember tekintetét😊. De egész teste formás, izmos, bőre finom, jó hozzáérni.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára mentem, amit a masszázzsal kezdtünk, ami a masszázságyon, krémmel történt. Kellemes volt ahogy hozzám ért, de nem azért mintha csak finoman izgató lett volna. Masszázs volt nem simogatás, de kellemesen el is lazított.
    Ráadásul közben nagyon jól elbeszélgettünk. Én is szeretek beszélni, mesélni, de Ő is kifejezetten mesélős volt. Nem mély, filozofikus társalgás volt, inkább hétköznapi témák. Szóval jól éreztem magam a masszázs alatt (is).
  • Levezetés:

    A masszázs végén fordulás helyett, először szerettem volna közelebb kerülni hozzá, és én is foglalkozni vele, ezért inkább felültem az ágyon és kibontottam a ruciból a már korábban jellemzett melleit. Jó volt, és izgató foglalkozni vele.
    Némi átmenettel (nem kell itt minden apró részletre kitérni) a tatamin kötöttünk ki, ahol először én kényeztettem, aztán Ő engem. Mindkettő izgató, klassz élmény volt. Itt, amikor velem foglalkozott már előkerült az olaj is, amit én szimpatikus figyelmességnek értékeltem.
    Miután másodszor is lezuhanyoztam és visszatértem a szobába, vízen kívül trüffel bonbonnal és sós rudakkal is kínált, ami eddigi tapasztalataim szerint nem mindenkinél szokás.
  • Elszámolás:

    Korrekt a tájékoztatás az adatlapon, ami kicsit pontosodott (kedvező irányba) a telefon beszélgetésben, majd a helyszínen sem változott. Az volt, amit megbeszéltünk előre.
  • Összkép:

    Leginkább az az érzés volt bennem, hogy milyen aranyos, kedves társaságban voltam az elmúlt másfél órában. Jó volt a masszázs és az erotikus része is, de igazán a találkozó hangulata, Mirus személyisége maradt meg bennem, a szép, kedves arc. De persze azt sem tagadom, hogy a keblei, és úgy ahogy volt az egész teste is megragadt bennem, izgató gondolatban felidézni 😉
Happy Massage