• Rebeka

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, rögtön felvette. Másnapra egyeztettünk időpontot. Részletes információkat megkaptam, flottul ment minden.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem. Parkolót találtam a közeli mellékutcában. Max 3 óra a parkolási idő (600 ft/ó), ezt sajnos ki is töltöttem (lásd a megjegyzésem az Összbenyomás résznél).
    BKV-sok is könnyen idejutnak.
  • Helyszín:

    A szobában kellemes félhomály uralkodik, led fény fut körbe. Amit látni kell, ahhoz bőven elég. A fürdő tiszta (tusfürdők, szájvíz), törölközőt kaptam az elején és a végén is. Minden rendben volt.
    Mivel többen rendelnek, hallottam mást is, de nem volt semmi ütközés. Egy vastagabb matrac van a szoba közepén, nagyon kényelmes. A falon pedig van egy jó nagy óra.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő hölgy fogadott. Számomra tökéletes alakja van, vékony, tinis alkatú, feszes mellek, és az arca is helyes. Egyszóval nagyon bejött.
    Bikiniben fogadott, de az nagyon gyorsan lekerült róla. Végig kedves volt, lehet szimpi voltam neki. Csók közben minimálisan lehet érezni, hogy dohányzik, de ez egyáltalán nem zavart.
  • Erotikus masszázs:

    Az elején választhattam, hogy kérek e masszázst, vagy csak erotika legyen. Utóbbit választottam ;-)
  • Levezetés:

    Zuhanyzás után visszatérve a szobába a ruháját gyorsan ledobta. Tökéletes teste van, szemem majd kigúvadt. Rögtön csókkal kezdett, barátnősen, simi, tapi midenfelé. Lefektettem a hátára, és én kezdtem a kényeztetést. Fordítva gyors vége lett volna a légyottnak, nagyon be voltam rá indulva. Végigcsókoltam fentről lefelé, azok a formás mellek, szuper volt. Gyorsan leértem a puncihoz, teljesen borotvált, gyönyörű. Kb 20 percig csak vele foglalatoskodtam. Élvezte, finoman nyögdécselt, nem játszotta túl egyáltalán. Minimálisan az ujjamat is bevetettem. Egyszer biztos elrepült.
    Ezután én feküdtem a hátamra, és ő vett kezelésbe. Felajánlott 69-et rögtön elfogadtam. Nagyon érzékien franciázott, tükörből jól lehetett látni, véletlenül sem akart kivégezni. Pár perc után feltérdeltem, ő négykézláb előttem, és úgy dugtam a száját, tükörben néztem a popsiját, húúú. Viszont ez túl izgató volt, úgyhogy kértem hogy 69ezzünk oldalfekvésben. Ez valami iszonyat jó volt, így tudtam kényeztetni őt, és figyelemmel kísértem a ténykedését. Nagyon finoman cumizott, kezét alig használta. A legjobb, hogy nem akart gyorsan kicsinálni, sőt, amint érezte hogy kezd túl jó lenni nekem, akkor áttért a golyszikra, nyalta, kezét benyálazva simogatta őket. Pár perccel a időnk letelte előtt átengedtem magam neki, és remegve egy nagyot élveztem a szájába. Végig bent tartott, tökéletes volt. Aztán szilvia, gyors zuhany. Indulás előtt még átadtam egy kis finomságot neki nőnap alkalmából, örült.
  • Elszámolás:

    Extraként NFVSZ-t kértem, végén adtam át a díjat felkerekítve.
  • Összkép:

    Átlag feletti kedvességgel fogadott, és végig, mint egy barátnő viselkedett. Tényleg semmi negatívat nem tudok felhozni. Csak hogy éreztessem az elégedettségemet, a rózsaszín mámortól elfelejtettem leállítani s simple parkolást, úgyhogy 3 óra lett. Szóval ez volt a legnagyobb gond :-)
    Eddigi legjobb élményem volt, biztos hogy újra meglátogatom.
Happy Massage