• Zoé♡

  • Beküldte:
  • Zoé♡ reagálása

    Kedves Cliif12 🙈❤️
    Köszönöm hogy lehetőséget adtál a 2 randira is❤️❤️
    Mindig szeretettel várlak ❤️❤️

  • Egyeztetés:

    Mivel már jártam nála, így VTR-en javasoltam egy időpontot, másnapra. Jelezte, hogy csak esetére tudja biztosan, de elfogadta a javasolt időpontot szerencsémre.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű, és így hogy már jártam is ott korábban még inkább könnyű volt. De első alkalommal is könnyedén odataláltam, így ezzel nem lehet problémája senkinek.
  • Helyszín:

    Újabb építésű ingalan. A fürdő a lakás közepén, Mindenben maximálisan felszerelt. A szobában franciaágy, fotel, rengeteg tükör felület és hangulathoz passzoló árnyékolás fogad.
  • Lány külseje:

    Zoé egy igazi tünemény. Nem véletlenül az oldal egyik sztárja. Kedvesen fogadott. Ugyan még csak egyszer jártam nála, de emlékezett rám, ami nagyon megtisztelő. Ezúttal falatnyi fekete tangában és színben passzoló melltartóban fogadott. A személyisége továbbra is magával ragadó. Nagyon szép arc, csókos száj, észbontó alak és pici tinis melek fogadják, azokat, akik vannak olyan szerencsések, hogy találkozhatnak vele.
  • Action:

    Megérkeztem, kis beszélgetés közben kitértünk a VTR extrára, mely ezúttal a csók volt. Közben elmentem tusolni, majd visszérkeztem és leheveredtünk az ágyra. Lassú csókolózással indítottunk, azok az ajkak eszméletlen puhák és a nyelvével is szeret játszani. A csókcsatából végül én indultam el a teste felfedezésére. Közben a melltartótól megszabadultunk, de a tanga maradt. Így kezdtem el félrehúzva a kényeztetését, melyre nagyon jól reagál. Ténykedésem rövid távon azt eredményezte, hogy kicsit zihálva, egyre feljebb húzódott, alig tudtam követni, majd kissé megfeszülve adta tudtomra, hogy ténykedésem jó esett neki. Ez után néhány csókváltás után ő került felülre és kicsit oldalra fordulva (hogy a puncija tökéletesn látszódjon a tükörben), elkezdte a kényeztetésemet. Változatosan lassan, gyorsabban, mélyebben, kézzel... Nagyon jó volt, akár így is el tudtam volna élvezni, de kértem, hogy öltöztessük fel, melyet szokásának megfelelően szájjal helyezett fel. Fölém helyezkedett és magába engedett. Valami eszméletlen érzés ez ilyenkor, annyira szűk Zoé. Először csak inkább ő mozgott, majd ahogy haladtam előre, úgy én is kezdtem egyre inkább és egyre mélyebbre merülni zoé kelyhében. Ez addig fokozódott, míg így el nem ért a vég. Jó ideig így maradtunk, míg teljesen le nem nyugotam benne, közben csókolóztunk. Megtörölgettem magam és beszélgettünk kicsit. Egy idő után kérdezte, hogy megy-e a második. Mondom, természetesen. :) Egy ilyen csajjal ne menne!? Elszaladtam farokmosásra, melyhez ő is csatlakozott. Visszatérünk és némi csókcsatát követően azonnal a farkamra vetette magát és hasonlóan az első körhöz kényeztetni kezdett. Kicsit hosszabban, kitartóbban, de nem így szerettem volna véget vetni neki, így újabb gumizás után hátulról hatoltam belé. Fenekét az égnek emelve, saját magát az ágyra nyomva hagyta magát, hogy magamévá tegyem. Én egyre mélyebbre hatolva, végül kvázi fekvő támasz pozícióban mozogtam benne, jó hosszan, hogy a farkam minél hosszabb utat tudjon bejárni Zoé barlangjában. Ez a hanok alapján nagyon tetszett neki, még bíztatott is közben. Még egy pózt nem akartam kihagyni, mely a misszi volt. Így párna a fenék alá és csókolózások közepette csináltuk tovább. Micsoda látvány és érzés ez ilyenkor. Zoé hajlékonyságát kihasználva a lábait oldalra/fel emelte, így maximálisan hozzáférhettem és erősen mélyen dugtam azt a szük kis punciját. Így is maradtunk a végéig, mely végén egyre hevesebben reagált a ténykedésemre, mely következtében nálam is megindult a vezérhangya, így pici késéssel, de szinte egyszerre élveztünk el. Lassú lenyugodás és pár csók következett. Még beszélgettünk pár percet és elmentünk újra együtt lefürödni. Majd mind a ketten elkeztünk öltözködni és pár csókkal elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor egy borítékban a kis asztalára helyeztem. Pont a napokban inflálódott, így már egy kerek csokrot hagytam nála. Szó nem esett róla, végig a helyén maradt.
  • Összkép:

    Zoé az külön kategória az oldalon. Mintha erre a szakmára teremtették volna. Nem nagyon tapasztaltam még hasonló hozzáállást és személyiséget az oldalon, ami nem véletlen. Nem véltelen, hogy Ő az első lány akihez visszamentem másodszor is. Köszönöm a lehetőséget ezúton is és még remélem találkozunk.
Happy Massage