• Nykol

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem fel. Szerencsére igen hamar fel tudta venni, így tudtam megbeszélni vele a randinkat. Az általam javasolt időpont szerencsére pont neki is jó volt, így nem volt akadálya annak, hogy találkozzunk.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem az általa megadott címre, de a ház előtt sajnos nem lehet parkolni, így a helyszíntől nem messze tudtam megállni. BKV-val is könnyen elérhető.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon szép, ami a tulajdonosát illeti dícséret. Van egy előszoba, amikor belépünk az ajtón, onnan nyílik a baszoba, ahol egy óriási nagy francia ágy is van. A fürdő is nagyon szép, rengeteg tusfürdővel van felszerelve, valamint van szájvíz is.
  • Lány külseje:

    Amikor megláttam először a hölgyet, akkor a képeknek megegyezően néz ki. Bár az arca ki van takarva, de úgy gondolom, hogy egy gyönyörű NŐ-ről beszélhetünk. Egy rózsaszín topban, és egy fekete nadrágban fogadott. Nekem már elsőre nagyon tetszett. A mellei nagyon szépek nekem az egyik nagy kedvencem, de úgy gondolom, hogy az egész nő nagyon rendben van.
  • Action:

    Ammikor odaértem, akkor hívtam 5 perccel a randink kezdete előtt. Egy pici várakozás után vette fel, és akkor mondta, hogy kijön értem. Miután beléptünk az ajtón, odadtam neki egy nagy tábla csokit, egy kicsit beszélgettünk, majd utána odaadtam a honoráriumát, ezután pedig levetköztem, és bementem a fürdőbe, hogy lemossam magamról az út porát. Ezt követően megtörölköztem, és amikor kijöttem a fürdőből, akkor ő már az ágyon várt anyaszült meztelenül. Odamentem lefeküdtem majd elkezdtük egymást simogatni, puszilgatni. Ezt követően elkezdtem egy kicsit ujjazni, majd ő is elkezdett játszani a velem egykorúval. Változatosan szopott engem, hol egy kicsit gyorsabban, hol egy kicsit lassabban. Majd amikor már teljes harci helyzetbe, akkor megkérdezte tőlem, hogy jöhet-e a gumi, amire természetesen igen volt a válasz. Lovagló pózban csináltuk, amit mindketten nagyon élveztünk, és aminek a vége természetesen az lett, hogy sikeresen elélveztem. Adott nekem nedves törlőkendőket, amivel megtisztogathattam magamat. Ezt követően egy kis pihi következett, ami alatt ismét beszélgetni kezdtünk. Mindkettőnk elmesélt egy-két dolgot saját magáról. Miután a pihenő megvolt, újra elkezdtünk neki futni a második menetnek. Elkezdett ismét a farkammal játszani, amit nagyon élveztem, majd kipróbáltam a kebelszexet, amit nagyon élveztem és természetesen ő is élvezte. Ismét a farkamat kezdte verni, ezt követően ismét neki iramodtam. Változatos pózokban nyomtuk a szexet. Volt kutyapóz, misszioránius póz. Ugyan ez után nem volt kőkeményen, mint az első menetben, de én igazából élveztem minden pillanatát a szexnek. A végén ismét a farkamat verte, de ezúttal az elélvezés nem jött össze. Miután jelezte, hogy lassan vége az egy órának, így nehéz szívvel, de újra a fürdőbe vettem az irányt. Előtte ismét néhány puszit váltottunk egymással. Egy tündéri ez a lány, és úgy gondolom, hogy őt érdemes megbecsülni, mert ő egy igazi kincs. Miután végeztem a fürdőben, és meg is törölköztem. Felöltöztem, megköszöntem neki ezt az egész élményt, amit tőle kaptam. Úgy gondolom, hogy újra megfogom őt még látogatni. Puszikkal, és öleléssel indított útnak.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás a belépés után nem sokkal történt, teljesen korrekt módon történt az elszámolás. Egy ajándék extrát a kebelszexet vettem igénybe, ami felejthetetlen volt.
  • Összkép:

    Igazából teljesen elégedetten távoztam tőle. Úgy gondolom teljes mértékben megkaptam azt az élményt, amiért elmentem hozzá, és bízom benne, hogy nem ez volt az utolsó alkalom vele.
Happy Massage