• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta szemeztem már a képeivel, a környéken voltam és volt szabad időm így próba szerencse alapon hívtam. Pár csörgés után fel is vette. Kedves hang, elmondta a részleteket és sikerült is megbeszélni, hogy egy óra múlva tud fogadni.
  • Megközelítés:

    A helyszín egy új építésű házban található. A cím egyértelmű, van BKV, autóval mentem simán tudtam pár perc sétára parkolót találni.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, bejutás semmi extra, teljesen diszkrét. Belül minden okét, tiszta, rendes, higiénikus fürdő, kellő számú tusfürdő. Szobában matrac a földön, de rendben van a szoba tiszta, higiénikus.
    Nem egyedül rendel, de jól megoldják, nekem egyáltalán nem volt zavaró, nem vettem észre semmit.
  • Lány külseje:

    Barbi sok képekkel hirdet, tény, hogy a fotós ügyes volt dolgozott a pénzért, de ez nem azt jelenti, hogy teljesen más vár, hanem azt, hogy nem egy olyan Nő fog fogadni mint a képek alapján elképzelsz, ennyi. Barbi egy nagyon szép, helyes, szexi magas szőke Nő. Izgató és formás popsival és csábító tekintettel. Talán 1-1 kg. -al több lehet mint a képeken sejlik, de ez semmit nem vesz el. Nagyon finom és illatos mindenütt. Valami fehérnemű kombóban fogadott ami döglesztő volt.
    A külsőn kívül Barbi nagyon kedves, finom, bújós, gyorsan repül vele az idő.
  • Action:

    Megérkezésem után bemutatkozás, puszik, már az első csókok itt elcsattantak, majd irány fürdés. Visszatértem után bele csaptunk a dolgok közepébe. Álva kezdtünk neki, csókkal nyitottunk, vissza csókolt, sok simi kölcsönösen, háttal magam felé fordítottam, csókoltam a nyakát, tarkóját, elölről simiztem, bele nyúltam a bugyiba, kicsit elkezdtem már izgatni. Kibontottam a ruhából, elém tárult meztelen csodás teste, kicsit lehajoltam csókoltam a melleit bimbókat, közben kezemmel lent simogattam. Majd fogta magát és legugolt és elkezdetett játszani a velem egykorúval, szépen nyalogatta, bekapta, játszott vele. Nem tövig, nem volt mélytorok, de szépen játszott vele.
    Matracra vettük az irány és itt folytatta farkam kényeztetését. Éreztem, hogy ebből baj lesz, így cseréltünk Én kezdtem el kényeztetni, illatos, finom olt. Finoman nyaltam, néha ujjaimat is bevetettem, mind a punciba, mind a popsiba. Sóhajokat hallva, nem volt neki sem ellenére. Egy idő után újra a szájába kérezkedtem, majd rövidesen kértem az óvszert. Elsőnek szemből kezdtünk, finoman magába fogadott, lábaival szorított, átölelt, közben csókolóztunk, kézzel lenyúltam és izgattam a popsit közben. Lassan mardva ebben a pózban áttettem popsiba, szép lassan kezdtem, szépen befogadott, majd lassan növeltem a tempot és a végén lehetett már temposan tolni. Itt is lett végem, hatalmasat élveztem popsiban (természetesen gumival).
    Szünetben beszélgettünk, kedves volt, majd ahogy kipihentem magam bele kezdtünk a második körbe. Hasonló volt a koreográfia, jó francia, lovaglás, szemből, kutyus, itt újra popsi. Itt jegyzem meg, hogy Barbi -nál mehet a popsi bőven ha ez még nem esett le senkinek.
    Majd amikor láttam, hogy jön a vége jelezte, hogy fejezzük be szájjal, gumit levette, megtörölgetett és elkezdett szopni (máshogy nem lehet írni) és hatalmasat élveztem a szájéba.
    Kicsi pihi és irány a fürdő
  • Elszámolás:

    Az elején leraktam, ott is maradt végig. annyi mint telefonban, axtraként popót vettem igénybe, talán más nincs is…
  • Összkép:

    Barbi egy nagyon aranyos, közvetlen Nő, amit vállal azt teljesen, hiány nélkül teljesíti. Remek egy órát töltöttem vele, nagyon kielégültem. Egy apróság, kicsit TP -t véltem felfedezni, 55 perc telt el, hogy csöngettem és újra a kocsi felé mentem, lehet kellet a fürdő kolleginának, vagy nem tudom, de erre lehet kellene majd figyelni.
Happy Massage