• Zoé♡

  • Beküldte:
  • Zoé♡ reagálása

    Kedves Rupert 😊
    Köszönöm szépen az írásod megtisztelt😘

  • Egyeztetés:

    Ismertségünk réges-régre tekint vissza még ebbe a galaxisba, már akkor megfogott kecses párduc alakja az akkori képeiről is igaz az első találkáig sokat kellett várnunk anno, de kivártam megérte és azóta már jó pár találkán is túl vagyunk. Az oldalon üzenetben szoktunk egyeztetni néha több kevesebb sikerrel zömmel VTR-t használva meg, hogy kivel mi történt. Hosszabb kihagyás után csak reménykedni tudtam, hogy nőnap közeledtével sikerül ismét találkoznunk mert mostanság nem igen volt elérhető üzenetben is csak módjával aminek megvolt az oka ami természetesen tiszteletben volt tartva. Megtanultam, hogy hiába szeretek előre eltervezni dolgokat kell B meg C terv és a mázli faktor a mostani egyeztetésnél a mázli faktor jött be. Az esélytelenek teljes nyugalmával telt a héten egyik délelőttöm mikor dél körül ránéztem az oldalára és csak az villogott, hogy most hívhatod és semmi más. Több se kellett hívtam, csak csengett de semmi majd ráírtam, hogy találkozhatunk e amire igen volt a válasz meg egy elég szűkös határidő, hogy hányra kéne odaérjek hozzá. VTR valamiért nem engedett foglalni lehet az idő közelsége miatt nem tudom ezt akkor átugortuk gyorsan útra kész lettem rekord idő alatt és tűz csúcsú.
  • Megközelítés:

    A címet kapukódot már fejből tudom amit a ház előtt mikor odaérek és hívom, hogy itt vagyok már egyszerre mondunk. A cím amúgy könnyen megtalálható kerületi főútvonal a ház előtt villamos megálló de a közelben van minden más is busz; metro még akár egy lassabban suhanó tehervonattal is megoldható saját felelősségre. A parkolás ha jól néztem fizetős de jó magam tömegközlekedek meg ezzel szerintem egyszerűbb is.
  • Helyszín:

    A házat új építésűnek mondanám dupla ellenerőző ponttal mint külső kapu és belső ajtó amit végig a fülemen levő telefonba kapott instrukciók szerint kódolok ki vagyis amit emlékből mondok már vissza és csak a helyeslő igent hallom vissza és, hogy várlak. Adott emeletre lifttel lehet feljutni a lakásba amihez közeledve hallani a zár szerkezetet, hogy nyílik a hely ahova mindig izgatottan érkezem. Szokásom, hogy mindig csukott szemmel lépek be, hogy meglepetés legyen milyen ruciban fogad éppen az ajtó mögött megbújva. A lakás tip-top több szoba van előszobán és a fürdőn keresztül lehet bejutni a szobába ahol franciaágy meg egy fotel szolgál a ruhák elhelyezésére meg némi dekoráció a falon. A fürdőben száraz kilépő többféle tusfürdő is van és szájvíz a csapnál meg rend és tisztaság.
  • Lány külseje:

    Engem anno az alakja fogott meg amit azóta egy kézzel fogható személyre szabott különdíjjal is jutalmaztam neki. Zsánerem az alakja aminél faragni festeni álmodni szebbet se lehet, karcsú formás egy gramm felesleg nélkül kézbe illő keblek formás fenék gyönyörű arc és csodaszép csillogó barna szemek az ében fekete hajzuhatag alatt és a mosolya ami leveszi az embert a lábáról. Pár ízléses tetoválás is helyet kapott itt ott rajta ami jól is mutat. A külső mellett ami képeken nem jön át az a kisugárzása kedvessége bája pajkossága amitől egy igazi kincs.
  • Action:

    Mikor beléptem a lakásba mint említettem szokásom szerint csukot szemmel, hogy épp mibe lesz most is volt meglepetés mert egy csinos fekete melltartó és fekete tanga volt rajta amiben is nagyon tetszett mint mindig mindenben. Az ajtó záródott ölelés puszik, hogy rég láttuk egymást cipő levétel mint mindig majd következett fürdő útirányon át a szoba mint végállomás. Átadtam személyre szabott előnő napi ajándékaimat majd vetkőzés némi bénázással mert az idáig vezető sprintben rám melegedett a póló amit segített lehámozni rólam majd gyors tusolás és az ágyon találkoztunk ahol kaptam frissítő teát is. Beszélgetés közepette kényelmesen felfeküdtem az ágyra majd négykézláb keresztbe fölém hajolt, hogy a kerek popsiját láthassam az oldalfali tükörből és a derékláncáról logó dísszel inga szerűen kereste a számára fontos helyet rajtam majd a lelógó díszt a köldökömbe ügyeskedte. Közben simogattam ahol értem majd a derekam köré csavart törülközőt kezdte lehámozni rólam, hogy az ide már nem kell aminek nem voltam ellene, ekkora már merev férfiasságomra rámarkolt majd egy "hát hello" köszöntés után szájába vetette és jött amit a végtelenségig eltudnék viselni. Olyan fejet vághattam mint a mostani profilképen látható nyúl Rezső akinek a fülét molesztálja, ahogy én amit láttam magam előtt az kb olyan is volt. Volt egy pont mikor azt láttam, hogy a jobb síkosság miatt több nyálat engedett rá férfiasságomra ami élvezetes látvány volt, ezután éreztem, hogy csókokkal meg kell szakítsam mielőtt gyors vége lenne a dolognak. Ekkor kapcsoltam ki a melltartóját és szabadítottam meg a bugyitól is, közben csókoltam simogattam ahol értem.
    Ekkor jött el az én időm mivel láttam rajta, hogy picit fáradt volt ezért a hátára feküdt párnát tett a feneke alá majd csókcsatába kezdtünk amiből elkezdtem déli irányba haladni végig csókolva mindenét nyakát melleit ahol szeretek elidőzni a hasát és eljutottam csodás szerintem a legszebb és legfinomabb helyre kincséhez. Elkezdem kézzel finoman simogatni majd kincsére is csókot adtam és nyelvtudásom előszedvén igyekeztem örömet szerezni neki miközben kezemmel simítom hol a lábát hol a hasát. Egyre mélyebben vette a levegőt jöttek a sóhajok is teste elkezdett mozgolódni tolta magát a fejemhez beletúrt a hajamba közben nézem az arcát ahogy átadta magát az érzésnek majd csak ennyit mondott két sóhaj közt "abba ne hagyd". Na ná, hogy folytattam akár reggelig is elkényeztettem volna majd jött egy pont mikor teste megfeszült és hallani is lehetett, hogy ez neki most jó volt. Kis pihegés után jött a kérdés, hogy most én, hogy szeretném mivel kevés vér volt már a fejembe nehéz volt koncentrálni végül az egyik kedvencemben missziben folytattuk de előtte a fiókból kivarázsolt egy védelmi rucit amit szájjal helyezett fel te atya ég.
    Beöltözve fölé hajolva kézzel magába segített és innen enyém volt a terep, a hangulatból fakadóan szeretkezés lett miközben csókoltam simítottam testét eközben ismét mélyültek a sóhajok bújtam hozzá csókoltam a nyakát húzott magához közben. Lassan éreztem, hogy most nekem lesz jó ezt a hangomból sóhajomból érezhette mert két kézzel belekapaszkodott az oldalamba és mikor elért a vég húzott magára ami kellemes érzés volt. Hagyott lenyugodni mielőtt kihúztam magam s a hosszú kihagyásnak köszönhetően lett némi örömcsepp mennyiség a latex puttonyba, amit Szilviába csomagoltunk és összebújtunk. Ez a másik kedvencem összebújva pihentünk beszélgettünk zenét hallgattunk Tiktok-ot néztünk vagy csak egyszerűen némán nézem csodás lényét és nem hiszem el, hogy hogy lehet valaki ilyen gyönyörű. Közben hallom karórám óránkénti jelzését s tudtam, hogy lassan itt az idő. Jön a kérdés, hogy tusi?! Persze, hogy megyek utána mert ez is kedvenc rész mikor várjuk a megfelelő vízhőfokot, hogy addig ki kapja a hideg vizet meg még bekenhetem tusfürdővel mindenhol.
    Öltözködés közben is beszélgetés készülődés ölembe ül csókol majd az ajtófele orientálódunk cipó húzás itt is búcsú csókok ölelések a búcsú mély sóhajai és a távozás mezeire lépek ami nem kicsit nehéz, de sajnos felveszem a hazafele vezető felszállóirányt kacér mosollyal az arcomon.
  • Elszámolás:

    Mivel most a VTR nem működött amiért extraként mindig a csókot használom ami nélkül nem lenne az igazi mert a legédesebb így most ezt pluszba adtam, meg amúgy is most adtam volna plusz rózsaszálat is. Egyébként ez nálunk nem kerül szóba sose diszkréten az ajándék mellett ott van egy borítékban amit az elején átadok és ennyi. Más extrára nem szoktam igényt tartani ez nekem így kerek.
  • Összkép:

    Anno képekről egy gyönyörű párductestű lányt láttam meg akivel levelezve majd hangját hallva és eljutni az első találkozóig egy igazán különleges teremtést ismerhettem meg személyében. Akinek hatalmas és arany szíve van és nagyon jólelkű amit bizonyított is irányomba nem egyszer, nem mellesleg kedves mindamellett, hogy gyönyörű. Kitartásom, hogy nem keveset vártam anno rá meghozta gyümölcsét és a megérzésem is beigazolódott, hogy megérte kitartónak lennem s nem feladni mint ahogy most se. A vele töltött percek mind ajándék számomra mert külsőre zsánerem de ami belőle árad az leírhatatlan ezért is imádni való és az együttlétek is nagyon jók vele nekem, és még mindig izgatottság fog el és torkomban dobog a szívem a talik előtt, még a néha nehézkes egyeztetések ellenére is.
    Végezetül csak annyit, hogy köszönök mindent!
    (remény)
    Köszönöm a figyelmet Elvis elhagyta az épületet.
Happy Massage