• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Köszönöm az újabb lila szalagot! Mindig jól sikerülnek a randik veled. Köszönöm, hogy újra eljöttél és megírtad 🙂🙂

  • Egyeztetés:

    Vtr-en egyeztettünk és már sínen is volt a randi. Telefonon ritkán szoktam bejelentkezni de az is könnyen szokott menni. Itt az oldalon láttam a hirdetését és mindenben nagyon rugalmas.
  • Megközelítés:

    Bkv-val a Ferenciek teréig onnan két perc séta a randi helyszíne. Autóval nem lehet bemenni az utcába mert behajtási engedélyes. Nagyon könnyű oda találni semmi extra nincs benne.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, gyönyörű nagy, tágas szoba egy hatalmas francia ággyal. A fürdő is makulátlan tiszta. Sok tusfürdő, szájíz, intim mosakodó, tiszta friss törölköző, dezodor.
  • Lány külseje:

    A fotóknak teljesen megfelelő, gyönyörű alak, selymes bőr, csodás cicik, gyönyörű arc, isteni punci. Nagyon csinosan várt mint mindig. Minden tetszik rajta, egyszerűen tökéletes.
  • Action:

    Megérkeztem csörgés és már mehettem is fel hozzá. Ajtó nyílik és egy csodás mosolygós arc fogad. Bemegyek puszi puszi és át adtam a nőnapi virágot amiért külön egy hatalmas csók járt. Cipő le és be a szobába beszélgetni. Mikor ki beszéltük kivel mi történt ruci le és irány a fürdő. Együtt tusoltunk ahol kezdetét veszi mindig egy kis kényeztetés. Tusi kész irány a szoba ahol megkezdődik a hatalmas csókcsata, tapizás, simogatás ahol csak érjük egymást. Isteni barátnő élményt tud nyújtani Evelyn. Araszoltunk az ágy felé ahol ledőltünk és folytattuk tovább. Amikor ki éltem magam irányt vettem a lába közé ahol hatalmas nyalásba kezdtem. Rendesen nedvesre nyaltam közben jól meg újjaztam amit igen jól fogadott. Amikor kész voltam mondta hogy most ő következik és elkezdett játszani a haverommal ami jó fickos volt. Lassan a kezével kezdte egy két köpés a makkra hogy jól csússzon. Bemelegítés vége jött az Evelyn élmény, na az egy varázslatos élmény amit kihagyni nem lehet. Lassan a makktól lefelé nyalogatja egy kicsit és után el tűnik a szájában és nyelvvel játszik tovább vele. Leírhatatlan csak az tudom mondani. Rendesen felhúz vele mindig és már kérem is a gumit. Felhuzzuk a szerszámra és lovaglás indul ami szintén isteni. Jól kilovagolja magát mindig után póz váltás amit most hátulról kért és nekem nem volt ellenvetésem. Jól oda tette a szexi formás popsiját és isteni puncija várta a behatolást. Hát rendesen oda tettem neki a hangjából ítélve nem volt rá panasza, hatalmasat élveztem és közben hasra feküdt én benne és úgy pihentünk egy kicsit. Utána tisztálkodás és jött a kellemes masszázs és beszélgetés. Letelt az idő, irány a tusi ahol segített lemosni az oljat. Nagyon kedves és odafigyelő. Öltözés és búcsú, nagy csókok ölelés és irány haza.
  • Elszámolás:

    Extrát nem kértem, de mindenben korrekt és figyel az emberre.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzéssel távoztam ismét Evelyntől, isteni vendéglátó. Sok csók még így utólag és mindenkiek ajánlom aki szereti az érzéki szeretkezést.
Happy Massage