• Réka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előzőnap délután telefonon. Frappáns tájékoztatás, égtáj meghatározása, órák egyeztesse. Reggel SMS, hogy az utazás aktuális. Célpontnál belepő kérése.
  • Megközelítés:

    Nyugatitól nem messze van a szalon.
    BKV közlekedési lehetőség nagy választék. Kocsival szokásos belvárosi, parkolás mindenki szokása szerint.
  • Helyszín:

    A szalon klasszikus belvárosi bérház tetőtere. Több személyes szalon, jól kialakított hely, működésé diplomatikus, jó fények és nagy tisztaság. Az egész hely bizalommal teli.

    Tetthely kis szobácska, tatamival, és apró bútorokkal. Van hova lepakolni. Fürdő káddal és minden féle szükséges kellékkel.
  • Lány külseje:

    Akinek Réka nyitott tekintetű képei megnyerik tesszését, annak nem kell sokkal több. Tekintete élőben még vadítóbb. Délies alkata mindenben megjelenik, haj, bőre és nagyon jó arányú alakja. Formás domborulatok, a popsi és a cicik egyaránt jól kézbe illenek.
  • Erotikus masszázs:

    Apró puszik voltak köszönéskor, ez a tisztálkodás után megismétlődött.
    Tatamin kényelmesen elhelyezkedtünk. Kezdetét vette egy rendkívül lebilincselő utazás, amelyben Réka finom kezei játszották a főszerepet, rendkívül parádésan. Változatos erősségű érintések, a kéz melege, a halk a andalító zene olyan elegyet alkotott, amely teljesen ellazított.
    Felajánlotta a fordulást. Néhány simogató mozdulat után, egy bravúros csuszka következet. Itt érvényesültek igazán a cicik.
  • Levezetés:

    A csuszka igencsak vérpezsdítő lett, és igencsak ágaskodtam. Réka, mint egy nyugtázás képen ajkaival folytatta izgi tevékenységét. A francia percek sokféleségéről tudok beszámolni. Az ajkak, a nyelv és az egész száj számos módon és erősséggel vet részt a tevékenységbe. A szitu nagyon lélegzetelállító volt, de még nem akartam az utazást befejezni. A kezemmel majd a nyelvemmel Réka testének különböző tájaira kalandoztam. Elegáns nyaka, dekoratív válla, bársonyos háta, csábító mellek, amelyek külön figyelmet kaptak tőlem, csini hasa, mind része volt az ismerkedésnek. Megcsókoltam a lábfejét és haladtam futóművön felfelé. Kezemmel az öle közelébe érve érezhető, volt, hogy nem maradt szárazon. Finoman közelítettem ujjaimmal a forráshoz, könnyű bebocsátást nyertem, számos következetes mozdulat után, a nyelvemet is használtam. Réka javaslatára 69 fordultunk. Az izgató helyezett mind kettőnket vitt és a kölcsönös öröm megérkezett.
  • Elszámolás:

    Érkezéskor, extrák iránt nem érdeklődtem
  • Összkép:

    Kiváló helyszín, tökéletes helyen, nagyszerű női formák, fantasztikus kényeztetés, páratlan érintések, elsőrangú levezetés.
Happy Massage