• Zoé♡

  • Beküldte:
  • Zoé♡ reagálása

    Kedves Robkovi 🙈❤️
    Köszönöm soraid nagyon megtisztelt❤️
    Varlak a folytatásra❤️

  • Egyeztetés:

    Már hirdetése feltűnése idején a kedvencekbe került Zoé, de idén, talán Februárban próbálkoztam először, akkor technikai probléma miatt nem jött össze a randi. Most is VTR-en egyeztettünk, könnyen elértem és lefoglaltam az időpontot. Mivel másnapra szólt, megerősítést kért, és kapott is a randi reggelén.
  • Megközelítés:

    XI. kerület, pár villamosmegállónyira a körtértől. Aki BKV-zik igy tobzódhat a lehetőségekben. Metro, villamos is játszik, a sárga jármű pár méterrel a bejárati kapu előtt tesz le. Parkolás nem egyszerű a ház közvetlen közelében, de a kérdéses pénteki időpontban pont parkolt valaki. A cím egyértelmű, nagy betűkkel a ház falára van irva, de a kis külső bejárati kapu kicsit szokatlan megoldás. Zoé rá is kérdezett hogy jó helyen vagyok-e.
    Kicsit korábban érkeztem és sétáltam egyet. Pár perccel az időpont előtt hívtam, de közben egy futár szerű emberke elém lépett a kapucsengőhöz, igy Zoénak liveban adtam a pasi bénázását. 2 perc múlva kiderült, hogy rossz címre jött, így végül én következtem a sorban és beadhattam a kódot. A kétlépcsős bejutást sokan írtátok, ezen túllépve már csak a liftből kiszálló néni zavart meg valami borzasztó erős szagú dolgot vitt ki, utána már csak a helyes ajtószámra fókuszáltam a liftből egyenesen vezető átriumos kültéri folyosón.
  • Helyszín:

    A lakás újabb építésű, több szobás, többen is rendelnek. A fürdőből nyílt Zoé szobája, ahova a cipő levétel és puszi után bevezetett. A fürdő mindennel felszerelt: sok tusfürdő, szájvíz pohárkával, puha törcsi és zuhanykabin(küszöbös a kabin aki nem ilyenhez szokott, ne felejtse emelni a lábát ;). A kádkilépő fétisű embereknek(mint nekem)örömhir, hogy van és egy törölközővel tuningolva segit a nedvszívásban. Közben az ember Zoét sem akarja szem elől veszíteni, ide oda “repked” mint egy tündérlány és bemutatja a dolgokat neked. A szoba egy strapabíró nagy ágyból(végre!), egy full tükrös beépített szekrényből és egy már megénekelt fotelből áll. Minden tip-top, hangulatvilágítás, égőfűzér még a fürdőben is. Egy kicsit több fényt kértem és kaptam, igy még teljesebb volt az élmény.
  • Lány külseje:

    Itt bajban vagyok, mert nehéz újat mondani Zoé légies szépségéről. A képeknél még jobbra számítsatok. Valaki írta a Szaffi hasonlatot, amit én is alá tudok támasztani, aki a vékony lányok nagy hódolója a legjobb helyre jött. Gyönyörű fekete haj, széles csókos ajkak, huncut szemek és a teen feelinget áradó porcikái, huh. Egy rózsaszínű kétrészes semmiségben fogadott, ami még izgatóbbá tette. A külsőségek mellett szerintem még fontosabb a belsőt is megemlíteni, közvetlenségben, barátnő feelingben nagyon ott van és pár perc alatt behálóz ;) Egyszóval nagyon magasra tette a lécet!
  • Action:

    Sokat elmond, hogy fürdés előtt szerintem még kabátban voltam, de már a popsiját tolta, hogy teszteljem, persze csak kézzel. A fürdés után megbeszéltük a plusz dolgokat, csókot és mélytorkot is kértem, szerintem ezek nélkül nem is érdemes, mindenképp ajánlott annak aki persze szereti ezeket.

    Zoé az ágyra huppant, de én szeretek állva ismerkedni, úgyhogy leszállt hozzám, simogatás, csókok, ujra teszteltem a fenekét, még mindig top! Zoét próbáltam követni mert ide-oda fordult, úgyhogy résen kellett lenni :)
    Csókja nyelves és mély, nyelvével nagy csatát vívtam és a farkam már ettől beton kemény kezdett lenni. Közben a melltartó résztől megszabadultunk valamikor, Zoé pedig kezébe és szájába vette a dolgokat. Kértem, hogy lassan kezdjük a dolgokat, Zoé pedig letérdelt és varázsütésre a tini barátnődből egy szeretővé változott, szemkontaktust gyakran felvéve dolgozott rajtam. Nem sokkal később az ágyon folytattuk, csókért kiáltottam, közben a csiklóját újjal izgattam, után vissza a francia leckéhez. Oldalra fordult így tökéletesre borotvált punciját is elértem. Bár ritkán szoktam, kértem hogy forduljunk 69-be, nem tudtam kihagyni, hogy megkóstoljam, miközben Zoé mélytorkozott rajtam, a nagy tükörben is moziztam egy kicsit. Itt már gumit kértem, amit szájjal felszopott, felajánlotta hogy ad egy nagyobbat, de nem volt annyira szoros. Misszibe helyezkedtünk és lassan felvettük a sebességet, Zoé hangja is megjött kicsit, én pedig próbáltam nem összetörni őt. Éreztem hogy szűk puncija szorításában nem lesz sok időm, így gyorsítva csókokért lehajolva élveztem egy óriásit a karjai között.

    Hagyott lenyugodni és száraz/nedves törlőkendővel felszerelkezve érkezett mellém.
    Felajánlott egy masszázst, de inkább kértem hogy simogasson, így legalább láthatom. Nem vagyok egy nagy masszázs fan, de lehet legközelebb kipróbálom vele. Pár téma átbeszélése után elmentem egy gyors tusolásra, Zoé megnézte van-e valaki de szabad volt és a kabinon kívül szórakoztatott.

    Visszatérve, újabb haditerv készült és a fotel mellett döntöttünk. Rövid simi és csókok után még egy kicsit közelebb húztuk a tükrös szekrényhez én beleültem és Zoé ismét franciázni kezdett. Huncutan kacsintva egy perc alatt olyan szintre húzott, amit még mással nem sikerült elérni. Egyre mélyebbre vette, közben a haját copfba fogtam hogy ne zavarjon be az actionba(vagy be?). A gumit már előre odakészítette, hogy ne törjön meg a varázs és egy hosszabb mélytorkozás után, amit a tükörből is követtem, ismét felkerült szájjal. Először beleült és guggolva jött rám, majd doggyba fordultunk. Zoé félig feltérdelt a fotel karfájára és így folytattok egy jó ideig. Legközelbb tuti így kezdünk, mert talán még izgatóbb látvány volt így látni, hogy a vastag farkam eltűnik Zoéban.

    Az ágyra telepedtünk vissza misszibe, és csókok következtek. Bár párszor közel voltam nem sikerült másodszorra elmennem, Zoé mindent megtett, nem rajta múlt, még egy cuppogós gyorsabb tempóju francia következett , hogy minden típus bemutatóra kerüljön.

    Felajánlott egy közös fürdést a végére, nagy duzzogva elfogadtam ;). Pár lopott csók, simi és egymás lemosása után nem maradt másra időnk, csak felöltözésre és persze közben folytatódott az incselkedés. Még a cipőfűzéshez is hellyel kínált és rózsaszín szettjét felvéve leguggolt mellém. A nagy megilletődésben a kabátban maradt a csoki ajándék, azt át tudtam még adni, remélem fini volt. Kiengedéskor még mintha rámarkolt volna. Szerintem magamban kb 3-4x le kellene futtatni a megtörtént dolgokat, hogy Zoé minden apró dolga eljusson az agyamig :) A nagy varázslatban még az órám is ott maradt, vissza kellett még a külső kapun belül fordulnom, gyors telo, kód, fel a lifttel és Zoé kidugta az órát az ajtón. Huh, hát az ember fejét is elveszi ez a nő ;)
  • Elszámolás:

    Több extrát is vállal az adatlap szerint, van még mit kipróbálni. Mélytorok és csók volt az én választásom. A vtr miatt az egyik benne volt az alapban. Előre kérte, a kis polcra került, abszolút korrekt!
  • Összkép:

    Sok újat nem tudok hozzáadni, ezt érezni kell. Kicsit csapdában érzem magam, mert nagyon kevés hasonló lány van(ha van egyáltalán) az oldalon akinél minden ennyire összeáll. Zoé nagyon jól tudja ezt (gondolom) és jó stratégiát választott, ha tehetném én is foglalnám már az új időpontot jövő hétre. Jópár dolgot szeretnék újra átélni és pár dolog kimaradt a randiból, úgyhogy tervezem a returnt. Köszi Zoé!
Happy Massage