• Happy Sophie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem az egyik kolleginával. Könnyen ment, mert ezzel sosincs gond.
  • Megközelítés:

    A belváros egyik ismert utcáját kell megcélozni, amik BKK járatokkal nagyon egyszerű. Több metró, buszok és villamosok mellett trolijáratok is vannak amik odavisznek. Autóval is megoldható, mert van lehetőség a parkolásra, ha minden igaz akkor fizetős.
  • Helyszín:

    Már ismert Happy szalon. Ugyanaz a lakás ami volt és most is a masszpados szobában voltunk; viszont most a kis fürdőszobát használtam. Itt zuhanyfülke van és kb. fele annyi tusfürdő, mint a másikban. A kilépő és a törölköző elég nagy és jó nedvszívó képességű. Higénikus a hely, mert a kányok ögyelnek erre.
  • Lány külseje:

    Sophie-t már leírtam jó párszor. Nem is igazán tudom már őt másképp leírni. Helyes arcú fiatal lány. Vékony alkata mellet átlagos méretű cicik és popsi jellemzi őt, mert mindkettő olyan markolni való fajta és a lábai is kecsesek. A fogadószett más volt mint eddig, mert utcai ruhában láttam meg őt. Változás, hogy most ismét barna haja van a korábbi szőkével ellentétben.
  • Erotikus masszázs:

    A találkozó eleje érdekesre sikeredett. Kb. 10 perccel korábban érkeztem meg a házhoz és Sophie meglátott engem az utcán, ezért hármasban léptünk be a házba, mert Irina kolléganője is vele volt. Neki bemutatkoztam és Sophie kért egy pár percet amíg a lakásban rendbe teszi magát és kérdezte váltson-e ruhát, de mondtam neki, hogy nem szükséges, mert így is jó. A változatosság mindig jó. Miután bejutottam lakásba akkor a masszpados szobába irányított engem. Itt és a szemben lévő kis fürdőben töltöttem el huzamosabb időt. A szobába levetkőztem és mentem tusolni. Mikor visszatértem a zuhanyzásból Sophie már a szobában volt- Itt már nadrág nem volt rajta. Csak a fekete póló és egy rózsasín tanga. Odaléptem mellé és kibújtattam a pólójából. Mivel melltartó nem volt rajta ezért egy picit simogattam a ciciket, majd felfeküdtem a masszpadra. Sophie olajjal kezdett neki a masszázsnak ami a lábaimtól indult. Rendesen átsimította mindkettőt és haladt felfelé. A lábaim után jött a derekam és a hátam. Itt volt pár benyúlás is. A állaimat is megdolgozta egy kicsit. Ekkor jött a szerepcsere. Most ő feküdt hasra a masszpadon és én kezdtem őt végigmasszírozni. Én a hátával kezdtem és rendesen átsimogattam azt, majd haladtam lefelé. A vendég nem nyúlhat be, ezért én ezzel nem próbálkoztam. A popsiját is rendesen megdolgoztam. A laábai mardtak a végére és azokat minden irányból végigmasszíroztam. Innentől kezdődött az erotikus rész.
  • Levezetés:

    Felültem a masszpadra Sophie pedig szintén a masszpadon térdelt. Jöttek a puszik és a simogatások és a bimbópuszit is megejtettük. Még simogattam egy darabig majd a hátamra kerültem. Sophie finom mozdulatokkal kezdett neki a lingamnak. Szép lassú technikát alkalmazott. Régen élveztem már a kezei munkáját a lingam terén, de most mindent bepótoltunk. A kéj első jelei után a masszpad elé állt és ekkor elértem a ciciket és azokat tudtam simogatni még újabb fogásokat kezdett el alkalmazni rajtam. Így fokozta bennem a kéjt és egy kicsit a tempót is majd a tudása legjavával juttatott el a beteljesüléshez.
    Megtörölgetett engem és egy kicsit magát is majd irány a nagy fürdő. Az itteni kádba fér el két ember ezért mindig itt zajlik a közös zuhanyzás. Bekentünk egymást tusfürdővel és lemostuk a felesleges masszázs-szereket. Vissza a szobába, ahol elfogyasztottam a kedvenc frissítőmet és addig Sophie rendbe rakta a szobát. Visszahúztam a gönceimet és rendeztem a csokrot. Az előszobában a cipőmet is felvettem, majd búcsúpuszik és ölelés végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük és a szalon oldalán nyilvános adat, ezért senkit nem érhet meglepetés, mert ezen nem változtatnak a szeánsz ideje alatt.
  • Összkép:

    Egy igazán tartalmas szeánsz egy csodás lánnyal és egy igazán kimagasló HAPPY élménnyel. Ez már nagyon kellett nekem úgy érzem.
Happy Massage