• Zoé♡

  • Beküldte:
  • Zoé♡ reagálása

    Moltobello🙈🫣🫣
    Köszönöm ezt a csodát 🩷🩷🩷
    A hármas randira nagyon kíváncsi leszek🙈🙈🙈
    Várlak vissza🩷🩷

  • Egyeztetés:

    Már előző héten beszélgetésbe elegyedtünk, más ügyből kifolyólag. És ha már dumcsiztunk, gondoltam kössük össze amink van. Így egy tervezet készült a rá következő hétre. Valamilyen isteni csoda és véletlen folytán pont nőnapi randi lett belőle. Abszolút rugalmasan és gyorsan tudtunk egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Nagyon nem kedvencem a XI.ker, de Zoé kedvéért akár Debrecen is lehetne a helyszín. Autóval verekedtem át magam a városon a megadott címre. GPS pontosan a ház előtt talált helyet. Van BKK is de fogalmam sincs hogy milyen járatok, és hülyeséget meg nem akarok írni.
  • Helyszín:

    Kalandos volt a bejutásom, de én voltam bamba, nem tudtam hogy melyik kapu? Merre nyílik? Tele is volt a kezem, meg már eléggé izgultam. Na de miután bent voltam az épületben, onnan már gyerekjáték volt minden. Lakás nekem kicsit labirintusos volt hirtelen, de jól ki van találva. Előszobából fürdőn át jutottunk be a hálóba. Szép nagy francia ágy várt ránk. Gyors vetkőzés,majd az egyeztetett rózsaszálakat elhelyeztem a kis asztalra. Fürdőbe menet már kezembe volt a száraz nagy méretű törölköző. Kilépő is csont száraz, tusfürdő bőven, szájvízhez poharak kikészítve. Abszolút tökéletes.
  • Lány külseje:

    Zoé.... Hát igen.... Csodaszép, cserfes, pajkos, huncut, dilis (a jó értelemben), és gazella forma. Olyan szemek hogy uhhhh Te jó isten 🤭 Karcsú forma mellett, szép kerek az a popsi, a cicik kedvemre való picik, csudiszép bimbókkal. Piros masnis fehérneműben fogadott, de hát nem hagytuk megmelegedni rajta .
  • Action:

    Gyors fürdés után együtt koccintottunk a szájvizes poharakkal! Majd be helyezkedtünk az ágyra. Isteni csókok jöttek létre közöttünk. Nagyon finom puha szája és fantasztikus nyelve van, amit máshol is készségesen tud hasznosítani! Csókok után rám merőlegesen helyezkedett,hogy lássam a tükörben a popsi punci pucsító pózt, miközben a farkam kapta a gyönyörű francia leckét. Majd kértem hogy tolasson a számra azzal a popsival, és így tértünk rá a 69es felállásra. Álom szép a punci, nyelvem pont jól be tudott mélyülni😉🙂Itt még nem értem el különösebb eredményt, tehát gumi mellett döntöttünk. Szájjal helyezte fel Zoé a farkamra majd hogy jól induljunk bele is csüccsent. Innen váltottunk guggoló lovaglásba, majd hol együtt hol felváltva mozogtunk. Ezután muszáj volt magam alá gyűrni azt a törékeny testet! Misszibe folytattuk, sok csókot lopva közben. Majd még jött a következő kedvencem, hasra feküdt zárt combikkal és úgy küldtem be magam hátulról! Majd innen rá fordultunk a célegyenesre, ahol is nfvsz T kértem. Először szemből helyezkedett combjaim közé és maximális szép látványt nyújtva nagyon dolgozott, szájjal is és néha kézzel is. De aztán kértem hogy feküdjön hanyatt és oldalról tettem a szája közelébe a farkam, Ő pedig itt 8s ügyesen dolgozott, miközben én a puncit és cicit simogattam... Annyira itt van a szemem előtt hogy most is izgat 😁 Isteni volt simogatni és ez, plusz Zoé áldásos tevékenysége meghozta a gyümölcsét,tele élveztem a csoda ajkak közé. Majd jobbra balra dőltünk, Zoé kiment öblíteni. Kicsit még utána össze bújtunk, beszélgettünk, csókok csattantak. Zoé elment tusolni, és utólag jöttem rá hogy hívott engem is, de én annyira még a hatása alatt voltam,hogy azt reagáltam hogy nem akarok tusolni, majd otthon. Én hülye! 🤣🤣🤣 Na de legközelebb észnél leszek! Amíg tusolt Zoé addig én öltöztem.
    Majd kikisért és csókok ölelés közepette búcsút vettünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Összességében volt ugye egy vtr kedvezményem, ez volt a csók így csak egy plusz extra volt,a nfvsz és így lett szép kerek jubileumi összeg a vége. Amit a rend kedvéért rögtön az elején jól látható helyre raktam. Bizalom ide oda, de akkor is ezt az elején le kell tisztázni.
  • Összkép:

    Zoé egy tüneményes teremtés! Nagyon nagyon kedves, vendégcentrikus. Már amikor tervben van hogy megy hozzá az ember, már az egy erős izgalmi állapotba hoz!
    Nemsokára tervbe is vettünk egy édes hármas variációt, ami nagyon kíváncsivá tett.
Happy Massage