• Valéria

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap VTR-en kértem időpontot 10 órára fél óra idő tartalomra. Kb 2 óra múlva elfogadta az általam kért időpontot. Üzenetben megkaptam a címet is.
  • Megközelítés:

    A megadott cím a Nagyvárad térhez közel van a IX. Kerületi oldalon.
    Nem lehet el téveszteni a címet egyértelmű. Tömeg közlekedéssel is könnyen oda lehet jutni. A közelben M3 metró villamos busz. Én kocsival mentem. Parkolni könnyen lehet. Parkoló hely bőven található habár fizetős.
  • Helyszín:

    A helyszín egy újabb építésű emeletes ház. A kapu előtt telefonáltam majd megkaptam a kapu nyitó kódot. Itt volt egy kis technikai probléma mert vagy 5 szőr be ütöttem mindig foglalt jelzést adott. Persze folyamatosan telefon vonalban voltam Valival. Próbáltuk ismételten és siker a technika megkegyelmezett. Már kaptam is az instrukciókat hogy merre is kell mennem. A megfelelő emeletre lifttel mentem majd onnan kilépve elindultam a megadott irányba. Mikor az ajtóhoz értem diszkréten nyílt és bebocsátást nyertem a kéjlakba. A lakásba lépve az előszobába cipő le kabát a fogasra. Az előszobából egyenesen a fürdőszoba jobbra a nappali és egyben a konyha amit egy pult választ el. A nappali egyik végében egy nagy francia ágy mellette egy kanapé előtte egy asztal székekkel. A fürdőszoba káddal van ellátva. A kifröccsenő vizet egy függönnyel lehet megakadályozni. Rengeteg tusfürdő és száj víz áll a rendelkezésre. Az egész lakás tiszta és rendezett. A lakásban tartózkodik egy szép macska is.
  • Lány külseje:

    Vali külsejét a hirdetésben szereplő képei hűen tükrözik. Az életkora és a megadott adatok a valóságnak megfelelő. Arca bájos. Egy tündéri pici tünemény. A fogadó szerelése egy fekete tanga melltartó szürke combfix és egy fekete magassarkú cipőből állt.
  • Action:

    Érkezésemkor mivel először voltam bemutatkoztam egy barátnős puszi. Be invitálta a tett helyszínére ott oda adtam a rózsaszálakat amit az asztalra tett. Vetkőzés utána elkisért a fürdőszobába. Ott incselkedően púcsitva megmutatása mit és hol találok és kaptam egy törölközőt. Zuhanyzás végeztével Vali már várt az ágy szélére ülve a melltartójától megszabadulva. Lágy csókolózás kezdtünk. Majd lassan a hasamat csókolgatva elért a fèrfiasságomhoz. Ott lágyan elkezdett kéz nélkül franciázni. Teljesen eltüntettet a szájába és a torkában. Ezt hosszú perceken keresztül csinálta . Később váltottunk 69 pózra úgy hogy ö alulra került. Ekkor teljesen eltűntette a szájába hosszú percen keresztül. Közben én is ténykedtem a lába között jól nyelvel hol kézzel. Csodáltam gyönyörű ölét közben nyomtam magam a torkára. Később védelmet kértem. Majd hátulról dog ban majd missziben magamévá tettem. Mikor éreztem hogy itt hamarosan itt a vég illetve az idő is lassan le jár. Kértem hogy hagy legyen a beteljesülés a szájába. Ekkor a kanapéra helyezkedtek Vali elém térdelt a lábam közé és egy szédítő mélytorkos kényeztetéssel a gyönyör felé repítette. A végzetem ajkai illetve a torkában utána a pontjába került. Még kényeztetett ajkaival pár percet míg lenyugodtam. Ajkaival nyelvével megtisztított . Mivel az idő lejárt egy gyors Zuhanyzás öltözködés és búcsú csók és bár fájó szívvel elköszöntünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor átadtam az az asztalra került és távozásig ott maradt.
  • Összkép:

    Minden kép vissza megyek amit ígér az adatlapján vállal. Kedves figyelmes odaadó . Maga az extra leányzó.
Happy Massage