• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon kedves csilingelő hangon vette fel a telefont . Kimondottan jól elbeszélgettünk . úgy beszélgettünk mintha ezer éves barátok lennénk .
  • Megközelítés:

    Remek helyen van , Lurdy plázától pár száz méterre . Tömegközlekedés és autó is jó megoldás . Én kocsival mentem , végre a lakóparkon belül is van fizetős rész , így azonnal le tudtam parkolni .
  • Helyszín:

    Lakás számomra megfelelő volt . A lényeges dolgok tökéletesek voltak , megbízhatóan stabil ágy , és tiszta jól felszerelt fürdő .
  • Lány külseje:

    Fekete szettben nyitott ajtót , el is bűvölt rögtön . Az arcát most láttam először , de rögtön a retinámba égett ! Bementünk az egyik szobába , ahol ismét számba vettük a lehetőségeket , mindezt úgy , hogy az ölembe ücsörgött . Közben megtapasztaltam , hogy mennyire finom és illatos a bőre és mennyire feszes a melle és mennyire kemény a gömbölyű kis popsija.
  • Action:

    Majd mentem megtisztulni . Amikor kiléptem már az ajtóban várakozott . Megfogta a kezem és bevezetett a szobába , ahol azonnal szerelem oltárára dőltünk . Semmi hevesség , apró finom simogatások , oda-vissza . Ezek az apró simítások mind kettőnket beindítottak és nagyobb hévvel kezdtük egymás izgatását . Végig csókoltam illatos bőrét a fülecskétől indulva lefelé , megtorpantam a finoman domborodó melleknél . Nem tudom melyikünk élvezte jobban a melleivel való játékot . Szuszogott , kicsit zihált . Ez számomra felhívás volt keringőre és megindultam tükörsima puncikája felé . Isteni érzés volt ahogy a comjai szorítását éreztem az arcomon miközben a csiklóján körözött a nyelvem . Végig vittem míg hangosan utol nem érte a beteljesülés. Aztán mintha kikapcsolták volna , csak a folyamatos mosoly az arcán jelezte , hogy megütöttem a mércét . Aztán picit Ő következett , hála istennek hamar eljutott a farkamig mert már nagyon vágytam a kényeztetésére . Ráfogott a tövére és finoman a szájába engedte , mintha csak nyelves csókok barangolnák be a farkam . Olyan nyelvmunkája van amit csak az tud aki imád szopni ! Simán el tudtam volna menni ,de még más vágyaim is voltak . Védőruha fel , és kértem , hogy foglalja el a helyét a farkamon ,mert szeretném karóba húzni . Nagyot nevetve tövig magába engedve cuppant belém . Nagyon finom körző mozdulatokkal kezdte , volt egy pont ahol mindig nagy élvezettel felsóhajtott. Aztán a körzéseket úgy folytatta ,hogy elkezdett közben fel-le ingázni . Akkor már ég és föld között lebegtem a beteljesülés határán . Tutti megint elélvezett volna ,de meg kellett állítanom , mert a határon voltam . Mivel így alakult gyorsan fordítottam is rajta és hátulról vettem birtokba tüzesen forrongó hívogató lucskos punciját . Mindketten egyszerre nyögtünk fel amikor behatoltam . Na itt megint vagy fél perc szünet , annyira vadítóan hatott . Aztán amikor felvette a méretemet megindult a menetelés a révületben . Egyre gyorsabban és gyorsabban , egyre hangosabban és hangosabban ! Hevesen bíztatott két nyögés közben . Majd az utolsó roham után Ő hasra vágódott én meg rá omlottam . Hevesen vettük a levegőt egy jó darabig. Aztán kicsit még csevegtünk .
  • Elszámolás:

    Minden rendben volt , maximálisan korrekt .
  • Összkép:

    Huuuuu , elképesztően jó szerető és nagyon figyelt végig rám . Nem volt olyan része a randinak ami ne lett volna tökéletes .
Happy Massage