• Inka01

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon figyeltem fel rá, telefonon egyeztettünk, mivel otthon rendel saját maga kezeli a telefont. Kedves informatív volt. Kora délután hívtam, felvette elmondott mindent ötkor már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Gobuda mellett egy lakópark,parkolás az utcán,mivel szombaton mentem így ingyen volt,nem figyeltem, hogy amúgy P.övezet BKV sok járat áll rendelkezésre a környéken.
  • Helyszín:

    Gobuda mellett szép lakópark egyik lakása,a kapuban telefonon hívtam, és hamarosan nyílt is a kapu,a sorházak között egy földszinti lakás. Fürdőszoba tiszta, tágas,minden van amire szükséged lehet, a lakás is szép tiszta, egyedül Inka rendel benne. A a masszázs szobában egy masszázs pad, egy paraván és pár berendezés.
  • Lány külseje:

    Inka csinos vékony jó karbantartott milf, szép formás sziló cicikkel, brutál nagy műkörmökkel. Van jónéhány tattoo a testén ,én nagyon szeretem.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemkor a bejárati ajtó már résnyire nyitva volt, beléptem és egy mini csőruhában magassarkúban fogadott. Nekem picit túl műanag a csajszi,de ettől függetlenül nagyon csinos. Kézfogás,puszi és egyből bevezetett a tetthelyre, vetkőzés a paraván mögött majd irány a fűrdő. Visszatérve mondta, hogy másszak fel a padra,"de óvatosan mert nincs kedve 50.ért ujjat venni". Miután "felmásztam" mondja,hogy első alkalommal előre kéri a rózsa csokrot, lejátszás csokorot a szekrényen lévő porcelán kézbe raktam,majd vissza másztam a padra.😂
    Igaz, hogy nem vagyok egy nádszál legény,de ez azért megpecsételte az egész ottlétem hangulatát. Hamar kiderült számomra, hogy nem igazán vagyok szimpi neki. A masszázs meglepő módon egész jó volt kellemes erős,alapos, már az elejétől csak egy pici tanga volt rajta, csinos, jó testű. Meg is lepődtem, hogy hogyan fog tudni ezekkel a brutál körmökkel masszírozni.😉 Beszélgetés nem nagyon volt csak a leg szükségesebb.
    Kb 1óránál szólt, hogy forduljak meg,"de óvatosan"😀 így is tettem.
  • Levezetés:

    Majd elkezdte a kézi levezető műszakot. Kellemes ügyes volt,de láttam, éreztem rajta, hogy nem igazán úgy csinálja ahogy az jó lenne nekem,(látszott rajta, hogy nincs sok kedve hozzá) ezért kicsit (na jó, nagyon) stresszeltem, és kicsit nehezebben éledt fel a kis öcsi, cicit,popsit lehetett simogatni,de semmi több. Majd mikor sikerült nagyjából felébrednie akkor igen hamar el is tüzeltem. Jó nagyot, jó messzire lőttem kb. A másfél méterre lévő paraván is kapott belőle 😂.
    Kis törölgetés, és mivel még maradt jó fél óra, megkérdezte, hogy mi legyen? Nem igazán értettem a kérdést,de már bánom kicsit, hogy nem mondtam, hogy akkor mennék tusolni. Maradtam az időm végéig, a maradék időben még kicsit masszírozott, aztán go tusolni, mondta, hogy a törölközőm felrakta a radiátorra, valószínűleg már megszáradt, agyából igaza volt,tusi öltözes,és pá puszi.
  • Elszámolás:

    Felsorolt jó pár extra lehetőséget, nekem kicsit irreálisan sok rózsaszálért, nem az átlagos extra 🌹 szál,ezért nem vettem igénybe egyetem.1,5órát voltam *🌹 szál volt.
  • Összkép:

    Szerintem biztos van olyan úr aki szimpatikus neki, gondolom a kigyúrt macsók jönnek be neki. Ezzel nincs semmi baj,csak akkor írja ki, hogy milyen típusú pasikat vár!😉
    Ezt a szolgáltatást egy jobb thai szalonban is megkapni, olcsóbban.
    De ugye másra számít az ember, ezért megy ilyen lányokhoz.😂
Happy Massage