• Lili

  • Beküldte:
  • Lili reagálása

    Szia Kedves!

    Nagyon örülök, hogy megörökítetted a randinkat ezzel a szép beszámolóval.
    Nagyon köszönöm neked. Szeretettel várlak máskor is.

  • Egyeztetés:

    Telefonon pár nappal korábban egyeztettünk, az nap pontosítás. A lehetőségekről, mi egymásról szívélyesen elbeszélgetünk.
    Lilivel az egyeztetés egyszerű volt.
  • Megközelítés:

    Cím egyértelmű.
    Helyismerettel 3-5 perc sétára vannak parkolási lehetőségek.
    BKV villamos, ajtó előtt busz, troli némi séta.
    A megadott házszám előtt állva Lilla pik-pak elnavigál, a lépcsőház ajtó melletti bejáraton át pár lépcső és nyílik is a színhely ajtaja.
  • Helyszín:

    Diszkrét randi helyszín, pici garzon.
    Félhomály ellenére minden egyértelmű, masszázságy, tatami, tükör. Fogason és a kanapén a ruhák jól el helyezhetők. Tusoló esetleg szűken kétszemélyes, nem kevesebb mint 5 tusfürdő, több különböző flakon Listerin. Szuper rend, tisztaság
  • Lány külseje:

    Belépés után egy szempillantás alatt olyan erős vizuális élmény ért, hogy nocsak. Lili ott áll t maga valójában és sokféleképpen értelmezhető kedves mosollyal az arcán. A mosoly szólhat,
    a találkozásnak, annak, hogy megmutathatja elképesztő alakját, nőiességet, annak, hogy
    milyen vizslató szemekkel nézem.
    Fotoi alapján sejthető, hogy mutatós, formás nő, de 3D –ben király. Alakja nagyszerű, mesébe illő arányokkal. Bőre feszes, fini tapintású, észbontó hozzá simulni.
    Az oldalon szereplő adatok és a valóság egybe vág.
    Lili varázslatos.
  • Erotikus masszázs:

    Ajtón belül puszi, ismerkedő rövid traccsolás, ruha le, tisztálkodás.
    Mint kiderül a masszázsra nem jutott idő, de nem veszteségként éltem meg.
    Helyszínek közül a tatamit választottam, alapos álló előkészült után.
    A tatami oldalánál lévő tükörnek köszönhetően Lilit szemből éreztem, ragyogó formáin legeltettem szememet a tükör segítségével, együtt létünk alatt ez rendszeres volt. A találkozásunk meghatározó eleme nem ez volt, sem időben, sem mértékben. Néhány mozdulata alapján úgy ítéltem meg, hogy jártas a masszírozásban,
  • Levezetés:

    Tusolás után állva simultunk össze, így teljes terjedelmében élvezhettem és érhettem remek testét és érzékelhettem bőrét. Kezeimmel a hátát, előbb a nyakát, majd kemény fenekét fedeztem fel, Lili kezei is a hátam simogatásával voltak elfoglalva. Közben számos apró puszikkal halmoztam el nyakát, vállát. Higgadtnak nem nevezhető bemutatkozás után, a matrac volt a kézenfekvő választás, és ez Lilinek nem volt ellenére.

    Az elkövetkező pecekben Lili lágy kéz mozdulataié, gyöngéd puszilgatásai volt a főszerep, minden olyan tájat bejárt, amelyről azt gondolta, hogy sóvárgásomat fokozza. Igyekeztem a számlát kiegyenlíteni, kezem bejárta ismét a hátsó fertályt, oldalt fordultunk, hogy a tükörbeli vizuális élmény teljesebb legyen. Aztán tovább fordulva felülre kerültem és hosszan el voltam foglalva a cicikkel.

    Mindez rákészülés volt egy pompás csuszkának. Kölcsönös és alapos olajozás, és kezdetét vette egy változatos intenzitású és a test egészét bejáró masszázs, amelyben meghatározó szerepe Lili melleinek volt. Ahogy mozgott a mellbimbókat egyre keményebbnek éreztem. Lili egyre inkább a nemesebb felemre koncentrált. Számos módon kényeztet, hol ujjaival, hol melleivel, érezte, hogy érdemes tovább lépni, és szájjal óvszert varázsolt rám. A mámor a szájában folytatódott. Franciája nagyon érzékiséggel tele gyengédséggel tele, lágy, de ugyanakkor pikáns. A szája és a nyelv olyan varázslatot végez, ami kapitális. Nagyon elmerültem, az ajaka örömében, Lili felvette a ritmusomat és eljuttatott a beteljesülésig.

    Ernyedten feküdtem Lilával összegubancolódva. Idilli percek következnek, fesztelenül beszélgetünk. Másra nem jutott idő.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztem, extrákról nem eset szó.
  • Összkép:

    Az összkép számomra nagyon pazar. Lili vadító testi formákkal, parádés technikával rendelkezik. Ezeken felül figyelmes, odaadó személyiség. Nagyon érdemes vele találkozni.
Happy Massage