• Valéria

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régen a célkeresztben volt Vali, de valahogy eddig másfelé kalandoztam, de most gondoltam itt az idő (milyen jól is tettem). Felhívtam és egy cigi + kv után már indultam is hozzá. Annyit azért megjegyeznék, hogy már telefonban is olyan kedves és segítőkész volt, hogy gondoltam nem lehet baj.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, csak 15 perc távolságra voltam. Parkolás könnyű, de sajnos fizetős. Igaz egy szomszédos utcában álltam meg, mert így jobban kijött a dolog az egyirányú forgalom miatt. Tömegközlekedés, gondolom metró vagy valami hasonló
  • Helyszín:

    Újépítésű lakás, valamelyik emelete. Nagyon rendezett, tisztaság és rend mindenhol. Fürdőben szintén mindenki megtalálja a számára szükséges dolgokat. Egyedül talán a törölközőt kifogásoltam, mert az a - tudjátok milyen - semmilyen nedvességet nem szívó (😁 bezzeg Vali 😁) műanyag valami volt.
    Egy nappali, konyha volt a fő események helyszíne, francia ággyal és volt egy kanapé is (nyilván azt is kipróbáltuk).
  • Lány külseje:

    Úgy gondolom, hogy aki a képek alapján és a megadott adatok alapján úgy dönt, hogy meglátogatja az nem fog csalódni. Vali egy nagyon dekoratív MILF, akiről nem biztos, hogy elsőre megállítanád, hogy miket tud (pedig miket 😛).
    Szóval vékonyalkatú, jó fenekű hölgyről beszélünk, vonzó de nem hivalkodó arccal. A mellei kicsit gravitálnak, de nem zavaróan, mert kisebb méretűek (egyáltalán nem zavart). Kérésemre, egy fekete (talán úgy hívják, hogy) koktélruhában fogadott, combfixxel. Egyből beindított és hozzá társult még a kedvessége ....
  • Action:

    Gyors pancsi után (a hülye törölközővel 😒) Visszatértem a szobába, ahol már várt Vali. Elég vad csókolózással indítottunk, közben ment a simi. Viszonylag gyorsan elém térdelt és hipp-hopp!!! már el is tüntem a szájában, köpni nyelni nem tudtam (bezzeg Ő!).
    Mint említettem, nem lehet megállapítani előre miket tud. Nagyon meglepett, hogy a nem kis méretemet, majdnem teljesen eltűntette (várjátok ki a végét). Majd észrevettem a távolban a bejárati ajtó környékén egy nagytükröt, ezért javasoltam, hogy menjünk hátrébb, hogy abban a nagy tükörben keményem mélytorkozik a farkamon. Szép látvány volt.
    Ekkor hírtelen javasolta (mivel egy pár miliméter még hiányzott a tövig siklástól), hogy hanyatfekve lelógatja a fejét az ágyról. Mivel alapvetően segítökész embernek tartom magam, ezért gondoltam belemegyek a dologba. Na kéremszépen, itt már semmi gond nem volt, gyakorlatilag fennakadás nélkül toltam be a farkamat a torkába. Szó szerint ütemesen dugtam a torkát, közben persze lábak és fenék fel, hogy jó ki is tudjam nyalni (puncit is és a popsit is). Ja és volt egy kis 👉👌.
    Jó sokáig ment a változatos franciázás, oda-vissza, mindenhogy. Már vagy egy félórája csináltuk, elég intenzív módon. Mivel az idő rohant és sajnos az esetleges hosszabításra nemleges választ kaptam (köv vendég miatt), ezért gumit húztunk.
    Na itt folytatódott az eddigi intenzív kúrás (már bocsánat a kifejezésért, de ez az volt). Lovaglás, vagy inkább vágta, szemből térdelve, szemből guggolva, ugyanezek fordítva, közben volt kis kommunikáció is (többnyire bíztatás és dícsérés). Már nagyon melegünk volt.
    DE!
    Ekkor jött a 👌. Szemből ereszkedett bele a farkamba. A szűkös helykínálat ellenére viszonlyag hamar, hiperugrásra lehetett kapcsolni. Ekkor már mindkettőnkön csatakokban folyt a víz, néha a szememből is ki kellet törölnöm az izzadtságot, de Vali nagyon közreműködő és fáradhatatlan volt. Szó szerint csattogtam a fenekében és még mindig bírtuk. Sajnos az időnk rohamosan fogyott.
    Ekkor azt hiszem az ő javaslatára átmentünk a kanapére, ahol pucsítás után ismét betoltam az ánuszába, a még mindig betonkemény farkam. Itt is komoly kardió edzést nyomtunk le, de tudtam, hogy most már jönnie kell a végszónak.
    Gyors lehetőség egyeztetés és megegyezés után, ismét a torkában volt és az árhullám is ott apadt el, hatalmas nyögések közepette.
    Remélem a beszámolóból látszik, hogy milyen jól éreztük magunkat és mennyire kimaxoltuk a lehetőségeket.
    Végül kis pihi (pár másodperc), egy gyors közös tusi után léptem (teljesen kiürült tarsollyal).

    (Ja volt még közben lehetőségem igénybe venni valamit, amit nem mindenkinek enged meg, de ezt pont azért mert nem mindenkinek jár, inkább nem fedem fel. A lényeg hogy az is örök élmény marad! Köszi Vali!!!)
  • Elszámolás:

    Az én javaslatomra az elején rendeztük. A 👌 extrát vettem igénybe csak, de azt hiszem elég fullos az adatlap ahhoz hogy más ne kelljen.
  • Összkép:

    Igazán jól éreztem magam és úgy gondolom ő is. Mindenképpen megyek még hozzá, mondjuk biztos hogy hosszabb időre, mert az óra kicsit kapkodósnak bizonyult. Nagyon magas sexuális inteligenciával és tudással rendelkezik Vali. Csak ajánlani tudom, mondjuk inkább azoknak akik a jó sexet előnyben részesítik, a cicababa stílussal szemben.
Happy Massage