• Tekla

  • Beküldte:
  • Tekla reagálása

    Ván-dorom….Védjegyem…Védő(szentem)!!!!
    Bevallom Nőiesen, azaz hősiesen egész nap azon gondolkodtam, milyen reag lenne az igazi…tudod amolyan nem is ide illő, sokkal inkább Neked szóló …?! Te, aki a kezdetektől mellettem/értem és Velem voltál!!! Te, aki mindig tisztelve a “ randevút”, a Nőt és alkalmat!! Te, aki messzemenő “ Nagypolgári” eleganciával jelensz meg… és még oly sok mindent megemlíthetnék itt és most!!! Különleges helyet foglalsz el a szívemben, különlegeset a lelkemben is! Igen, tudom, ez itt nem erről szól, de túl “ mindazon” ez valami sokkal több, valódi kötelék, amit az idő sem tudott megbontani!!
    Nagyon köszönöm Neked , hogy Velem voltál, hogy újra láthattalak és érezhettem a köztünk lévő harmóniát! Tudd, hogy mindig várlak, mindig ott leszek Neked!
    Millió csók, Teklá(d) 😍💕😘

  • Egyeztetés:

    Teklát már korábbi színre lépése során volt szerencsém megismerni és többszöri találkozás során egyre nőtt iránta a vonzódásom. Egyértelműen behatárolt programja és elegáns visszafogottsága versus erotikus kisugárzása, laza játékossága, vendégszeretete nagy hatást gyakorolt rám. Ha nem is teljesen váratlan de hirtelen visszavonulása hiányérzetet keltett. Hosszú, szinte baráti beszélgetések során a tantrikus élményeken túl üdítő társaságnak bizonyult. Így nem csoda, hogy újból meglátva hirdetését néhány telefoni érdeklődés után javaslatot tettem ismeretségünk felújítására, amire remélt választ kaptam. A telefoni beszélgetés is már szinte az elő - "előjátékhoz" sorolható, mert orgánuma - az a mély, búgó hang olyan érzést tud kelteni mintha lágy kezeivel a gerincemet simogatná, a tarkómtól a másik végéig.
  • Megközelítés:

    A helyszín nem változott, valamennyi BKV járattól 5-10 perces sétával elérhető.
  • Helyszín:

    Barátságos, rendben tartott lakás, paddal tatamival, kis szekrénnyel, fogas, vállfa, stb. Segít a vetkőzésben, inget elveszi, vállfára teszi, felakasztja, szóval gondoskodóan kényeztet.
  • Lány külseje:

    Na itt kicsit magamhoz kellett térnem, nyílt az ajtó és mögötte széles mosollyal és egy piros bodyban néz "le" rám - én még a hosszú idő utáni első találkozás izgalmával küzdve - hirtelen nem tudtam merre nézzek. Az ok: nagyon magas sarkú cipő (de ugye nem alulról kezdtem nézni). A remek, dús keblek - mint a mágnes a vasat - vonzották tekintetemet, telt asszonyos vállai a kezeimet, végül egy öleléssel fejeztük be az üdvözlést. Teklának híresen szép lábai vannak, amiket telt, izmos combok kötnek össze szépen ívelt csípőjével. Kissé teltebb lett, ami tovább fokozta a meglepetésem örömét.
  • Erotikus masszázs:

    Vetkőzésemben gondoskodóan segített, fürdőből visszatérve leheveredtünk, - a hosszú távollétre, meg a vizuális élményigényemre hivatkozva, - nem feküdte hasra, így a krém vagy olaj kérdés okafogyottá vált. A textiltől szabadítva, leomló dús keblei varázsoltak tovább, míg eljutottunk az egyen(sincs)ruháig. A fenti "izgalom dömpinget" egy hosszú csendes összesimulással próbáltam levezetni, majd kölcsönös simogatások közben beszélgetve élveztük egymás társaságát. Rácsúszok, teljes testtel összesimulunk, átölel, magához szorít, érzi teljes ellazulásom (nem szex csak az erotika egy magasabb szintje), a fülembe súgja, - maradjunk így egy kicsit. Nirvána!! Néhány perc után fordulunk, és elölről kapok egy igazi teljes testes TEKLÁS-csúszkát. Hosszan, érzékien csinálja, középtájon megáll, izgató ajkaival megérint, nyelve megsimogat, közben sötét szemeivel vérforralóan néz, de úgy, hogy fiatalabb koromban már el is mentem volna (így is közel voltam hozzá). Ezt elkerülendő, kértem cserelehetőséget, és fejétől a bokájáig végigcsókoltam, meglopva egy pillanatra ajkait, de tobzódva keblein, a széles udvarokon, az izgalmas bimbókon. Combjai között zárt, párnás rejtekből elkezdtem kicsalogatni a redős kis lepkeszárnyakat, a meginduló nedvesedésbe besegítek, ujjammal belülről simogatom, majd a combokat a gátat is, ő enyhe mozgásokkal reagál, hangjai most más dimenziókat sejtetnek. Párnát javasolok dereka alá és tovább játszom - elnézést kérve iszom egy pohár vizet, mert ki vagyok égve, forró vagyok mint egy izzó fadarab - mígnem megsimogat és mondja, 2:0. Egymásmellé fekszünk, keble kezemben én a kezében, - tér és idő megszűnt - és beszélgetünk. Kellemes félizgalmi állapot ( állítólag ez a maláj- módszer). Órát nem látok, időt nem érzékelek, de Tekla ráérez, utánanéz, sajnos lejárt az idő, "az én hibám mert sokat beszéltem" mondja,így vállalva magára a "felelősséget". De nem engedlek el így - mondja -kezébe, szájába veszi a dolgok irányítását. A "hogy szeretnéd" kérdésére kapott válasz után fantasztikus lágysággal izgat - annyit kér, hogy ne okozzak meglepetést, (VSZ.t nem szereti) és megtörténik a földindulás, amin szépen lassan a teljes visszatérésemig nagy empátiával végigvezet.
  • Levezetés:

    A fentiekből olvasható, amit megad a hirdetésében. Igényes magára is a partnerre is, ezt nem is titkolja, szimpátia sokat számít nála, amit viszont ad azt a lehető legmagasabb igényességgel teszi. Jelen esetben az idő legnagyobb része az "előjátékról" szólt, így egy kis időtúllépés volt amiért külön köszönet.
  • Elszámolás:

    Bővebb infóból tudni, előre leteszem, nem esik róla szó.
  • Összkép:

    Minden apró részlet bevésődött emlékeimbe, beleértve a korábbiakat is. A mostani találkozó koronája az eddigieknek. Érett, tapasztalt, igazi NŐ. Adottságaira büszke, magas szinten tudja is használni azokat (hangját, nézését megjelenését, mozgását, empátiáját, stb.). A visszafogottabb opciók ellenére tökéletes élményt kaptam remek társaságban.
Happy Massage