• Blanche

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Blanche-ot telefonon értem utol 4 nappal a találkozónk előtt. Én a tervezés híve vagyok és szerintem Ő is szereti tudni milyen idő beosztása lesz. A pontos órát később egyeztettük, de maximálisan rugalmas volt és megtaláltuk az ideális időpontot. Előtte való nap és az nap reggel is megerősítettem szándékomat. Bár szerintem Ő tudja, hogy én nem szoktam késni vagy lemondani. Bár az utóbbi egyszer előfordult mikor Covidos lettem, de akkor is napokkal előtte jeleztem felé.
  • Megközelítés:

    Annak ellenére, hogy Blanche lakása a belvárosban található, én mindig találok parkoló helyet. Most is így volt, kb. 10-12 méterre parkoltam a bejárattól. A parkolás fizetős, ha fizetsz érte. Cím egyértelmű, GPS oda visz, könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    Drága Hölgyem lakása egy minden luxussal felszerelt elegáns Ékszer doboz. Tökéletes tisztaság, rend, nyugalom uralkodik minden szegletében. Az ágy méretes, nagyon kényelmes és a sok párna csak emeli funkcionalitását. Fürdő részleg patyolat tiszta, száraz kilépő, számtalan tusfürdő, nagy száraz illatos törölköző és szájvíz várja használatba vevőjét.
    Halk diszkrét zenei aláfestés fokozza a hangulatot.
  • Lány külseje:

    Blanche most is brutálisan csinosan várt!!! Fehér tónusú, vékony vállpántos ,merészen dekoltált, felül testéhez simuló, dereka vékonyságát és eszméletlen csípőjét kiemelő, térd alá érő ruhában várt. Letaglózott a bája , csinossága és eleganciája. Lábbelije számomra még új, félmagassarkú fehér papucs volt. Ahogy képein is lehet látni, Ő rajta minden természetes. Nincs nagyobbítás, szabás-varrás, betoldás, töltés, pótlás. Természetessége, testének a sporttal való karbantartása és egészséges életvitele tükröződik a képein és leginkább mikor a valóságba láthatja az a szerencsés Földlakó aki betoppan hozzá.
    Mindene tetszik, bájos arca, kecses, karcsú alakja, szemet gyönyörködtető keblei, formás popsija, kislányos - leszállópályás nunija, finom fehér, bársonyos bőre és eszméletlen lapos feszes hasa.
  • Action:

    Belépésem után mikor már kiámuldoztam magam vendéglátóm szépségében, megöleltük és megpusziltuk egymást. Cipő, kabát le és egy tea mellett jót beszélgettünk, az elmúlt időszakban történtekről és a megváltozott emberi viselkedésekről. Megkap a törölközőt és irány a fürdő ahol felfrissítettem magam. Szájvíz használat, majd derekamon a méretes törölközővel beléptem a szobába.
    Blanche egy kétrészes fehér színű melltartó-slim bugyi kombóba várt. Azonnal összeölelkeztünk és kitartóan csókolóztunk. Csókja teljese lenyűgöz és feltüzel mindig. Kezeink a másik testét simították, kerestük egymás erogén zónáit és én újra nem tudtam betelni testének érintésével. Valahogy most nem sikerült egy kezemmel megszabadítani a mellartóról, de ő besegített. A bugyinál már nem volt ilyen gond, közbe persze rólam is lekerült a segítségével a törölköző. Újra ott álltam állmain Hölgye előtt. Simítottam, csókoltam melleit, hasát, punciját, nagyon finoman érintettem újammal a szemérem ajkai, majd az ágyhoz kértem, mert szerettem volna szemérem dombjának folytatását nyelvemmel érinteni. Leült az ágyra , kacéran mosolygott rám, Ő még ült az ágy szélén én már ott térdteltem és adta magát a helyzet, hogy ebben a pozícióba ajkaink újra összeérjenek. Csók után a cickók kaptak puszit, majd miközben ő dőlt hanyatt, a hasikáját is végig csókoltam.Finoman belekezdtem nyelvemmel erogén zónájának kényeztetésébe. Nagyon érzékenyen, ugyan akkor intenzíven érintettem a Drágát. Kezeim a két cickóin, hasán, csípőjén combjain vándoroltak. Eszméletlen megélni az Ő beteljesedését, csípője megindul, zsigerei megszólalnak, kezei az enyémet szorítják és jön a fantasztikus hanghatások mellett az orgazmusa. Ilyenkor kell Blanche-nak egy-két perc, hogy visszajöjjön a valóságba. Addig csókolgatni, ízlelgetni szoktam érzékennyé vált testrészét és combjait.
    Melléfeküdtem, majd hosszasan megcsókolt, én a párnákra feküdtem, Ő pedig kezecskéivel izgatta a férfiasságomat. Feltérdelt, rám borítva tüneményes vörös hajzuhatagát megcsókolt újra, majd finom puszikat adva eljutott a péniszemig. Olyan kényeztetést kaptam amire mindig emlékezni fogok. Sok számú párnának köszönhetően tartottuk a szemkontaktust, ami tovább "hergelt". Kértem, hogy lovagoljon meg. Gumit finoman felhelyezte egy kis síkosítás és rám ereszkedett. Leírhatatlan az érzés, változatos, buja, erotikus és érzéki ha Vele vagyok. Rám hajolt, csókoltuk egymást, majd felegyenesedett meredező szerszámomon. Talán most egy kicsit jobban bírtam ez a kéjes cunamit mint máskor, de tempót váltott és végem lett. Hosszú percekig feküdt rajtam, közben pusziltuk, csókoltuk egymást. Miután lenyugodtam, leszállt rólam és a szokásos babás tisztogatást megkaptam Tőle.
    Beszélgettünk, majd elmentünk egymás után fürdeni. Ezután megmasszírozott, talpaim, lábaim és hátam és vállaim. Nagyon tudja és érti ezt a tudományt. Erős, de nem kínzó és mikor rajtam ül majd rám hajol alig várom, hogy hasa a fenekemhez, hátamhoz érjen.
    Egészséget "vezényszó" után megfordultam, párna a fej alá, majd újabb csókra invitáltam. Kezeink egymás testének a társaságát keresték és újra orálisan spannolt fel a Szentem. Óvszert kértem és hosszasan lovagolt, fordítva, majd szemből. Mind kettő isteni érzés! Majd aranyos szájacskájával juttatott az újabb csúcsra, végig változatos, érzéki érintésekkel. Teljesen kikészültem. Még pihegtem egy párpercet, újabb babás kezelés, majd javasoltam és se legyek "adós".
    Nem ellenkezett, így a start helyzetben voltunk újra. Imádom a kelyhecskéjét, imádom a fimonságát, az érzékenységét. Végig csókoltam a combjait, hasát, szemérem dombját és a csiklójánál kötöttem ki. Nagyon jó érezni testének jeleit, visszajelzéseket, megfeszüléseket, hangját és reakcióit.
    Hosszasan kényeztettem, de egyszer teste újra megfeszült, a csípő körzése beindult, hasa még feszesebb lett és szépen az élezett ösvényére ért.
    Csodál volt látni, hallani és érezni.
    Megfürödtünk, majd egy kicsit összebújva beszélgettünk.
    Távozás előtt megkínált egy kávéval és nem engedett el üres kézzel, majd egy dicséretet is kaptam Blanche-tól.
  • Elszámolás:

    Ő az maga extra. A másik kérdés az Ő esetében nem feltehető, sértő.
  • Összkép:

    Aki ismeri Blanche-t tudja, hogy olyan emberi értékeket hordoz, olyan emberi értékekkel bír ami ebből a világból egyszerűen kiíródik. Nagyon kevés embert ismerek aki az adott helyzetében oly józan, megfontolt és a földön jár. Legfőbb erénye az egészséges életmódja. Én ezért felnézek rá és tisztelem, mert tudom, hogy ehhez milyen fegyelmezettség kell.
    Kedves Hölgyem randijaink száma annyi lett, mint amennyi nap alatt Jules Verne regényében Phileas Fogg megakarta kerülni a földet. Remélem találkozhatok még Veled, mert nagyon szeretek intelligens emberek közelében lenni!
    Mindent IS köszönök ! Csók, Puszi a Pályáttévesztett.
    u.i. Ha nem tudom Istennőre állítani az értékelést, TE akkor is az ISTENNŐM vagy !
Happy Massage