• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Felszabadult ném iidőm és kedvet kaptam egy lányhoz, szerintem ismeritek az érzést. Lázas keresgélés és néhány telefon után Lilikére is rácsörögtem az esélytelenek nyugalmával. Nem vette fel, mint ahogy szórványos korábbi próbálkozásaim során sem, azonban most 1-2 perc múlva visszahívott! A telefonban olyan vidám és kacér volt, hogy impulzív döntést hoztam, és a tekintélyes méretű rózsacsokor ellenére lefoglaltam egyórát 30 perccel későbbre.
  • Megközelítés:

    XIII kerület Váci úttól nem messze, lakótelepi övezet. Parkolni a bejárattal szemben tudtam, és a parkolóóra is csak néhány lépésre volt. Tömeggel nem tudom milyen.
  • Helyszín:

    Újabb építésű társasház kis lakása, ahol csak ketten voltunk, ez nálam nagy pozitívum. A nappalit és a fürdőt láttam (nem tudom van-e más is), ezek rendben vannak. Fürdőben lád zuhanyfüggönnyel, néhány tusfürdő, a szájvíz pont elfogyott látogatásomkor, az utolsó cseppeket én facsartam a kis műanyag poharak egyikébe. Az akció a nappaliban zajlik egy kihúzható kanapén.
  • Lány külseje:

    Várakozásaimnak megfelelő gyönyörű lány, magas, sudár teremtés, mosolygós szép arccal. Fekete combfixet, magassarkút, és egy lenge kardigánszerű felsőt viselt, amiből kificcent egyik tökéletes formájú, közepes méretű, gyönyörű melle. A képeknek maximálisan megfelel.
  • Action:

    Belépést, bemutatkozást követően kicsit beszélgettünk amíg vetkőztem, érdeklődött mi az amit szeretek szex közben, próbált előre felkészülni, hogy a kedvemre tehessen. Lecsapattam magam és visszatértem hozzá a kanapéra, maga mellé invitált egy kis ismerkedésre. Melléheveredtem, érzéki csókolózásba kezdtünk, míg kezével hamar elkezdte cirógatni és izgatni a rudamat. Gyorsan felkeményedtem, majd "hadd szopjam egy kicsit a farkad" kérésének nem akartam és nem is tudtam ellenállni. Nagyon finom franciát kaptam tőle, változatos technikával, a golyókat is símogatva kényezetett, majd lejjebb kalandozott, és eleinte a heréket ápolta nyelvvel, később óvatosan lejjebb csúszott, de egyértelmű jelzéseim hatására finoman, alaposan, végig a szemembe nézve szétnyalta a popsikámat. Elég fasza volt. Vissza-visszatért a farkam ápolásához is, de nem akartam még elmenni, más terveim voltak.

    Átfordultunk, és én kezdtem nyalakodni. Illatos, makulátlan puncija van, nem a zárt típus, inkább pillangós, alaposan kinyaltam. Gumihúzást követően missziben rajtoltunk, csak néhányat löktem a szűk punciján amikor alig hallhatóan azt nyöszörögte, hogy "szeretnék jó kis kurva lenni", "én meg most nagyon meg foglak dugni" válaszoltam, és így is tettem. Jó keményen megdutam, miközben gyönyörködtem a reakcióiban, és ahogy átadja magát az élménynek. Fordultunk lovaglásba, itt kezdte el kérni, hogy hadd szopogassa-nyalogassa a mellbimbóim, amit innentől kisebb megszakításokkal folyamatosan csinált is, méginkább felizgatva engem. Kértem a popsit, ő meg hogy csak finoman indítsunk, mert elég vastag vagyok. Természetesen óvatosan kezdtem, de hamar feltágult és onnantól már lendületesen, jóízűen pakoltam a kis popóját elinte missziben, majd hátulról. Idővel még jól álltam, a gumit lekapva kértem még egy franciát, majd gumi fel, missziben punci, onnan át popsi, és egy nagy tempójú sorozat végén, miközben a számat és az arcom nyalogatta nyögdécselve, egy orbitálisat élveztem a formás kis seggébe.

    Kifújtam magam és beszélgettünk még, nagyon jó gondolkodású, kedves és értékes embert ismertem meg személyében, kértem mentse el a számom, mert máskor is menni szeretnék.
  • Elszámolás:

    Előre, a legnagyobb természetességgel.
  • Összkép:

    Régen popóztam ilyen kiadósat, már ideje volt. Pornós-barátnős együttlét egy gyönyörű lánnyal, hát kell ennél több? :)
Happy Massage