• RubiSwallow

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • RubiSwallow reagálása

    Drága RonJeremy :)
    Szeretném azzal kezdeni, hogy nagyon szépen köszönöm értékelő szavaid illetve, hogy megosztod tapasztalatod; élményed a velem való találkozásról. Örülök, hogy ilyen kellemes és pozitív élményekben volt részed velem. Mindig is azt vallottam, hogy igazán csak úgy lehet nyújtani bármit is, ha azt az ember szívvel, lélekkel, és természetesen maximális odaadással teszi azt. Na meg persze élvezettel :). Amikor megérkeztél, tényleg érezhető volt rajtad egy kis amolyan megszeppenés, de ez szerintem teljesen természetes. Ám mi tagadás, tényleg hamar oldódtál szerencsére, és nőként érezhettem magam karjaidban. Érintésed, csókod, szavaid, gyengéden volt udvarias. Igyekeztem minden helyzetben a kedvedre tenni, de egyszerűen olyan irányító jellemed dominált, ami nem hagyta nyugodni a figyelmes férfias jellemed, hogy tényleg már-már szeretkezésnek éreztem én is. S bár tudom utad a világ minden pontja felé visz téged, de remélem tudod engem meglelsz, ha pihenni szeretne a gondolatok sokaságától megtelt elméd, és lazulni kikapcsolódni szeretnél. Már amennyire hagylak pihenni :P :). Addig is vigyázz magadra az utazások során, és remélem hamarosan újra átélhetjük, megélhetjük és új élményekben gazdagodhatunk mind a ketten. Puszi

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon találtam rá a hirdetésre, majd WhatsApp-on történt az egyeztetés. Minden egyszerű és világos volt. Kellett egy kis rugalmasság, hogy hamar összejöhetett a találkozó, ezért külön köszönet! Vártam is, mert nagyon sok jót olvastam és gondoltam ennyi ember nem tévedhet. Spoiler: tényleg nem.
  • Megközelítés:

    Kőbánya, panelház, GPS a kapuba visz. Autóval voltam, rengeteg volt a parkolóhely. Rendezett lépcsőház (tudom, mert gyalog mentem…), diszkréten megközelíthető lakás.
  • Helyszín:

    Maga a lakás tiszta, rendes, egyedül vagytok benne. A fürdő is rendben van. Rendezett, tiszta, jól felszerelt. Tusfürdők, szájvizek, puha törölköző. A harctéren nagy franciaágy, félhomály.
  • Lány külseje:

    Bevallom engem elsőre a szemei fogtak meg. Aztán másodjára és harmadjára is. Akinek a képeken tetszik, élőben is odalesz a látványért. A macska szemekhez párduc test társul. Finom, feszes és nagyon hajlékony. Egyszerűen minden tetszett rajta. Még a tetkók is, bár azoknak nem vagyok bolondja… Egy szép, fiatal, vidám nő, nem is kell ezt tovább ragozni.
  • Action:

    Az elején kicsit visszahúzódó voltam. Rossz beidegződés talán. De Rubinak annyira kellemes személyisége van, hogy ezt gyorsan sikerült oldania. Nyitott, kedves, jókedvű, bújós, odaadó. Barátnő érzés csillagos ötös! Mint ahogy francia is. Nekem életem egyik legjobbja. A sztenderd formagyakorlatokban zajlott az akció. Nem tudnék különbséget tenni, melyik volt a legszuperebb, mindegyiket nagyon élveztem. A lovacska veszélyes, az felér egy instant kivégzéssel. Az együttlét alatt is vidám, incselkedő, együtt él az eseményekkel és nem csak elviseli. Kezdeményező, amikor kell, amit finoman, diszkréten kezel. Nincs unalom, nincs óra nézés, sem futószalag effektus, egyszerűen semmi rossz érzés. Itt tényleg te vagy az első, a figyelem középpontja.
  • Elszámolás:

    Egy órát voltam és nem kértem extrát. Ami az alapellátás része, az minden van, magas színvonalon. Abszolút korrekt volt minden tekintetben és mindezt úgy, hogy nem éreztem, hogy szolgáltatást vennék igénybe. A csokrot átadtam, amikor érkeztem, de nem tűnt úgy (és ezt mondta is) hogy addig szóba sem áll velem, amíg ez nincs "letudva".
  • Összkép:

    Nekem ez a randi csodálatos élmény volt. Egy igazi felüdülés. Csak ajánlani tudom Rubit és én is biztosan visszamegyek, nem is egyszer. Egy igazán belevaló, szuper csaj, akiből egy alkalom nem elég.
Happy Massage