• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itteni üzenetben egyeztettünk, időnként szoktunk beszélni. Ünnepelni készültem, de ezt neki nem mondtam el, csak vasárnap délután ráírtam, hogy a korábban jelzettnek megfelelően ráérek, ő pedig írta, hogy mikor és hol tudunk találkozni. Végül az időpontot VTR-rel pecsételtük meg a randi napján, 7 órával a kitűzött időpont előtt.
    Szeretem ALICE-ben, hogy lehet rá számítani, ha valamire rámondja az okét, az úgy is van.

    Később már csak a helyszínen, a kapuból hívtam.
  • Megközelítés:

    ALICE nem fix helyen hirdet, és ez valószínűleg így is marad a közeljövőben.
    Ezúttal a VII. kerület egy frekventált pontján bérelt lakást, de elmondása szerint nem nagyon tetszett neki, úgyhogy nem valószínű, hogy hamarosan visszatér majd ide. Elmondása szerint előttem nem sokkal ért oda ő is.

    Parkolni szerintem rosszul lehet (a 7. kerületben ez egyébként is nehézkes, köszönhetően a vezetésnek), de nem néztem. BKV-val jól és könnyen megközelíthető, 4-6, M2, troli és a Rákóczi úton közlekedő buszok közül bármelyik jó választás kis sétával.
    Én pontos címet kaptam, mikor odaértem, jól ki volt írva az utcanév-tábla és a házszám is - ALICE viszont nem tudta a pontos csengő számát, de szerencsére az emelet-ajtóból ki tudtam következtetni. Felcsöngettem, mehettem.

    Van lift, de mélygarázs is az épület alatt és éppen arrafelé tartott, úgyhogy a nem túl magas emeletet inkább a lépcsőházon keresztül közelítettem meg. A lakások jól láthatóan ki vannak táblázva és írva, de a folyosó elég keskeny és érkeztemkor pont a szomszéd lakás tulaja tartott kirakodóvásárt, úgyhogy a bejutásom közepesen volt diszkrét. (Főleg mert szó szerint át kellett másznom rajta és a virágcsokromra is vigyázni.)
  • Helyszín:

    Jó nagy amerikaikonyhás térbe jutottam egy miniatűr előtér után, itt is pakoltam le. A szoba méreteihez képest obszcén méretű ülőgarnitúra is volt, ezt terveztem volna kipróbálni, de a folyosói intermezzo miatt kicsit tartottam a hanghatásoktól és ALICE is mondta, hogy ő már próbálta és nem nagy élmény; de ha szeretném, miattam bevállalja újra. Végül ez elmaradt, majd máskor, másik helyszínen.

    Ruhákat ennek megfelelően lehet a kanapéra, étkezőasztal/szék kombóra vagy a baszoba szekrényébe eltenni, én a legelsőt választottam. Hozzájárulást az asztalra tettem ki baráti beszélgetés közepette és a rögtön jobb kéz felől nyíló szobákból már tudtam, hogy merre kell a fürdőt meg a tetthelyet keresni.

    Be is vonultam önállóan a másfél személyes, kádas fürdőbe. Szép beige színű, de azért látszódnak a használat nyomai a fugán és a falon néhol. ALICE főleg emiatt volt kiakadva, mert el voltak zárva a tisztítószerek és -eszközök, emiatt nem tudta a saját maximalista igényeinek megfelelően kiglancolni a lakást. Melegvíz szerencsére volt, tusfürdőt is kaptam (valami semleges-olivásat), úgyhogy én elvoltam ennyivel. Mire végeztem, puha és (szerintem) meleg törölközőket is hozott nekem ez a Tündér.
    Szájvizet ezúttal nem találtam, ALICE elmondta az okát, én elfogadtam és megmostam a fogam saját készletből. Közben megbeszéltük, milyen "szuvenírt" talált korábban a fürdőben takarítószerek helyett, vicces volt.

    A tetthely tükrökkel nem, de egy szép nagy ággyal dicsekedhet, ezen kívül csak kis éjjeliszekrényekre és egy nagy szekrényre emlékszem. Az ágynemű esküszöm ismerősnek tűnt egy másik helyszínről, fehér alapon narancssárgás mintájú, kellemes tapintású és nem izzad rá/bele az ember. Nagyon tetszett, hogy nem kell csatakosnak éreznem magam. Az ágy kicsit nyikorgott és ALICE mozgása közben elég ütemes és félreérthetetlen kopogást végzett a falon, de abban a pillanatban én ezt magasról...
  • Lány külseje:

    Utcai ruhában nyitott ajtót - pontosabban utcai ruhában bújt meg az ajtó mögött -, szép kék és testre simuló, kötött valamiben.

    ALICE teste, mint egy tinilányé, most szerintem még vékonyabb, mint volt és így talán még puhább a tapintása és selymesebb a bőre, mint néhány éve volt. Azt nem tagadom, hogy nekem hosszabb hajjal szemrevalóbb volt, mint a mostani tépett-rövid fazonnal, de nincs jogom felróni neki esztétikai dolgokat. (Főleg, ha az utóbbi néhány napban magamra nézek. Óvatosan a barnulással!) Az egészalakos képei még mindig a valóságot tükrözik.

    Tetoválásból a képen is látható darabra emlékszem én is, engem nem zavar.

    Féltenyérnyi cicik, amik közül kényeztetésre az egyik különösen jól reagál; halványan előtűnő kockák a hasán, karcsú derék, finom popsi és csodálatos punci, kecses (, időnként színes) és hosszú lábak jellemzik. Én ilyennek képzelem a modell-alkatot.
    Puncija külön fejezetet igényelne, de röviden: kívülről esztétikus, jól és könnyen izgalomba hozható, szépen piruló, jól izgatható, csiklója finoman-, kisajkai látványosan megduzzadnak; míg belül szűk, nedves és elképesztő módon tudja úgy mozgatni és csavarni mindenét, mint egy hastáncos. Most először megtapasztaltam azt is, hogy az álló spárga is menne neki.

    El vagyok bűvölve, na!
  • Action:

    Egy órára mentem, nála ennyit bírok izomláz és szívroham nélkül. :)
    A beszélgetés valahogy természetesen folyt át zuhanyzásba - előbb én, majd ő. (Lehet, hogy lehetett volna közösen is, én ezt nem szoktam igényelni, már csak a méreteim miatt sem.) Utána törölközve-beszélgetve vonultunk át a szomszéd szobába, már szólt a zene és kezdetét vette ALICE dorombolása és fenékdörgölése az ekkor még megilletődötten lógó műszeremhez.

    Átöleltem hátulról, kezeim bebarangolták tini-testét, miközben tudtam, hogy egy felnőtt és tapasztalt nő szexualitása tekereg most előttem és egy kéjsóvár vadmacska dorombolását hallom. Próbáltam kicsit álcázni a vágyamat, hogy rögtön az öléhez nyúljak, de szerintem tudta ő is, hogy mire vágyom, mert elég gyorsan feltette a lábát a széles ágykeretre és szabad utat engedett nekem. Ujjaim szabadon kóborolhattak lótuszvirágának harmatos szirmain, és csak egy kicsit kellett utógondoznom ahhoz, hogy ezt minden szirmon megfelelő viszkozitással tegyem. Csók nincs, így nem volt nehéz "csak" a finom és illatos nyakát és vállait puszilgatnom, de idővel aztán felmásztunk mindketten az ágyra.

    Én engedelmesen hasra vágtam magam és megvadulva a kéj illatától rögtön a lényegre tértem, nyelvemmel felfedeztem ölének kanyarulatait és hajlatait. ALICE-ben azt szeretem, hogy azonnal reagál arra, mi jó és mi nem jó neki, úgyhogy gyorsan "nyelv alá rendezte" a mai előadást és megkezdte vertikális hastánc-bemutatóját. Most mondhatnám, hogy hű-de-ügyes voltam, de hát a helyzet az, hogy ALICE felhúzta a térdeit a cicijei mellé, teljes átéléssel tolta magát a nyelvemre és közben csípőből körözött, szóval lehet, hogy a legjobbat azzal tettem volna, ha csak egyhelyben mozgok és hagyom őt megerőszakolni a számat. :) Lehet, de bíztam benne, hogy a tánc is úgy jó, ha együtt járják, úgyhogy próbáltam hozzá igazodni a következő jónéhány percben. Órát nem néztem (nincs is a szobában és a nappaliban lévő se működött), rá bíztam teljesen magam; ő pedig hörgött-pörgött-forgott és élvezett. Én pedig kedvemre nyalakodhattam, aztán mikor úgy éreztem, finoman besegítettem egy- majd két ujjal.
    Ebből a részből tényleg az az érdekes, hogy a kisasszony olyan érzéseket kelt bennem, mint amikor frankón kapom el a hullám hegyét és csak siklok és repülök az óceánban. Fantasztikus, egyedi élmény.
    Közben ő mozog, nyög, szuszog, nyusszog, felakadt szemmel élvez, imádom!

    Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett. Kicsit igazítottunk a szögön, közben kaptam még egy kis nyálat rá és hát innentől nem volt megállás, finoman ujjazni kezdtem és közben dugtam a száját. Sőt, olyan élményem volt, mintha ettől ő még jobban benedvesedett volna, húzta a térdét a cicijeihez, ettől még jobban ráfeszült az ujjaimra a puncija, majd egyszer csak egyik lábát leengedte, másikat meg a nyakába tette. Érted, ott vagy féloldalt, a lány tövig nyeli a brédet, és közben fekve kapsz egy álló spárgát, miközben két ujjal félig elmerülve a punciban vagy!

    Nem nagyon volt kérdés innentől kezdve, hogy így fogok elmenni - igaz, ALICE a nagy tornászmutatvány után nyúlt is a gumiért, fenekét felém tolva közben, de jeleztem neki, hogy az most nem fog menni, én a szájába fogok élvezni és inkább felállok megint és megdugom - szerintem ő azt élvezi a legjobban, még ha nem is tőlem. Visszarendeződtünk hát bármi flegmázás meg miegyéb nélkül és ALICE most már a kivégzésem felé repített a szájával - gyorsan sikerrel is járt. Érzésre pont olyan volt a szája és a torka, mintha egy nedves punciba gumi nélkül élveznék - tövig mehetett, nem ugrott el, közben a nyelvével tovább izgatott és finoman és erotikusan levezette a gyönyörömet, végigkísért az utolsó remegésig.
    Miután eldőltem, csak utána landoltak az utódok diszkréten törlőkendőbe vagy Szilviába. Engem nem kellett megtisztogatni, azt már a levezetés alatt elrendezte.

    Kicsit beszélgettünk, aztán amikor úgy éreztem, hogy újra készen tudok állni, átrendeződtünk 69-be.
    Újabb jó dolog ALICE-ben, hogy emlékszik rá, hogy mennyire imádom vele ezt a pózt és szó nélkül úgy alakítja, hogy teljesen magától értetődő legyen, hogy ez jön. Eszméletlen bikavadító illatú puncijára újra rácuppantam, közben csodáltam csodálatos popóját, ő pedig mélyen bevette újra a vesszőmet és pikk-pakk életre is keltette, aztán keményen tartotta és finoman elkezdte meglovagolni a számat és újra tűzbe hozni magát. ALICE annyira vékony és profi, hogy most először probléma nélkül tudtam 69-ben is aktívan bevetni az ujjaimat, ez pedig tovább vadította a hangulatot.

    Mikor engem elég keménynek, magát pedig elég késznek érezte, rám pattintotta szájjal a gumit, helyet cseréltünk és bár finoman akartam kezdeni, de úgy sikerült, hogy rögtön tövig merültem benne. Ő fennakadt szemmel élvezte, lábait felhúzva rántott még mélyebben magába és én pedig tettem, amit kell. Igyekeztem merev maradni, nem volt nehéz, mert eszméletlen szűk és forró volt partnerem öle és teste - mikor kihagytam egy ütemet, akkor oldalra fordult és úgy is meg lehetett szeretgetnem. Fogtam oldalt a csípőjét, húztam magamra, ő pedig kinyújtott lábbal élvezte.
    Mielőtt begörcsölt volna a vádlim, felállva folytattuk - itt viszont már éreztem a fél hatot, úgyhogy szabadkozni kezdtem. ALICE szó nélkül hátranyúlt és valami spéci trükkel és fogással visszakeményített, éppen annyira, hogy gond nélkül betaláltam a Gyönyörök Kertjébe újra és lankadásig élvezhettem izmos hátát és majdnem úgy fejezhettük be, ahogy az egész elkezdődött.

    Második lövés nem lett (csodálkoztam is volna 1 órában, nem ilyen fiú vagyok); órát ugyan nem néztünk, de 3 perccel egész előtt csusszantam ki belőle. Nem siettetett - megjegyezte, hogy tudja, hogy úgysem vagyok ez az utólag zuhanyzós típus -, felöltöztem és jó hangulatban elváltunk.
    Kaptam útravalónak némi bókot és dicséretet is, úgyhogy üres zacsival, hízó májjal, gondtalanul, lelkemben kis rőzsedalokkal távoztam.
  • Elszámolás:

    Az oldalon megadott rózsainfó pontos, én írásban rákérdeztem, de nem igazán kaptam rá választ. Talán jobb is így, mert tényleg olyan az illúzió, mintha mondjuk tartozást adnék meg egy kedves barátnőnek egy jó dugás előtt.
    Nem beszélünk róla, a helyszínen se változik, leteszem, aztán valami biztos lesz vele, de ottlétem alatt nem nyúl(t) hozzá.
    Szerintem korrekt, a csókot hiányolom, de elfogadom - maradnak a szájközeli és sűrű puszik mindkettőnk részéről.
  • Összkép:

    Kötöttünk régen egy megállapodást, így mindkettőnk élete könnyebb. Ehhez tartjuk magunkat és ez nagyon jó.
    Stabil pont ő a hirdetők között is, még ha most változtatja is a helyét. Én nagyon örülök és szerencsésnek tartom magam, hogy megismerkedtünk anno és hogy ez a kapcsolat ilyen jól alakul azóta is.
    Még sokat és boldogat kívánok neked, ALICE!
Happy Massage