• Klaudia 8

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam , hamar felvette a telefont és nevemen köszöntött , persze már jó párszor voltam nála . Most is kedves és aranyos volt .
  • Megközelítés:

    Majdnem a Hungária és a Lehel sarkon található , hát Én ide soha nem jövök autóval mert parkolni szinte lehetetlen . Az egyes villamos viszont itt áll meg .
  • Helyszín:

    Lakás maximálisan megfelel minden igénynek . A rend és a tisztaság itt mindig magáért értetődik . A szobában kényelmes ágy , fürdő jól felszerelt és sok tusfürdő és szájvíz is van .
  • Lány külseje:

    Nem tini lány , de a bőre üdesége és feszessége felveszi velük a versenyt . Teste pazar , szép nagy csókra hívogató mellek , formás markolni való kemény popsi . Ami viszont nekem mindig a legfontosabb , az arc. Neki kimondottan szép arca ! Amikor mosolyog megolvasztja az ember szívét .
  • Action:

    Érkezéskor üdítővel kínált és kicsit beszélgettünk , már ekkor simogattuk egymást . Fürdést követően nagyon siettem hozzá , tudja , hogy szeretem Én kicsomagolni , nem is vette le a melltartót se a bugyiját . Végig csókoltam a tarkójától a nyakán keresztül a melltartójáig , majd finoman megszabadítottam a kebelőrtől . Majd finoman a számba vettem a mellét , isteni érzés amikor az ember szájába kezd megkeményedni a finom mellbimbója és finoman elkezd nyögdécselni . Tudja , hogy szereti , ha Én kezdem a kényeztetést , szerencsére élvezi is rendesen . Amikor már kicsit tudok szabadulni a finom melleitől alábukok és félrehúzva a bugyiját kezdem kényeztetni . Élvezem amikor élvezi . Most éppen nem tudtam csúcsra vinni , de igy is nagyon hálás volt . Ki is mutatta ahogy átfordultunk , finom nyelvmunkával ellenőrizte a keménységet . Először körbe , körbe nyalta a makkot , majd hosszanti irányba izgatta a farkamat . Ezután jött csak , hogy a szájába engedett , közben folyamatosan kavart a nyelvével és finoman rá-rá szívott . A homlokom is behorpadt , le kellet állítanom , mert annyira jól csinálta , hogy nagyon közel kerültem az örömhöz. Gumit kértem , ezzel nyertem egy kis időt is . Papás mamásba kezdtük , nagyon finom benne lenni . Isteni a szorítása és minden lökésnél mosolyogva nyögdécsel . Az idő előrehaladtával kértem forduljon kutyusba , ez volt a randi fénypontja . Nem tudom melyikünk volt a hangosabb , vagy melyikünk élvezte jobban ,de nagy menet volt és nagy élvezet . Minél többször találkozok vele annál nagyobbakat élvezek vele . Miután kifújtuk magunkat még egy jót beszélgettünk.
  • Elszámolás:

    Ezzel kezdtem bár nekem már említést sem tesz róla .
  • Összkép:

    Ízig vérig isteni szerető .
Happy Massage