• Alina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre nem vette fel, de hamar vissza csörgött és akkor leütöttük a randit. Informatív kedves, promp egyeztetés volt. Közben VTR-t is küldtem neki.
  • Megközelítés:

    Ferencváros. Lakópark, felszíni hely nagyon kevés, legjobb opció a közeli pláza parkoló. Villamos van a közelben több is.
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark, 2 szobás lakás, ahol Alina egyedül rendel. Van ágy illetve masszázs asztal külön külön szobában. Játszó szobában nagy tükrös gardrób, mindent a szemnek! Patent.
  • Lány külseje:

    Az ajtón belépés után röviddel kiderült, hogy mi már ismerjük egymást, régebbről mikor még más helyen dolgozott. Alina nagyon vonzó, vékony sportos alkat, kedves arc, aránylag nagy tuningolt cicik. Tutajos összkép.
  • Erotikus masszázs:

    Nehéz felidéznem mi történt, mivel a fel-levezetés eléggé elhomályosítja ezt a szakaszt. Emlékeim szerint szakszerű, de nem túl erős masszázst kaptam, kellemesen elbeszélgettünk közben, bár Alina nem az a szószátyár típus, de könnyű vele megtalálni a hangot. A masszázst nem mondanám kifejezetten erotikusnak, de ez nem von le az értékéből, a fel-levezetés ezt messzemenően kimaxolta.
  • Levezetés:

    Belépés után ahogy fentebb írtam rákérdeztem, nem volt-e már egymáshoz szerencsénk, és kiderült, hogy igen. 2éve egy másik helyen. Ez aránylag jó alaphangot adott az ismerkedésnek. Gyorsan tisztáztuk a lehetséges extrákat, majd fürdés után egyből a játszó szobába lettem eszkortálva. Itt pikk pakk lekerült Alináról a fehérnemű, és már Éva-kosztümben csodálhattam a látványt. Volt eredménye, illetve ezután közelebb is léptünk egymáshoz, majd kellemes csókolózásba kezdtünk, ezzel párhuzamosan Alina rá is fogott a joystickra. Tett tettet követett és azon kaptam magam hogy az ágyon fekszem és Alina szájában vagyok. Őrjítő látvány, még jobb élmény. Felváltva csinálta kézzel és szájjal, kézimunkáját csak dicsérni tudom, nagyon kevesen találják meg a finomság és a határozottság mezsgyéjén a legjobb pontot, neki sikerült. Pár perc francia után rákérdeztem a kölcsönösségre, mehetett, így 69ben folytattuk, ez is mámorító érzés volt, ahogy szaladok a torka felé, néha el-elfelejtettem, hogy énnekem is lenne itt dolgom :)
    Végezetül megkértem hogy térdeljem elém, és fejezze be úgy. Nagyon extra szembe nézős, kézimunkás franciát kaptam, beleégett a szemembe az a látvány, ahogy kinyújtott nyelvvel várja és szavak nélkül mondja a szemeivel, hogy élvezzek már el. Végül amikor durrant a tűzijáték, bekapta és végig a szemembe nézve befejezte. Démoni.
    …..a második menet annyiban különbözött hogy masszázs alatt kiderítettem mivel lehet a kedvére tenni, és itt én is nyaltam előtte kutyusban jó 10-12percet; puncit is, popsit is, míg el nem ment (legalábbis remélem), volt eredmény, a lepedő elég nedves lett a végére. A rajtam vett revans hasonló szembenézősen ért véget mint az első kör.
  • Elszámolás:

    A végén adtam oda a bokrétát, a kért extrákkal, szóba sem került. Kértem hogy nézze meg a pontosság végett, minden ok volt.
  • Összkép:

    Felejthetetlen élményt kaptam, bizonyos pillanatok jó időre beleégtek a memóriámba. Remélem még lesz alkalmunk találkozni.
Happy Massage