• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, rögtön felvette és egy fél órával későbbi időpontot beszéltünk meg. Kedves
    lány, szeret beszélgetni, de mivel már ismerjük egymást a telefon beszélgetés csak az időpont egyeztetésre korlátozódott
  • Megközelítés:

    XV. ker csendes családiházas övezete, autóval könnyen megközelíthető, GPS odavisz, parkolás egyszerű, ingyenes bárhol az utcában. BKV-ról nincs információm.
  • Helyszín:

    Kétszintes családi ikerház felső szintje, célnak teljesen megfelel tiszta, rendezett. Fürdő is rendben, kádban állva lehet zuhanyozni, van függöny, elég tusfürdő, szájvíz.
  • Lány külseje:

    Alacsony, nagyon formás, bomba testű hölgy fantasztikus szilikon mellekkel, csinos arccal, tényleg csak a diszkréciót szolgálja az arckitakarás. Alakja sportos, de nőies, nem túl vékony, nem túl izmos, nem túl husi. Pont jó!
  • Action:

    Mivel szinte egyidőben érkeztünk, utcai ruhában fogadott, a kapuból együtt mentünk be a házba, fel az emeletre. Megérkezvén mindketten levetkőztünk, először én mentem fürdeni, utánam ő is gyorsan lezuhanyzott. Nem húzta az időt tényleg gyors volt. Mikor ő is visszaért mindkettőnkről lekerültek a törülközők és állva az ágy mellett kezdtük a ráhangolódást, simogatásokkal puszikkal. Én hamar rácuppantam tökéletes melleire, azokat kényeztettem felváltva, majd gyengéden az ágyra fektettem és egyre lejjebb haladva izmos lábai közé jutottam és csodás punciját kezdtem nyalni-falni, ami most neki is nagyon jól esett, egyre inkább úgy éreztem, hogy itt ma célt érhetek, ezért egyre fokoztam a tempót nyelvemmel. A hanghatások, kis remegések, testének apró megfeszülései jelezték, hogy közelít a csúcs felé, majd mindkét kezével keményen megszorította a kezem és elröppent. Még kicsit folytattam volna a nyalakodást, de kérte, hogy hagyjam picit, mert nagyon érzékeny lett odalent. Így visszatértem csodás melleihez, ő még kért egy kis türelmet, hogy kicsit lenyugodjon, közben simiztem, csókolgattam gyönyörű testét, majd jelezte, hogy ő következik. Ezután tényleg fantasztikus francát kaptam, változó intenzítással, figyelve a reakcióimra, próbálva minél mélyebbre eltüntetni a férfasságom a szájában (ami sikerült is neki) a környéket sem elhanyagolva bőnyálasan kényeztetett. A kölcsönös franciát most nem eröltettük, mert az orgazmus után még mindig kicsit érzékeny volt odalent. Viszont áldásos francia tevékenysége hatására már én is kezdtem csúcsközelbe kerülni, ezért gumit kértem. Ő ügyesen felpattintotta és szemből lovacskás pózban beleült. Először finoman egymást ölelve, összebújva kezdődött a lovaglás, majd felegyeneseddve egyre gyorsabban és keményebben ment a vágta. Terveim közt szerepelt (meg is beszéltük), hogy majd kis szájacskájában fejezném be aktust, de már annyira izgalmi állapotban voltam a francia után, hogy a kemény lovaglást már nem bírtam ki és mikor jeleztem, hogy mindjárt eldurranok, ő aranyosan rákérezett, hogy jöjjön-e szájjal de akkor már mindgy volt, forró szűk, nedves puncijának nem tudtam ellenállni és hatamasat élveztem a gumiba. Na majd talán legközelebb tényleg a szájában fejezzük be... Kis pihi után még egy gyors zuhany öltözködés közben beszélgetés, majd búcsú és el.
  • Elszámolás:

    Nagyon kedvező, egy fantasztikus élményért. Extrát nem kértem, nem is tudom van-e. Megérkezéskor szó nélkül diszkréten letettem az éjjeli szekrényre, szóba sem került. Az időt nem nézegeti, ezért próbáltam én figyelni, de lehet, így is kicsit túlléptük, de ő nem tette szóvá.
  • Összkép:

    Nagyan kedves, korrekt, közvetlen, intelligens lány akivel jót lehet beszélgetni és még kiváló szexpartner is :) Oda figyel a vendégre és igyekszik a kedvében járni. Az enyémbe sikerült.
Happy Massage