• Tilda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tildával régebben többször találkoztunk, aztán egy hosszabb szünet következett. Sajnos az Ő új időbeosztása és az enyém elég nehezen összeegyeztethető. Szombaton megnyitottam a kedvencek rovatot, és őszinte örömmel láttam, hogy aznap elérhető. Kétszer próbáltam hívni sikertelenül, de aztán visszahívott, és gyorsan le is egyeztettük délutánra a találkát.
  • Megközelítés:

    Boráros tértől pár perc séta. Villamossal érkeztem szerencsére, mert autót leparkolni nem lett volna egyszerű. Könnyű odatalálni, egyszerű 2 számjegyű kapukód, az ajtó a lift mellett nyílik.
  • Helyszín:

    Praktikus (hangszigetelt!) előszoba ülőkével. Tiszta és kényelmes fürdőszoba. Nagy kád, zuhanyfüggöny, tucatnyi tusfürdő, kellemesen száraz kilépő. Az első és a második zuhanyhoz külön friss, ropogós, illatos törölközőt kapok. Minden kényelmes, tiszta, van fogkrém, eldobható fogkefe, szájvíz, és többféle TicTac. 2 tágas dolgozó szoba, hangulatvilágítás. Kényelmes, nem túlságosan puha, jó széles matrac, és látványfokozó tükrök. Egy fotelre lehet a ruhát lepakolni.
  • Lány külseje:

    Az első, ami megfog, a kedves arc, a pajkos mosoly és a csillogó szemek. Egy nagy adag üde fiatalság, némi kacérsággal és sok-sok kedvességgel párosítva. Nagyon jó az összhang. Szép hosszú haj, formás kemény popsi, az ikrek sikerrel dacolnak a gravitációval. Azért így elég nehéz szavakkal visszaadni a lényeget. A képek eredetiek, valósak, de 3D-ben az összhatás azért lényegesen jobb. Én kb a nagyon szép és a gyönyörű közé tenném a szépségskálán. Lehet, hogy elfogult vagyok? Naná!
  • Erotikus masszázs:

    Felmerült a kérdés, hogy kérek-e masszázst. Mennyit, milyet. Kértem. Keveset, csak a lábamat. Jól esett. Tilda ügyes és szakszerű mozdulatokkal kilazította a vádlimat, combomat.
  • Levezetés:

    Miközben ruháimtól próbálok megszabadulni, vendéglátóm néhány mozdulattal megválik a felesleges textiltől, ezzel rögtön meg is adja az „alaphangulatot”. Máris jól érzem magam. Kapok törölközőt és zöld utat a pancsoldához. Zuhany után Tilda kedvesen érdeklődik, hogy mit szeretnék és milyen sorrendben. Nagyon szeretem, ha a műsorterv az éppen aktuális hangulatom szerint alakítható. Másfél órára jöttem, van idő, nem kell kapkodni. Ismerkedős simogatás, barátnős igazi csók, hangulat erősen fokozódik. Kérek és kapok krémet, lassan, gondosan bekenegetem vele a gyönyörű idomokat. Igazi élmény. Látni, érezni, átélni. Aztán a combok között hosszabban időzöm, és nem eredménytelenül. Kis pihenő, összebújás, ölelés. Felmerül a kérdés, kérek-e masszázst. Igen. Most jól fog esni. Tilda ügyes és szakszerű mozdulatokkal kilazítja a vádlimat, combomat. Közben beszélgetünk. Mintha a barátnőmhöz ugrottam volna fel egy randira. Ahogy halad egyre feljebb, kezd kényelmetlenné válni a hason fekvés. Kuncog. Fordulok. Aztán jönnek a még jobb percek. Hosszan, nagyon finom érintésekkel húz egyre feljebb. Aztán még feljebb. És végül a csúcs. Hatalmas élmény. Ismét hozzám bújik, átölel, simogat. Nagyon igazi, nagyon barátnős, nagyon jó. Egy frissítő zuhany után öltözés. Tilda még nem vesz fel ruhát. Hagyja, hogy az utolsó percig legeltessem a szemem, élvezzem a látványt. És mosolyog. És próbál segíteni, hogy a következő randit össze tudjuk hozni. Cukorfalat.
  • Elszámolás:

    Korrekt az elszámolás. Nemrég picit emelkedtek a számok, de nem vészes. Az extrák árazása is barátságos. Ár-érték arány nagyon kedvező.
  • Összkép:

    Friss az élmény, és biztosan nagyon elfogult vagyok, de erről szerintem egyedül Tilda tehet. Megbűvölt és elvarázsolt. 😊 Ebben a szalonban a lányok tényleg sokat tettek már azért, hogy folyamatosan első sorban legyenek a kedvenceim között. Szépség, tisztaság, profizmus, maximális odafigyelés a vendég igényeire, igazi barátnős hangulat. Soha nem tapasztaltam lehúzást, nem éreztem azt, hogy ez „csak egy szolgáltatás”. Persze, már tervezem a következő látogatást.
Happy Massage