• Adèl

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Napom második része szabad lett. Gyors telefon Adél vette fel, kellemes csengő, vidám hangon. Rövid egyeztetés, szerencsém volt, éppen szabad. A további szükséges információkat összerendeztük.  Egy óra múlva már Adél incselkedő szemeiben mélyedtem el
  • Megközelítés:

    Boráros tértől nem messze sétálva sem. Busz, Metró helyet HÉV, Villamos nagy gyakorisággal. BMW klasszikus formjával érkezőknek a parkolás figyelmet igényel. Unicum Háztól nem messze van az épület.
    Cím egyértelmű.
    Ház előtt szükséges a kapu csengő megkérése.
    A találkahely az épület egyik magasabb szintjén, liftet érdemes használni.
  • Helyszín:

    Régebbi kéró, célnak megfelelő állapotba, tisztaság teljes.
    A fürdő tiszta, kád előtti kilépő száraz. Legalább 10 féle tusfürdő, szájápolási termékek nagy választékban
    Jó méretű és száraz törölközőket kaptam mindkét zuhanyzáshoz.
    A szobában némi bútor, egy fotel a ruháknak vagy más célokra és egy jó méretű tatami.
    Van tükör, amelyben lehet nézelődni a szeánsz közben. Égősor gondoskodik a diszkrét félhomályról.
    Kellemes halk zene szól, semmi külső zaj nem hallatszik be.
  • Lány külseje:

    A képeken is szereplő egyrészes csipkés, fekete ruhácskába fogadott.
    A vékony lányok iránt vonzódok szeme a fotóin sem biztos, hogy meg akad pedig számomra van mit nézni. A fotók és a valóság között vizuálisan nincs eltérés. Vannak alig észrevehető tetkók.
    Hirdetésen az arc nem látszik ez ne riasszon vissza.
    Adél szőke, fehér bőrű lány. Nagyon vonzóak a szemei, arca kellemesen hosszúkás. Huncut, kacér mosolyú angyal.
    Első látásra izgalmas a szája, és nagyon hamar meg ízleltem ajkait és a nyelvét, fenomenális.
  • Erotikus masszázs:

    A találkozás erotikusnak erotikus volt, de masszázst csak kevesebb mint 1 %-ban tartalmazott. A korábbi ismertség alapján kellően elmélyültünk a csókolózásba, közben Adél előnyét ledolgozva megszabadultam ruháimtól.
    Közös tusolás csókkal, és sok - sok simogatással.
    A zuhannyal való test kényeztetés esetleg masszázsnak számít?
  • Levezetés:

    A szobába visszatérve alapos felvezetés következet. Előbb állva további alapos csókolózás, majd háta mögé kerülve számmal a nyakát és fülét kerestem, kezemmel tartósan a mellein ragadtam, majd bejártam teste más tájai is. Finom a bőrre, izgalmasak a hajlatai.
    Ismét szemből csókok, és Adél kezei majd szája, nyelve halad szépen komótosan, az kéjt fokozva egyre délebbre, egészen odáig, ami az ajkai között nem kötöttem ki. Finom, mély változó intenzitású francia vette kezdetét, ami az egyik erőssége. Igen magasra vitte vágyaimat.
    Fordulás ismét hátulról nyakát csókoltam, bal kezem ujjai a szájával majd a nyelvével játszottak, jobbal előbb a tenyerembe a mellét fogtam, majd a comb és annak belsőjét simogattam. Már a combján lehet érezni, hogy az együttlétbe teste, lelke benne van. Nedvesség áradt, ujjaimmal érzéki tócsába érzetem, csak úgy siklottak a szeméremajkak között, és akadálytalanul úsztam be a barlangjába. Mindketten az együtt lét örömének növelésére törekedtünk.
    Test helyzet módosítás a fotelre térdelt és a popsiját simogattam kezeimmel és nemesebb felemmel. Amikor kölcsönösen kiélveztük a helyzetet irány a tatami.
    Csókcsata és simogatás, testünk a lehető legnagyobb felületen kívánt össze érni, hogy ne csak a bőr és a vágy illatát hanem bársonyosságát is érezzük.
    Bal oldalamhoz helyezkedik, és olyan franciába kezdet, hogy az elképesztő. Mindent bele adott és minden ki akart szívni. Nagyon ráindultam. Nagyon – nagyon adta magát, fejét nyomtam, csípőmet ritmusosan emelgettem. Az utolsó pillanatba kicsúsztam szájából és beteljesedtem. Némi technikai rendezkedés a folytatás érdekében.
    Kértem , üljön az arcomra és elkezdtem nyelvemmel játszani hol a szeméremajkakkal, hol a csiklóval, hol hüvelybe lefetyeltem. Közben kezeim kívánatos fenekét dolgozták meg. Szemeim pedig csüngtek a mellén és az arcán, amelyről a helyzet élvezető sugárzott. Számára örömet adó pontig jutottunk el.
    Ismét egymás mellett, Adél szája a számra tapad, kezemmel érzem lüktető ölét. Oldalomhoz fordul, folytatódik a nyelvek csatája, jobb kezével megragad és játszik farkammal, bal kezemmel simogatom ölét, öleim behatolnak, követem ritmusát, amely egyre szenvedélyesebb, és finom rándulásokba megy át, ügyes keze engem is eljuttatott a csúcsra.
    Az óra ebben a szobában valahogy gyorsabban jár, vissza kellett térni a szokásos dimenzióba.
  • Elszámolás:

    Távozás előtt, a megbeszéltek szerint, termesztésen kezelve mindkét részről.
  • Összkép:

    Adél maga a fülledt erotika, tudja, hogy mit és hogyan akar, de ezt olyan kedvességgel, elkötelezettséggel, szexuális hévvel teszi, hogy az magával ragadó.
    Rendkívül közvetlen, termesztés az együtt lét minden pontján.
    Nagyon izgalmas együttlét után, csodás, lenyűgöző élményekkel, az újabb alkalom iránti vággyal távoztam,
Happy Massage