• SabinaSweet

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Több mint egy éve történt az első egyeztetés, azóta szerencsére hetente többször is tudok vele randizni. Whatsappon szoktam egyeztetni vele időpontot, de napi szinten beszélünk. Hirdetése jelenleg nem aktív, de itt is szokott hirdetni ha több szabad időpontja van. Nagyon örülök hogy egy ilyen hirdetőre rátaláltam. Többször is láttam a hirdetését a kezdetekben, és elég sok időbe telt mire az első randi összejött, de azóta könnyebben megy az egyeztetés.
  • Megközelítés:

    Szabina az első randin pontosan megadta a címet, amit azóta sem felejtek. GPS odavitt pontosan, de azóta segítség nélkül is odatalálok. Mindig van szabad parkoló a ház kötelében. Városi autóbusz járat két perc sétára van. Nagyon jó csendes környék.
  • Helyszín:

    Miskolci téglaépítésű bérház. A lakás mindig tiszta, jó illat fogadja a vendéget. Szabina mindig rendet tart. Mindenfelé hangulatos színes ledvilágítás. A fürdőben tusoló, sok sok tusfürdővel. Számtalan tiszta törülköző várja a vendégeket. Szájvíz is van többféle. A szobában egy matrac amin a masszázs folyik. Mellette egy közepes méretű tükör amiben jól lehet viszontlátni magunkat tevékenység közben.
  • Lány külseje:

    Szabina olyan mint a képeken, illetve a képek nem igazán tudják visszaadni hercegnőm szépségét, csinosságát. Szép hosszú szőke haja legtöbbször felfogva van, hogy ne akadályozza a kényeztetés közbeni vizuális élményt. Nagyon szép arca van Szabinának, gyönyörűszép barna csillogó szemekkel. Vékony vonalú édes ajkait imádom csókolni, és amit franciázás közben művel vele azt oktatni lehetne. Nagyon finom, fehér, puha bársonyos bőre van szépségemnek. Szeretem simogatni minden testrészét. Mellei nagyon izgatóak a meredező bimbókkal. Hasa is nagyon szép, izmos feszes, sokat csókolom. A popsija mintha körzővel rajzolták volna annyira kerek, szeretem gyúrni, masszírozni, amit ő is szeret és el is várja hogy foglalkozzak vele. A punciról nem is nagyon merek írni mert ha eszembe jut izgalomba jövök máris. Az eddigi legszebb puncija van hercegnőmnek, pedig 3 év alatt sok lánynál megfordultam. Mindig kellemes illatú, tiszta, ápolt szépséges kelyhe. Ajkai szép vékony lapokból állnak. Imádom csókolni és nyalni finom punciját, sokszor jó mélyen benyalva mintha dugnám. Az egész lány nagyon tetszik nekem úgy ahogy van, A természetes lányokat kedvelem a legjobban és ez Szabinánál igaz is, mert rajta minden eredeti. Legtöbbször fehérneműben fogad, tegnap egy fekete body volt rajta megérkezésem kor.
  • Erotikus masszázs:

    Amint megérkeztem puszikkal köszöntöttük egymást. Megkérdeztem mit kérek inni, és én mentem is a szobába vetkőzni. Most annyira használtam a fürdőt hogy kezét mostam és szájvizet használtam. Amikor visszatértem a szobába Szabina már behozta az innivalót, amit tegnap vittem neki egy ananászlevet. Megkérdeztem mit szeretnék és hogyan. Én elsőnek egy anti stressz masszázst kértem tőle, mert a tegnapi napon összecsaptak felettem a hullámok és eléggé ki voltam. Hasra feküdtem és Szabina a lábaimat kezdte masszírozni, először szinte simogatva majd egyre erősebben. Mondta hogy vannak csomók a lábszáramban, valószínű az ideg miatt. Következett a derekam és a hátam, ekkor a tükör felé fordultam és látva hogy a bodyt letolta derékig, mondtam neki hogy kint van a cicije. Ő nevetve mondta hogy így szokta a masszázst csinálni. Ekkor a cicikkel is a hátamat masszírozta, ami nagyon izgató volt, de még nem kelt életre a vesszőm. A nyakam áll fejezte be a masszázst, és kérdezte hogy szeretnék e csúszkát. Én igent mondtam neki és megfordultam, ő jól beolajozta melleit és punciját majd simogatni kezdett, és melleivel csúszkált hasamon és a vesszőmön. Ekkor már éledezni kezdtem, megfogtam bal lábát és átemeltem rajtam, Szabina meglepődött ezen és lábaimat fogva előrehajolt, közben popsiját jól felemelve csúszkált rajtam a cicikkel. Csodaszép látvány tárult szemem elé, a szétnyíló punci látványa beleégett a retinámba. Elkezdtem simogatni popsiját két kézzel,és a puncit sem hagytam ki,mindjárt egyik középső ujjamat fel is toltam neki óvatosan, amit hangjából ítélve örömmel vett. Amikor kihúztam belőle ujjamat ő az életrekelt vesszőmhöz tolatott szépséges ouncijával, és elkezdett rajta csúszkálni, ami mindjárt elérte teljes életnagyságát. Már itt élvezni tudtam volna. Nagyon jó érzés volt hogy egy ilyen fiatal gyönyörűség kényeztet. Egyre jobban közelített a számhoz és kezdetét vette a kényeztetés amit egyáltalán nem bánok, és már nagyon vártam hogy 69 ben folytassuk a randit.
  • Levezetés:

    Tehát 69 ben kezdtük a kényeztetést. Szabina először csak ismerkedett duzzadt vesszőmmel, finoman végignyalta, puszilgatta és cuppogva vette szájába megtermett makkomat. Kezével fel le járt merev vesszőmön, szájában szinte tövig voltam sokszor, szinte már fulladozott néha. Én eközben punciját nyaltam ujjaztam, popsiját gyúrtam, széthúzva ajkait is sokszor. Melleit is simogattam alkalomadtán a duzzadt bimbóját is pödörve. Izgalmunk lassan a tetőfokára hágott, hangú k is egyre erőteljesebb lett, szinte ziháltunk mindketten. Ekkor mondtam hogy feküdjön mellém és úgy folytassuk a 69 et, ő úgy teljesítette a pozícióváltást hogy végig a szájában tartotta vesszőmet. Itt egyre jobban ostromoltam finom punciját ujjaimmal, aminek tetszést nyilvánított hangjával. Hercegnőm kezdett élvezni, többször is rászorított ujjaimra puncijával,miközben érzékien szopott és nyelvével is valami fantasztikus játékot vitt véghez mert közel éreztem a beteljesülést. Mondtam neki hogy a szájába szeretnék menni. Mondta hogy mehet, próbáljunk egyszerre élvezni, amikor újból éreztem hogy megint szorít a punci és többször is rándul hercegnőm akkor már nálam is elkezdődött az orgazmus. Szabina kézzel verte továbbá szája előtt a ki törni készülő vesszőmet, nyelvével is izgatva makkomat már nem bírtam tovább és mint egy robbanás úgy lövelltem a spermát arcára, nyelvére, szájába. Ő végig nyalta makkomat miközben én megszabadultam az utódoktól. Amikor véget ért a kitörés még utána is bevette makkomat és vesszőmet félig eltüntette édes szájában. Közben csurgott le álláról az éltető nedű szépséges mellére. Amikor lenyugodtam, Szabina nevetve kérdezte hogy így szerettem volna,. Mondtam hogy igen, csodálatos élvezés volt, különösen hogy sikerült neki többször is élvezni, és hogy egyszerre tudtunk elélvezni. Törülgetés után összebújtunk, simogattuk egymást, beszélgettünk. Egy rövidet csókolóztunk, és mentem tusolni. Öltözködés után elszámolás, egy kis beszélgetés. Az ajtónál búcsúzás, a köntöst szétnyitva pusziltam a bimbókat, a puncit is végignyalta mégegyszer. Egy rövid csók, kézcsók. És távoztam hercegnőmtől. Az autóban máris megköszöntem a mai randit.
  • Elszámolás:

    Szabinánál nincs extra. Ami az adatlapján van azt mindent maximálisan teljesíti. A legjobb szolgáltató Miskolcon. Nekem igazán megéri Szabinához járni, mert senkivel sem élveztem még olyat mint hercegnőmmel. Remélem lesz még sok randim vele.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magamat ma is Szabinával. Ő egy utánozhatatlan Tündérhercegnő. Minden egyes randi egyre jobb, ha lehet ilyet mondani.
Happy Massage