• Kitty

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Akihez szerettem volna visszamenni sajna nem tudott fogadni, végül kisebb tanakodás után ráesett a választásom. Megcsörgettem nem vette fel de nem sokkal később visszajelzett, hogy hívhatom. Kérdeztem aznap este ráér-e, igent mondott hát elindultam. Gyorsan ment.
  • Megközelítés:

    Ismerem a helyet, bár nem voltam ott sokszor elmentem mellette így sejtettem mi vár rám. Új építésű lakópark révén a szabad parkolók száma kicsi, a mélygarázsok csak kártyával érhetőek el. Nekem szerencsém volt, egy kisebb kör megtétele után azonnal kiszúrtam egy szabad helyet. Egyébként ajánlom, ha bárhol talál az ember egy szabad helyet ugorjon rá, mert nincsenek nagy távolságok. Ami viszont szemet szúrt nekem, hogy a közeli építkezés miatt több parkoló autó a sárba kénytelen megállni, ez persze nem az ő hibája, de egy ilyen nívós helyen erre jobban oda lehetne figyelni. BKV: busz járat és a kék metró a közelben, de mivel volt gyártelepről van szó a környék megtartotta ezt a színvonalat, az útminőség szintjén is. 15 perccel előbb értem oda, de a Duna-part közel van kicsit sétáltam hát.
  • Helyszín:

    Ahogy írtam nagyon színvonalas, elegáns épületek vannak a helyszínen, ezt belülről is megkapja az ember. A lakás ugyan kicsi, és picit nekem a zsúfoltság érzete is feljött, semmi kivetnivalót nem láttam. Tisztaság fogadott, a fürdő nagy és elegáns, tusfürdő annyi amennyi kell, viszont a zuhanyfüggönyt én hiányoltam, így vigyáznom kellett ne nagyon vizezzek össze semmit. Az ágy tökéletes, megfelel a célra. Kényelmes és ami fontos eléggé nagy.
  • Lány külseje:

    A fotók amik fent vannak igen komolyak, és műtermi révén (meg szakmai ártalom révén) Photoshop kezelési érzetem volt, de ezt a helyszínen nem nagyon vettem észre. Igaz a szemüveg megzavart egy picit, hiszen ő divatból hordja. De a nagy mellek és a szép arc egyezik. Szerintem a fotók kicsit vékonyítják, de ezt ott nem néztem, mert teljesen le vett a lábamról a kedvességével illetve a közvetlenségével. Barátságos, nyitott, kérdezget, kommunikatív. Itallal kínál (alkohollal is), mivel a hölgy dohányzik ezt kihasználtam, de nemdohányzó makktársaimat megnyugtatom nem érezhető a dohányszag. Szexi fehérneműben fogadott.
  • Action:

    Masszázst kértem kezdésnek az mindig segít ráhangolni a dolgokra és kellemesen meglepődtem, hogy az óvszer nélküli franci az árban benne van. Ilyen melleknél még a kebelszexet is kértem, vétek lenne kihagyni, mert amikor közben a szemébe nézel már az is eldurrantja az embert, nekem például vigyázni kellett erre. Csókot menet közben kértem, végül nem bántam meg. A franciájára sokan jót írtak korábban, nekem semmi bajom nem volt vele, de megmondtam neki is, hogy mivel egyszer egy fantasztikus franciában volt részem, ezért ahhoz viszonyítok mindig, de probléma nem volt. Igaz nem ezért de én akartam többet őt nyalni, engedte rendesen. Amikor nyaltam, a kezével simogatja magát a mellénél, nyög, szuszog ami csak hab a tortán, lehet hogy egy kisebb színészkedés is van benne, de időnkét lehet érezni, hogy nem játssza meg a dolgot. Annyit hozzáadnék, a franciánál itt-ott kézzel is simogatott és az actiön részénél is amikor hátulról csináltuk hátra nyúlt, hogy simogassa a golyóimat de picit tovább is nyúl a simogatással, ez nagyon új volt. Ő kezdett felül ami szuper volt, misszionárius pózban meg valamikor lassan, valamikor gyorsan csináltam, nyögéseivel de szavaival is jelzi, hogy jó mindaz amit kap. Ilyenkor egymás szemébe néztünk, a tekintetével külön kitudna végezni. Amikor kis szünetet tartottunk, kézbe vette az ezredest, de mind a két kezével simogatja a környékét. Végül a mellére mentem el.
  • Elszámolás:

    Elszámolás a végén volt, amit kértem és kaptam teljesen megéri az árát. A kebelszex sajnos extra, de ilyen melleknél megértem, hogy elkéri rájuk a pénzt. Viszont ami nagyon tetszett, hogy szimpatikusságom miatt a csókot nem számolta fel, ez nagyon jól esett és nemcsak ezért, de hagytam ott borravalót. Prosztatamasszázsra rákérdezett, kedvesen ajánlotta, de nem éltem vele, nem akartam bepiszkolni a fantasztikus együttlétet.
  • Összkép:

    Nagyon együtt él a vendéggel előtte és utána is, de az actiön részénél is odafigyel, lehet mondani neki mit szeretnél, hogyan szeretnéd, amit én kértem teljesítette. Ami nagyon emeli a szintet, hogy a kisebb szünetekbe (pozícióváltás, lélegzetvétel) végig harcra kész voltam, soha nem kellet rásegíteni a dolgok folytatására. Teljesen lefáradtam, leizzadtam nála, mindez a kellemeshez kapcsolódott. Úgy éreztem magam mint egy pornósztár egy forgatáson mert úgy liheg, vonaglik alattad, a szemedbe néz, nyalja a mellét ha felül vagy ahogy azt látni véltem a filmekben. Ez fel is tuningolt rendesen. A megközelítés, parkolás sajnos nagyon ront a dolgon, nekem még a zuhanyfüggöny hiányzott még, de a környezet többi része és a hölgy kedvessége maximálisan kielégítette a vágyaimat.
Happy Massage