• Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyszerű és gyors volt. Dél körül kerestem, mikor ki volt írva, hogy elérhető és hívható. Pár csörgés után fel is vette, nagyon kedves hangja volt. Épp előttem mondta le valaki így gyorsan tudtunk egy időpontot egyeztetni két órával későbbre.
  • Megközelítés:

    Tavaly találkoztunk utoljára, most egy másik helyszínen volt a találkozó, de nem sokkal messzebb a korábbitól. Én busszal érkeztem a Keletitől. Több más busz is megáll pár perc sétára a lákástól. A ház számot könnyű volt megtalálni, mikor oda értem, felhívtam, megkaptam a kapukódot és útba igazítást.
  • Helyszín:

    Diszkréten az ajtó mögé bújva engedett be szokás szerint most is elkápráztatott. Egy kicsit régebbi épület jó allapotú lakásba. A masszázs szoba apró, de kényelmes és a célnak pontosan megfelel. A fürdőszoba pont a szoba mellet van, tiszta és száraz. Volt szájvíz és több fajta tusfürdő.
  • Lány külseje:

    Nati szokás szerint lélegzet elállító volt, lenyűgözött kedvességével és odafigyelésével. Egy kissé áttetsző vékony köntösben fogadott ami alatt felsejlett egy ízléses fekete body.
    Minden tetszett rajta a szemeitől a lábáig.
  • Erotikus masszázs:

    Kellemes volt, jól esett. Nem tudom megítélni, de talán inkább lelkes mint sem szakszerű. Nati felülről lefelé haladt közben jót beszélgettünk. Érdeklő volt és beszédes. Az ágy alól egy kis hangszóróból halk zene szólt. A vége félé egyre kellemesebb cirógatásokat kaptam oda lent. Majd csicsergő hanggal mondta, hogy megfordulhatok.
  • Levezetés:

    Az elején megbeszéltek szerint natúr franciával folytattuk a kényeztetést. A lábaim között kezdte hihetetlen volt. Gyakran tartotta a szemkontaktust és inkább szájjal csinálta, mint kézzel ami szintén emelt az élményen. A gátat és a "popómat" is kényezette. Közben is érdeklődött, hogy jó-e és, hogy gyorsabban vagy lassabban szeretném-e. Egy ponton váltottunk én felálltam az ágy mellé, Nati pedig elém térdelt és úgy folytatta, fenomenális látvány volt. A gyönyörű ajkai között lett végem amik diszkréten a papírtörlőkben végezték. Miután 'magamhoz tértem" még beszélgettünk kicsit majd mentem egy gyors zuhanyzásra.
  • Elszámolás:

    Zuhanyzás és felöltözés után tettem az asztalra, nem esett szó róla. Két extrát vettem igénybe (popókényeztetés nyelvvel és NFVSZ) mindkettő nagyon jó volt
  • Összkép:

    Nehéz jól kifejezni mennyire jó élmény volt bár ez már nem volt meglepetés. Kívül, belül tökéletes, ha tehetem gyakrabban fogom ezentúl keresni.
Happy Massage