• BARBI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már sokadszor voltam Nála, lassan két éve találkozgatunk, így most egy hosszabb kihagyás után sms-ben jelentkeztem, szerencsém volt, pont befértem még a reggeli turnusba :) Korábbi telefonos egyezetésekből tudom, hogy kedves hang, közvetlen stílus mintha az ember egy ismerősével beszélne. Telefonját ő kezeli, észszerű keretek között mindenre válaszol.
  • Megközelítés:

    A 11. kerület egy "közismert" lakótömbje, autóval a parkolás szerintem megoldható 5 sétapercen belül(ráadásul nem fizetős), villamos a ház előtt, így ezzel sem lehet probléma. Sok lépcsőház van, de Barbi címe egyértelmű, a tömb ezen részén nem kell végigmenni egy útvesztőn. A megadott cím egy klasszik üvegajtóhoz visz, kapucsengő, lift, pár lépés és a lakásnál vagy, szerintem az egyik legdiszkrétebb cím errefelé.
  • Helyszín:

    Abszolút az igényesebb lakások egyike, amikben ilyen témakörben eddig jártam, újabb építésű apróbb lakás, modern bútorok, tisztaság a nappaliban, a fürdőben és a hálóban egyaránt. Ásványvíz az asztalon, kádas zuhanyzó, többféle tusfürdő, kétféle szájvíz, jó a törölköző, van hely a ruháknak a nappaliban, a tetthelynek egy hálószoba, melyben franciaágy található.
  • Lány külseje:

    Eddigi pályafutásom alatt jó pár (20+) helyen megfordultam már, Barbi arca számomra a legszebb, szőkés frizura, hibátlan arcbőr, kifejező szemek. A fotóknak teljesen megfelel, alacsony, izmos, nagyon feszes mindenhol, sehol (tényleg sehol!) egy szőrszál, szolibarna bőr, finom illat, jó tapintás. Ha "líraibb" képet akarnék megadni, ő a vidéki kisváros menő vállalkozójának tip-top felesége, akinek főleg az a feladata , hogy szép legyen :) (azért vidéki, mert Pesten lassan a kategóriában mindenki kacsacsőrű emlősre kezd hasonlítani)

    Amiben fogadott az egy köntös szerűség volt, fekete(sötét, talán mintás) fehérnemű szett, márkásabb jó minőségű darab, az amúgy is szép ciciket még kicsit kiemelte, valamint egy pántos és passzos falatnyi tangabugyi.. beindult a nyálelválasztás azonnal.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsra a régi kapcsolat miatt nem került sor, de emlékszem, hogy volt idő, mikor kitértünk rá :)

    Aki a témakörben jártas, az kérdés nélkül is tudja, hogy ahol franciaágy van (és főleg más semmi) ott nem a kiropraktika elefántcsonttornyában elsajátított képességeket fogják elsősorban a lelkes érdeklődők elé tárni, ezért ha valaki főleg ezért menne, szerintem ne Barbit válassza.

    Azonban ha ez inkább a hozzáadott pluszt jelenti a látogatásnál, akkor jó hír, hogy apró keze kellően erős, nagyon jó relaxálós masszázsban tud részesíteni és közben diszkrét de figyelmes beszélgetőpartner. A masszázsa kitér a teljes hátra-végtagokra időnként szoft-erotikus elemekkel is tarkított, szóval jobb mint általában otthon :)
  • Levezetés:

    Furcsa ez, mert találkozónkkor kicsit már az ajtóban "elkezdődik", elém tárul a látvány (bomba test, frizura, kicsi smink, lécállító fehérnemű) egyből gyűlik a hormon, elural a vágy, pár udvarias mondatot követően álló cerkával el a fürdőbe, majd szintén "vigyázállásban" ki, majd ölelkezés az ágy mellett, mindkettőnk keze felfedezőútra téved, itt már eldől, hogy ahogyan a József Attila édesanyja általi mosott ruhák is másra maradtak, úgy marad másra a masszírozós program is. Nagyon jól csókol, puha de mégis erős nyelv, finom ajkak, jó íz, az embernek nincs is kedve abbahagyni.
    Aztán indul a kicsomagolás, fehérneműk az ágy szélére dobálódnak, kérdezem, kezdhetem-e én, szerencsére igen a válasz, így először óvatos, majd heves nyelvcsapásokkal haladok a tinipuncin, fantasztikus érzés, ahogy az ember nyelve szánkázik mindenhol a felszínen és időnként kicsit a mélyben is (jó, akkor leírom: ha tudnám a nyelvemmel IS megb.. na de maradjunk inkább úriemberek) egyszóval mindehol hibátlan, a lábak, a csípő dombjai-völgyei.. aki szereti az efféle testi-nyelváltali kalandozásokat, nem fog csalódni. Főleg azért, mert Barbi nagyon jól reagál mind az erogénzónák érintésére-simogatására mind az általam történő kényeztetésre szinte azonnali reakciók érkeznek, ami azért az egónak is jól esik :)

    Idővel érkezett a parancs, szerepcsere, nekem meg engedelmeskednem kell, hát átadtam magam a szakértő kezeknek. A franciaóra először lágy, majd mélyebb, majd mégmélyebb, nem maradt ki a csatolt részek kezelése sem. Ami viszont abszolút plusz másokhoz képest, szuperül használja a kezét és nem csak a rudazat állításában, hanem a déli tájakon található összes erogén zónát bejárta, azt hittem, a szemem kiesik. Nagyon kéjes és egyben buja látvány, ahogy egy szép, tapasztalt és intelligens hölgy hangszerként játszik az ember fián. Kicsit szégyellem is magam, időnként csúnyán is beszéltem, de nem lettem érte felelősségre vonva.. ki tudja, talán majd egyszer.. ;-)

    (Egészen biztosan egy beteg f@sz vagyok, de vissza kell térnem az ágyszéli fehérneműre: ahogy az embert kényeztetés közben elönti a végtelen inger és a lábam egyszer csak hozzáér az ágyszéli tangához.. bűnös kéj..)

    Hamarosan kezei és szája összehangolt munkájának eredményeként utolért a vég, spricceltem is mindenfelé, főként mert nem hagyta abba az elélvezés pillanatában, hanem elég sokáig értek még az ingerek, mire "hagyott" lenyugodni.. Alapos tisztogatást követően még összebújtunk kicsit, simogattam a hátát, meztelen fenekét. Közben beszélgetve azt vettem észre, hogy nem csak testileg elégültem ki, de mintha érzelmileg is feltöltött volna - talán ez lehet a "Barbi varázs"?
  • Elszámolás:

    Szót sem ejtettünk róla, a legelején míg észnél voltam, lettem az asztalra, ami végig ott is maradt. Extrákról nem tudok, idő függvényében változik az ár.
  • Összkép:

    Nehéz érzelmek nélkül nyilatkozni, ennyi idő alatt egy olyan embertársunk iránt, akihez jópár pozitív élmény köti az embert, nekem nem is ment, nem is akartam ennek ellenállni. Barbi egy korrekt hirdető, tudja hogy mit akar, tudja azt is, hogy mit adhat de azt is, mit nem. Kitűnő partner a kikapcsolódásban és a felüdülésben, aki ennek megfelelően áll hozzá, szerintem nem csalódhat, ez pedig egyre nagyobb kincs mostanában..
Happy Massage